Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 20 апр 2022 11:11

rsk написа:Като ви гледам бройката за реванша със Славия, интересуващите се от ЦСКА тире София не са особено много.

Протестират, затова. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 апр 2022 11:13

gihuelo написа:
pomiqrat написа:
Dust написа:Боли ме патката за помиярски мнения, за останалото има Уикипедия. Има хора които се грижат да поднасят синтезирана и леснодосъпна информация при нужда.

Особено предавания с Ники Александров :Д

Той телевизия не гледа ! И от български футбол не се интересува !
Май само от Спарта Прага се интересуваше или Славия Прага не помня точно.

От време на време и ЦСКА гледа. Понякога и в уикипедиа влиза да се информира какво става с българския футбол.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 апр 2022 11:15

peliforewer написа:Благодаря за вниманието, ако може да се вярва на медиите новините за ЦСКА не са лоши, дори напротив.За мен истината ще излезе след полуфиналите, ама за Вас само ЦСКА е интересен.

Не спряхте да говорите за умрялото ЦСКА, а обвинявате нас.
Покажи един пост, в който сме споменали умрелия ви клуб ?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 апр 2022 13:20

Непринуден написа:Но да не се отклоняваме. Да започва епизод 3 от сезон 4 на поредицата за Литекс. Имате думата (най-активно пишещите и интересуващи се от ЦСКА):

Като по команда изкочиха и тримата :) И реално и цимбика и любовта :)
Дресирал ли си ги вече ?:)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 апр 2022 15:53

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
Dust написа:Важно е кой първи и кой е последен, всичко останало е средна работа, историята помни САМО победителите, та вторите са си направо втора ръка отбори и след време никой не ги помни.

Кой е отбора с най-много втори места в българския футбол?

Кой е, дай статистика, не споря, просто ми е интересно.
Може и Левски да е, но с оглед последните 11 години...

Дамянка, виж сега статистиката е следната :)
Колкото и да ти е чудно вие по времето на комунизма и периода когато ЦСКА е уж "бутан" и "лансиран" отбор имате по-добри показатели отколкото след 1989 година . Не знам защо е така :) Ти ще кажеш.
Та смятаме така ! Периодите са два :
1944-1989 - продължителност 45 години
1990-2022 -32 години (демек още десетина години и двата периода ще се изравнят)
Та по времето на комунизма имате :
14 титли
15 -втори
7-трети
През целия комунизъм имате само едно шесто място -най-слабото ви класиране!

По времето на демокрацията или когато няма комунизъм и Добри Джуров :
9 титли
11-втори
5-трети
тук вече имате и доста излагации :) 5,6,7 и 8 място.

Искам да ти задам един друг въпрос !
Ти знаеш ли кога е най-силния период на Левски ?
Не е при милионите на Чорни, Грашнов и т.н.
Най-силния период вие е при партизаните ! :) За 5 години ставате 4 пъти шампиони -1946,1947,1949,1950 -интересна работа :)

Но 9 пъти подред не можахме да станем.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 апр 2022 16:15

Абе, какво стана с дълговете към Стоювите перли? Преди доста време адвокат Трендафил каза, че всичко щяло да бъде наред до края на деня, след което сте щели да картотекирате някакъв украински бежанец, ама...
Далеч съм от мисълта, че оранжевата пропагандна машина на медиЙте е забравила да ни проглуши ушите с подобна новина, ма знам ли.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 апр 2022 16:25

TristaNNN написа:Абе, какво стана с дълговете към Стоювите перли? Преди доста време адвокат Трендафил каза, че всичко щяло да бъде наред до края на деня, след което сте щели да картотекирате някакъв украински бежанец, ама...
Далеч съм от мисълта, че оранжевата пропагандна машина на медиЙте е забравила да ни проглуши ушите с подобна новина, ма знам ли.

Люляковото менте вече има дълг и към Стою. Плоскоселския треньор най - вероятно си е подсигурил със солидна неустойка след като знае селските мурафети на ловешкия чорбаджия. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 апр 2022 16:45

damyanov1963 написа:
delqnski47 написа:
Dust написа:Дишащия с резервно захранване син отбор се представя по-добре

Знам, че са ти малко по - симпатични, ама недей приказва глупости :)

Може и да бъркам, но човека си е от Литекс, а след като вие им го откраднахте му станахте по-антипатични.

Аз зная от кои съм, дано и той да знае от кои е, и да не се е загубил в превода.
Ще съмне и без петел, то ест може да продължиш да гледаш тази игра и да ти е интересна без да имаш отбор.
Хората му викат достойнство и чест, а не да се продадеш за пет сребърника.

TristaNNN, не са платили тези там джобни от около 3 милиона, защото са депозирали 30 за стадиона. :D
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 апр 2022 18:50

Аз спирам да пиша в тази тема, защото явно няма голям смисъл да се участва в разговори, в които да присъстват подобни обиди.

По същия начин постъпих и в друга тема във форума преди няколко дни и смятам, че е по-правилното решение. Там обясних, че обидите наистина говорят за възпитанието на даден човек (https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=3 ... start=3010).

Форумът запада, а малкото останалите потребители искат да западне още повече. Жалко.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 апр 2022 12:07

Еб...ти да не сте с БАН всичките ? :)

Върни се в “Левски”