ehh написа:Аз се чудя, защо да се гласим да ставаме шампиони?
Писна ми да гледам батета, дебърцини. Някой въобще може ли да ми каже, каква е концепцията в отбора? Да кърпим на парче ли?
Е, дай сега.....ако ни се удаде да запазим титлата......да не се възползваме ?
И на мен ми писна.....да отпадаме от отбори "от на'ща черга" ....ама.....то и преди прословутият пробив беше така !
.................................................................................................................
athom написа:ХилЕди! Ако не и милиони!
Пф...кво значение има колко точки ще спечелим ако отбора продължава да играе така
Ами вярно си е....без игра - точките не струват !
Ама съгласи се.....отбор с игра и стил.....не се прави за 2-3 месеца !
Според мен.....трябват поне две подготовки !
...................................................................................................................
lakito7 написа:Не виждам как с Гонзо като треньор можем да очакваме дори да играем в евротурнирите.Другият проблем е Батков,който е слаб бизнесмен,а това значи фалит,още само 1-2 години му трябват.
По горе го написах......едва след две подготовки....ще си проличи дали Гонзо става за тази работа, или не.
Мисля.....едва след първите 10-на мача есента, ще може да се види.....дали Левски играе нещо.....и какво !
...................................................................................................................
bluelegend написа:Точките, които ще спечелим пролетта са не повече от 27-29, помнете ми думата и бъдете реалисти, вместо да се надъхвате!
Аз лично....съм реалист !
Ако физическата ни подготовка е добра.....не изключвам възможноста.....и да спечелим над 40 т. тази пролет !