2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот Pichichi » 25 апр 2022 16:39

НОП ако очукат Финикс Брандън има кашон Вуйчо Ваньо от мен!
:-)

Дано!

Ей така заради провокациите на Грийн ще е хубаво Денвър да вземат две победи и 3:3.

MomciloGavric

23

Мнениеот MomciloGavric » 25 апр 2022 16:47

Това си е к*рвенска постъпка от страна на Магарето.
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 апр 2022 16:54

Pichichi написа:НОП ако очукат Финикс Брандън има кашон Вуйчо Ваньо от мен!

Дано!

Ей така заради провокациите на Грийн ще е хубаво Денвър да вземат две победи и 3:3.

Вуйчо Ваньо са най-убавите фъстъци, особено ония с шлюпките. :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: 32

Мнениеот pomiqrat » 25 апр 2022 17:10

[offtopic]
MomciloGavric написа:
pomiqrat написа:
MomciloGavric написа:
Buck32 написа:
muhaha написа:Къде го видя тоя Олдридж, като човека не е помирисал паркета или пишем просто така за спорта.

Сигурно е имал предвид Блейк Грифин, на когото като малък често са му викали Олдридж.
Но в типичния си стил веднага избяга от въпроса:)

Мда, сега като попитам отново, кога съм бягал от въпроса, отговора ще е, "Ми как кога, нали спорихме, дали бил стат падър..."

П.С.
МУХАХА, кво стана, ве ? Да не умря ?

И за баскетбол ли се информираш от информиран нет, скандално нет, буднаера и булгариантаймс :D За математиката и историята разбрахме :D Мъкааа.

След като Помияра спря да ми пише по 13 лични съобщения средно на час, реши да посети баскетболната секция и да покаже как изобщо не реве нон-стоп от мен и му е напълно безразлично мнението ми за него... Днес съм на Механото между другото, ела да се запознаем ;)
[/offtopic]

Врабче побойник, три пъти те каних в зала. Не се крий зад хората. Готино ми е да гавря душичката ти. Видимо се осра напълно и си смени ника. 20 човека ти написаха, че си тъп. Замисли се. Чакам те в спортния двор на корабното в 14 часа. Бъди мъж.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

MomciloGavric

32

Мнениеот MomciloGavric » 25 апр 2022 17:40

pomiqrat написа:Врабче побойник, три пъти те каних в зала. Не се крий зад хората. Готино ми е да гавря душичката ти. Видимо се осра напълно и си смени ника. 20 човека ти написаха, че си тъп. Замисли се. Чакам те в спортния двор на корабното в 14 часа. Бъди мъж.

В ква зала си ме канил, ве, ахмак ? Кога си ходил ти в боксова зала ? Кога ? Искаш ли да ти кажа, че Неделчо ми е един от най-добрите приятели ? 100% не си го и чувал. Ако искаш може да питам за теб и в залата по ММА ? Щото и там имам бая познати ?

П.С.
И от теб няма как да се осера, повярвай ми... Ти си по-зле и от Сиса, 300 пъти съм го писал. Сменил съм бил ника от срам !? АХАХАХАХАХАХХАХАХ ! Това ако наистина го мислиш, иди се прегледай...

Пише ми в 17 часа, а ме чака в 14 часа !? АХАХАХАХАХХАХХА ! Това е Помияра !
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 апр 2022 18:32

[offtopic]Близко до акъла е, че става въпрос за утре. Толкова си стреснат, че ме заплашваш с въображаемите си прятели.[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 25 апр 2022 19:22

Фена на Warriors обясняваше как изявите на Дреймонд били в рамките на нормалното lol
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WFJcSkuyiKY[/youtube]
Пича бърка в очите на пореден играч все едно е в UFC
Последна промяна от rmfan5 на 25 апр 2022 19:25, променено общо 3 пъти.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

MomciloGavric

!?

Мнениеот MomciloGavric » 25 апр 2022 19:24

Аз питах Бък, колко още трябва да направи за да бъде изгонен, понеже в серията от 2016-та с Кавс правеше дармадан противниците, но Бъки за пореден път реши да игнорира въпроса ми... А бат Жоро смята, че това било фотошоп, понеже когато играчите стреляли си вдигали колената. ;дд Адамс бил преиграл, някакви ей-такива !

Buck32
Контакти:

Re: !?

Мнениеот Buck32 » 25 апр 2022 20:53

MomciloGavric написа:Аз питах Бък, колко още трябва да направи за да бъде изгонен, понеже в серията от 2016-та с Кавс правеше дармадан противниците, но Бъки за пореден път реши да игнорира въпроса ми...

Хайде щом трябва пак да го предъвчем - никога не съм говорил по принцип (както ти най-обичаш) за поведението на Грийн, а за конкретната ситуация в мач номер 4 2016. Все още смятам, че за ТАЗИ КОНКРЕТНА СИТУАЦИЯ го изгониха и наказаха пресилено.

MomciloGavric

2016

Мнениеот MomciloGavric » 25 апр 2022 21:00

Тя конкретната ситуация си е идентична, поведението му не се е променило много-много през годините. Прави се на някакъв сегашен Бил Лаимбиър и това е. Пак те питам, след като на няколко пъти проверяваше, колко може да издържат слабините на Стивън Адамс, колко още трябваше да направи, че да го изгонят за един мач поне ? Да припомня ли последната атака на ЛеБрон Джеймс в гейм 7 ? Какво направи Магарето ? Я си спомни ? Аз сериозно се чудя, как ЛеБрон не се контузи...
https://www.youtube.com/watch?v=v95Dhj0AUyg
Нещо да кажеш ? Дай ми аз да ти вляза по такъв начин и да се изтърсиш на асфалта...

Върни се в “Архив”