rhaegar написа:Ембийд им го върна за тройката на Ленард.
И аз не мисля че Нетс са способни на обрат, а и сякаш те самите не изглежда да го вярват. Ще видим догодина, ако са здрави и не се налага КД да играе толкова много минути, може и да са по-свежи и в далеч по-добра форма за плейофите.
Иначе съм изненадан от загубата на Бъкс, може пък тази серия да се завърже неочаквано.
Е ся върнал им го :D Торонто са с доста различен състав от онази серия, осевн OG, Pascal и Fred други от шампионският отбор не се сещам.
Drunken_Master написа:Не съм гледал, снощи спах като пияно бебе, ама е рано още за прогнози. И в двете срещи на мрежите един от Кайри/Дюрант беше напълно посредствен. Днес според мен и двамата са били напълно посредствени. Кайри е 4-13, Дюрант е 4-17. Змията до момента е адски виновен, не може да играеш по такъв начин. В следващите ще бъде мазало, гарантирам... Да не забравяме, че защитата по периферията ни е слабост.
pan_Joro написа:miro_rz написа:Нетс и Торонто приключиха, не очаквам чудеса!
Айде да не избързваме, особено за Нетс. Загубиха и двата мача на косъм, особено първия, при това без да им върви много играта. Ами ако потръгне...
Серията не е приключила още това е ясно, но вие се бъзикате, защитата на Бостън е на адско ниво и не оставя КД да диша и да кажеш че не им върви при положение че Кайри първият мач не пропускаше стрелба, а днес и Браун и Драгич имаха ден и пак паднаха не знам.
За феновете на защитата мачовете на Хийт и Бостън тези плейофи са кеф за гледане.