emerson3leao написа:TheMelodyInMyHeart написа:КингОфДупе:
1) Как не те е срам бе, само една хлебарка на Катун Камп има повече титли и купи отколкото твоето безхаберно отборче!
2) Титлите и купите сме ги капарирали още при основаването си, таз теория, че ги капарираме още Септември месец отдавна се оказа, че е невалидна.
3) Аз съм най-великото гадателче и заклет фен на отбора и предсказах, че ще паднем, за туй заложих 300 милиона евро и скъсаните цвички и кюлоти на баба си за Кадиз, и сега с изкараните няколко трилиона ще ходя да си купя космически кораб от НАСА и парцел на Марс, пък ти ще си живуркаш с 29 стинки в джоба.
ЕмерсонЛайняно-пореден номер:
Трябва много да сме ти бръкнали у гъзо, щом само за нас говориш и злобееш. Имаш и ушна кал в ушите, да бръкна и там да ти я извадя, аз много обичам да ям ушна кал, както и това, което вадя от задника ти!
Каква лирика, какъв стил на писане и цветущи изрази. Това ли е нивото на вашите фенове ? Гордеете ли се с този екземпляр, м ? И сега си представете това същество например ако не беше ваш фен, а на Ман. Ю или Челси щеше да пише същите неща и по ваш адрес. Щом подобен фекален пост е оставен да вони зловонно вече няколко дена, значи вие се приравняте към него.
Разкарай са е бот. Ние,вие ,кой кво е оставил...повечето се правим ,че не те забелязваме,щот дразниш и провокираш иии накрая от всички ще получиш ,нещо подобно. Ни кой не го е.. за подземния свят на картофите...така ,че лиши ни от присъствието си ...перманентно. Казах!