ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: Спасете Ботев в името на футбола

Мнениеот STENLI » 15 фев 2010 14:49

Кво е тва затишие днес? Даите някво инфо

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 15 фев 2010 14:58

STENLI написа:Кво е тва затишие днес? Даите някво инфо

http://www.bnews.bg/article-5764

http://www.bnews.bg/article-5757

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 15 фев 2010 15:08

Перуката се разтакава , маи и днес няма да изхвърлят скункса.Дано Боико го натисне

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: Ботев вече е фантом!

Мнениеот sorcererals » 15 фев 2010 15:53

Няма значение кой я е пуснал. Имаме уверението на хората в Благоевград, че няма да допуснат селската трупа на техния стадион.

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 15 фев 2010 17:21

И Бойко Борисов ще спасява Ботев
Митко Лишев, Пловдив / 15 февруари 2010 16:36 / GONG

Премиерът Бойко Борисов ще помогне на феновете на Ботев Пловдив в опитите им да се отърват от Димитър Христолов.

Министър председателят на България прие днес ветерани на канарчетата и тартори на агитката в кабинета си в столицата, като срещата, на която инициатор бе запаленият по жълто-черните журналист Николай Бареков. На сбирката Борисов бе запознат с болката на пловдивчаните, които го помолиха да помогне с каквото може за спасението на най-стария български клуб.

Премиерът е обещал, че ще направи всичко по силите си, за да раздвижи работата на НАП и други институции, към които Христолов има големи дългове.

„Г-н Борисов ни даде надежда, че най-после можем да се отървем от Христолов. Той ни обеща да помогне с каквото може и ние разчитаме на неговата подкрепа”, заяви пред Гонг един от участниците в срещата Марин Бакалов.

Това вече е реална надежда и повод за радост. :)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 15 фев 2010 17:23

sorcererals написа:Няма значение кой я е пуснал. Имаме уверението на хората в Благоевград, че няма да допуснат селската трупа на техния стадион.

Аз също заявявам,че това няма как да стане,защото самият Пирин не играе още мачовете си тук,камо ли Ботев.Стадионът все още не е готов да посрещне официален мач заради растежа и развитието на новата трева.Пирин дори може да играе първите си един-два мача пак в Кюстендил по тази причина.Така че за сега няма място за два отбора в Благоевград.А и като му знаят номерата на Селския и че лев няма да плати наем отказа е 1000%-тов.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 16 фев 2010 13:06

Крайно време е да разберем от БФС поне платени ли са глобите на Ботев, ако не друго... Господа журналисти от ГОНГ, едно телефонче, плийз....
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Италианските медии: Ботев се подготвя в Италия, треньорът е

Мнениеот demy27 » 17 фев 2010 16:30

nik_bg1 написа:"Ти вярваш ли, че това може да стане? В момента каквото и да говорят феновете на Ботев, всички мислят само едно - "Дано това с италианците да е вярно и да оцелеем по някакъв начин"
Ясно е какво ще се случи - дебелака ще излъже Перуката, че в течение на времето ще оправи дълговете и нещата ще се проточат още 6 месеца, онзи продажник кмета няма да удържи на думата си и ще пусне отбора да играе на стадиона а феновете в крайна сметка ще си кажат "По-добре такъв Ботев, отколкото никакъв" и пак ще отидат на стадиона."

Тоя е екстрасенс...

Не е нужно човек да е ясновидец :) Ако забелязваш това което съм описал е това, което се случваше през последните месеци.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Parmalat

Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот Parmalat » 17 фев 2010 16:44

Италианецът Франческо Салерно смята да пристигне в България във вторник. Той заяви, че ще носи със себе си договор за покупката на Ботев Пловдив документ, който от БФС съобщиха, че ще изискват, за да разрешат на „канарчетата" да започнат първенството.
„Идвам в България във вторник, за да погася всички задължения на клуба към футболния съюз. Разбрах, че ще искат от мен договор с господин Христолов и аз ще представя такъв. Надявам се при това положение да ни позволят да картотекираме футболисти за пролетния полусезон", заяви Салерно.

Италианецът каза още, че е готов Енрико Пичоне да продължи да води отбора, ако треньорът има желание да го направи. Двамата влязоха в словесна престрелка чрез медиите миналата седмица, но Салерно изглежда готов да оправи отношенията си със своя сънародник.

На въпрос дали се притеснява от посрещането в Пловдив Салерно заяви; „Защо трябва да се притеснявам. Феновете трябва да са ми благодарни, че спасявам отбора в такъв момент. Надявам се те да ме приемат и да застанат зад мен."

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/143294.html#ixzz0fnvjqJEw

Това значи че вече Христолов не е президент щом има договор :|
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
plan-2012

Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот plan-2012 » 17 фев 2010 16:52

Parmalat написа:
Италианецът Франческо Салерно смята да пристигне в България във вторник. Той заяви, че ще носи със себе си договор за покупката на Ботев Пловдив документ, който от БФС съобщиха, че ще изискват, за да разрешат на „канарчетата" да започнат първенството.
„Идвам в България във вторник, за да погася всички задължения на клуба към футболния съюз. Разбрах, че ще искат от мен договор с господин Христолов и аз ще представя такъв. Надявам се при това положение да ни позволят да картотекираме футболисти за пролетния полусезон", заяви Салерно.

Италианецът каза още, че е готов Енрико Пичоне да продължи да води отбора, ако треньорът има желание да го направи. Двамата влязоха в словесна престрелка чрез медиите миналата седмица, но Салерно изглежда готов да оправи отношенията си със своя сънародник.

На въпрос дали се притеснява от посрещането в Пловдив Салерно заяви; „Защо трябва да се притеснявам. Феновете трябва да са ми благодарни, че спасявам отбора в такъв момент. Надявам се те да ме приемат и да застанат зад мен."

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/143294.html#ixzz0fnvjqJEw

Това значи че вече Христолов не е президент щом има договор :|

ВЕРВАШ ЛИ ?

Върни се в “Ботев”