Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Непринуден
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Непринуден » 25 апр 2022 12:51

damyanov1963 написа:
Непринуден написа:Сред левскарите е настъпило някакво тотално смирение резултат от прокобата.

Дано да сме без наказани и контузени.
Дано най -сетне и за нас да има някаква ,поне малка правда.
Изстрадали сме всичко,Бог ни е свидетел.
Смирено посрещане на Празника!!!

Ако видите тези дни хора в расо, смирени, кръстещи се през минута-две, вървящи със запалени свещи по улицата, смирени към блъскането в градския транспорт и безбройно многото пенсионери по опашките в магазините, използващи в речниковия запас "чедо", прощаващи грешките на другите, дори осъждащи хора с възгласи "припоци" (смирено и благо, но твърдо "не така, и те са чеда на отец, син и светия дух") левскари ще да са.

Всичко до финала ще е в религиозен отенък. А аз се чудех какво става тук в общата тема, а то какво било.
Хората се чувстват като някакви мисионери раздаващи доброта на света и изстрадали прегрешенията на цялото човечество поемайки върху себе си гнева божи посредством левскарските резили и прокобата.

Мичо като се върнеш от църквата драсни един ред.

Лелеее...
много ти е сериозно положението, честно.
За пръв път ми се случва да съжалявам някой от противниковия отбор.

Значи всичко е наред. Щом ти ме съжаляваш би трябвало и да черпя. Ако пропадам по разбиранията на теб, реално и подобни няма повод за песимизъм.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 апр 2022 12:56

Непринуден написа:
damyanov1963 написа:
Непринуден написа:Сред левскарите е настъпило някакво тотално смирение резултат от прокобата.

Дано да сме без наказани и контузени.
Дано най -сетне и за нас да има някаква ,поне малка правда.
Изстрадали сме всичко,Бог ни е свидетел.
Смирено посрещане на Празника!!!

Ако видите тези дни хора в расо, смирени, кръстещи се през минута-две, вървящи със запалени свещи по улицата, смирени към блъскането в градския транспорт и безбройно многото пенсионери по опашките в магазините, използващи в речниковия запас "чедо", прощаващи грешките на другите, дори осъждащи хора с възгласи "припоци" (смирено и благо, но твърдо "не така, и те са чеда на отец, син и светия дух") левскари ще да са.

Всичко до финала ще е в религиозен отенък. А аз се чудех какво става тук в общата тема, а то какво било.
Хората се чувстват като някакви мисионери раздаващи доброта на света и изстрадали прегрешенията на цялото човечество поемайки върху себе си гнева божи посредством левскарските резили и прокобата.

Мичо като се върнеш от църквата драсни един ред.

Лелеее...
много ти е сериозно положението, честно.
За пръв път ми се случва да съжалявам някой от противниковия отбор.

Значи всичко е наред. Щом ти ме съжаляваш би трябвало и да черпя. Ако пропадам по разбиранията на теб, реално и подобни няма повод за песимизъм.

Щом това те успокоява, продължавай в същия дух.
Днес се разхождахме с внучката и не видях никой, от тези дето си ги описал.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 25 апр 2022 13:05

Ами няма как да съм обезпокоен за менталното ми състояние ако не получавам одобрение за него от хора които вярват, че е имало конгрес или пленум или каквото и да е на БКП с решение, при това перверзно (по-логично е да не допуска никаква титла) да се допускат сини титли ама не и две поредни, от хора на ДС считащи се за репресирани, от върли комунисти считащи се за борци против комунизма, а и от без да се сърдиш хора разхождащи днес внучката си и малко перковци. Ако и адвоката се включи и ме обяви за някакъв отрицателен герой всичко ще е наред. Виж, ако му се виждам нормален това вече ще е притеснително и сериозно ще ме обезпокои ако вляза в синхрон с разбиранията ви.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 апр 2022 13:14

Непринуден написа:Ами няма как да съм обезпокоен за менталното ми състояние ако не получавам одобрение за него от хора които вярват, че е имало конгрес или пленум или каквото и да е на БКП с решение, при това перверзно (по-логично е да не допуска никаква титла) да се допускат сини титли ама не и две поредни, от хора на ДС считащи се за репресирани, от върли комунисти считащи се за борци против комунизма, а и от без да се сърдиш хора разхождащи днес внучката си и малко перковци. Ако и адвоката се включи и ме обяви за някакъв отрицателен герой всичко ще е наред. Виж, ако му се виждам нормален това вече ще е притеснително и сериозно ще ме обезпокои ако вляза в синхрон с разбиранията ви.

Е, щом според тебе някой, който разхожда внучката си е изперкал, няма какво да спорим повече.
Приятен Светъл понеделник!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 25 апр 2022 13:16

Религията и църквата. То не е от днес. Флашбек към миналото:

Че щом името “Гунди” дочуят, На пътя се спират,прекръстват се, И плахо си в пазвата плюят.

прекръстване, плюене в пазвата...........

Абе пичове. Вие не разбрахте ли, че докато ви млатеха малки отборчета из Европа играха футбол и не са се занимавали с кръстене и молитви към бога за победа? С игра става. Вие сте най нефутболния отбор в света. Трябва да ви прекръстят от ПФК Левски на ПСМ Левски (Професионална Семинария за Молитви).

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 25 апр 2022 13:25

Чакай и аз да дам моя църковен дан към църковния отбор палещ свещички (момчета за футбол става дума, опитайте след 108 години да поиграете футбол-не става със свещи и административни врътки)

България има природни богатства, България има народ несломим. България има от всичко по малко, Но само един "Левски"- църковен тим. Мъждукат и други свещички разни, Мъждукат, но тези дето се палят в "Левски" блестят. Опитват се с "Левски" наркотици да вземат, не могат, а настроението на дрогираните в "Левски" лети!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 апр 2022 13:27

Непринуден написа:Религията и църквата. То не е от днес. Флашбек към миналото:

Че щом името “Гунди” дочуят, На пътя се спират,прекръстват се, И плахо си в пазвата плюят.

прекръстване, плюене в пазвата...........

Абе пичове. Вие не разбрахте ли, че докато ви млатеха малки отборчета из Европа играха футбол и не са се занимавали с кръстене и молитви към бога за победа? С игра става. Вие сте най нефутболния отбор в света. Трябва да ви прекръстят от ПФК Левски на ПСМ Левски (Професионална Семинария за Молитви).

https://m.youtube.com/watch?v=nFjNMAjHcf8
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 апр 2022 13:35

Левски отлепи от дъното и някои вече не знаят на кой свят се намират. Те първа ще се увеличава припошката мъка, защото Левски е жив, а Литекс не е ЦСКА.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 25 апр 2022 13:40

Да, да, а в момента и тече създаването на поредния дрийм тийм на Мъри (само на Мъри-отделно сложи и останалите дрийм тиймове на Левски без Мъри). Всичко е така както казвате.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 апр 2022 13:44

Непринуден написа:Да, да, а в момента и тече създаването на поредния дрийм тийм на Мъри (само на Мъри-отделно сложи и останалите дрийм тиймове на Левски без Мъри). Всичко е така както казвате.

Ами ние за разлика от вас не се молим и на турския Бог.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”