2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот rmfan5 » 21 апр 2022 12:56

rhaegar написа:Ембийд им го върна за тройката на Ленард.

И аз не мисля че Нетс са способни на обрат, а и сякаш те самите не изглежда да го вярват. Ще видим догодина, ако са здрави и не се налага КД да играе толкова много минути, може и да са по-свежи и в далеч по-добра форма за плейофите.

Иначе съм изненадан от загубата на Бъкс, може пък тази серия да се завърже неочаквано.

Е ся върнал им го :D Торонто са с доста различен състав от онази серия, осевн OG, Pascal и Fred други от шампионският отбор не се сещам.

Drunken_Master написа:Не съм гледал, снощи спах като пияно бебе, ама е рано още за прогнози. И в двете срещи на мрежите един от Кайри/Дюрант беше напълно посредствен. Днес според мен и двамата са били напълно посредствени. Кайри е 4-13, Дюрант е 4-17. Змията до момента е адски виновен, не може да играеш по такъв начин. В следващите ще бъде мазало, гарантирам... Да не забравяме, че защитата по периферията ни е слабост.

pan_Joro написа:
miro_rz написа:Нетс и Торонто приключиха, не очаквам чудеса!

Айде да не избързваме, особено за Нетс. Загубиха и двата мача на косъм, особено първия, при това без да им върви много играта. Ами ако потръгне...

Серията не е приключила още това е ясно, но вие се бъзикате, защитата на Бостън е на адско ниво и не оставя КД да диша и да кажеш че не им върви при положение че Кайри първият мач не пропускаше стрелба, а днес и Браун и Драгич имаха ден и пак паднаха не знам.

За феновете на защитата мачовете на Хийт и Бостън тези плейофи са кеф за гледане.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

MomciloGavric

%

Мнениеот MomciloGavric » 21 апр 2022 13:11

pill написа:За какви проценти става дума?

Изображение
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 21 апр 2022 13:36

Какво ме вълнуват отборните проценти?! Лично аз обърнах внимание върху защитата срещу Дюрант, който е 4-17 от игра.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: %

Мнениеот rmfan5 » 21 апр 2022 13:38

MomciloGavric написа:

Изображение

Статискита без гледане на мача или използване в някакъв контекст е безполезна, не смятам че може да гледаш втората част и последната четвърт на този мач и да кажеш че защита на Бостън не става.
Те атакуват Кайри и КД което до момента правят адски добре и оставят ролевите играчи да стрелят свободни.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 апр 2022 13:46

4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

MomciloGavric

Re: %

Мнениеот MomciloGavric » 21 апр 2022 15:39

rmfan5 написа:
MomciloGavric написа:

Изображение

Статискита без гледане на мача или използване в някакъв контекст е безполезна, не смятам че може да гледаш втората част и последната четвърт на този мач и да кажеш че защита на Бостън не става.
Те атакуват Кайри и КД което до момента правят адски добре и оставят ролевите играчи да стрелят свободни.

По-горе обясних, че не съм гледал нищо...
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.

MomciloGavric

Мавс-Джаз

Мнениеот MomciloGavric » 22 апр 2022 05:55

Това много ми харесва. Далас без Дончич хвърля здрав бой на Юта...

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 22 апр 2022 07:03

Голям обрат за Мемфис, а Далас наистина са супер и без Дончич. Резервите им с много яка стрелба.

pan_Joro

ГСУ – Денвър

Мнениеот pan_Joro » 22 апр 2022 08:19

3:0 !!! Стив Кър и съдиите направиха всичко възможно да обърнат мача, но не успяха. Йокич направи много непредизвикани грешки – последната беше 30-на секунди преди края, когато Дреймънд буквално му взе топката от ръцете и това в известна степен реши мача. От другата страна Къри, който също направи много досадни грешки, все пак отбеляза решителен кош в последните секунди. Триото КПТ отбеляза общо 80 точки (27+27+26). За Кър – при 10 точки аванс на полувремето започна 3-тата четвърт със слабата петица и Денвър за 3 минути заличи аванса. Мисля че трябваше да започне с резултатната петица, да направи 15-20 точки аванс (Денвър бяха готови за това) и след това само да поддържа разликата, както беше в първите 2 мача. Еххх, майка едно време като викаше "Жорко, учи за треньор в НБА", аз "Йок, инженер ще ставам."... Ха де! :-)
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 апр 2022 09:40

Юта с това неразбирателство между Мичъл и Гобер няма как да продължават. Те просто не работят заедно и не защото не могат, а защото не се харесват (или поне Мичъл не харесва французина)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”