Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: Висша лига (2021/2022)
Ако не сме сключили договор с Кристенсен, се надявам да не го правим. Когато го гледам тоя, не съм веднъж видял да става за нещо. Еби му меча, че е свободен агент, като ще придобием още един ленгле.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Все едно гледам Арсенал от времето на Анри.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Арсенал още има шанс за топ 4 въпреки леко профуканите няколко мача в аванс.
П.С. Арсенал къса... ! Ех, защо не играха така срещу разни слабаци последните мачове, щяха вече да са си осигурили 4тото място.
П.С. Арсенал къса... ! Ех, защо не играха така срещу разни слабаци последните мачове, щяха вече да са си осигурили 4тото място.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов - але, алее...
Гранде Артета превзе Моста :)))
Абрамите с около 3 асистенции за 4-те гола на Арсенал :)) Голям цирк.
Абрамите с около 3 асистенции за 4-те гола на Арсенал :)) Голям цирк.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
С такава защита не можеш да биеш Родъръм, кво остава за отбор от ВЛ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

А някога беше предизвикателство на биеш на Моста! Вместо Арсенал и Тотнъм да се карат за 4-то място, не може ли просто Челси да идат на 5-тото. Само 5 точки и мач по-малко са, но всеки ги жули, където ги хване.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
rhaegar написа:С такава защита не можеш да биеш Родъръм, кво остава за отбор от ВЛ.
Май не ти е седмица! :D
miro_rz написа:rhaegar написа:С такава защита не можеш да биеш Родъръм, кво остава за отбор от ВЛ.
Май не ти е седмица! :D
Бе не знам, до вторник не беше лошо, после кво стана........
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Re: !
miro_rz написа:Брях, какво направиха моите!
Вие нали години наред празнувахте "Сейнт тотингам дей", когато всеки път завършвахте в класирането пред Тотнъм, дори и в лошите ви сезони ? Май че при Венгер беше така всеки път. Така че надеждата е жива, щом има някаква поличба за вас и прокоба за Тотнъм да завършвате пред тях в класирането, така че не се отказвайте. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов - але, алее...