rsk написа:Като ви гледам бройката за реванша със Славия, интересуващите се от ЦСКА тире София не са особено много.
Протестират, затова. :)))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rsk написа:Като ви гледам бройката за реванша със Славия, интересуващите се от ЦСКА тире София не са особено много.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
gihuelo написа:pomiqrat написа:Dust написа:Боли ме патката за помиярски мнения, за останалото има Уикипедия. Има хора които се грижат да поднасят синтезирана и леснодосъпна информация при нужда.
Особено предавания с Ники Александров :Д
Той телевизия не гледа ! И от български футбол не се интересува !
Май само от Спарта Прага се интересуваше или Славия Прага не помня точно.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
peliforewer написа:Благодаря за вниманието, ако може да се вярва на медиите новините за ЦСКА не са лоши, дори напротив.За мен истината ще излезе след полуфиналите, ама за Вас само ЦСКА е интересен.
Непринуден написа:Но да не се отклоняваме. Да започва епизод 3 от сезон 4 на поредицата за Литекс. Имате думата (най-активно пишещите и интересуващи се от ЦСКА):
gihuelo написа:damyanov1963 написа:gihuelo написа:Dust написа:Важно е кой първи и кой е последен, всичко останало е средна работа, историята помни САМО победителите, та вторите са си направо втора ръка отбори и след време никой не ги помни.
Кой е отбора с най-много втори места в българския футбол?
Кой е, дай статистика, не споря, просто ми е интересно.
Може и Левски да е, но с оглед последните 11 години...
Дамянка, виж сега статистиката е следната :)
Колкото и да ти е чудно вие по времето на комунизма и периода когато ЦСКА е уж "бутан" и "лансиран" отбор имате по-добри показатели отколкото след 1989 година . Не знам защо е така :) Ти ще кажеш.
Та смятаме така ! Периодите са два :
1944-1989 - продължителност 45 години
1990-2022 -32 години (демек още десетина години и двата периода ще се изравнят)
Та по времето на комунизма имате :
14 титли
15 -втори
7-трети
През целия комунизъм имате само едно шесто място -най-слабото ви класиране!
По времето на демокрацията или когато няма комунизъм и Добри Джуров :
9 титли
11-втори
5-трети
тук вече имате и доста излагации :) 5,6,7 и 8 място.
Искам да ти задам един друг въпрос !
Ти знаеш ли кога е най-силния период на Левски ?
Не е при милионите на Чорни, Грашнов и т.н.
Най-силния период вие е при партизаните ! :) За 5 години ставате 4 пъти шампиони -1946,1947,1949,1950 -интересна работа :)
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Абе, какво стана с дълговете към Стоювите перли? Преди доста време адвокат Трендафил каза, че всичко щяло да бъде наред до края на деня, след което сте щели да картотекирате някакъв украински бежанец, ама...
Далеч съм от мисълта, че оранжевата пропагандна машина на медиЙте е забравила да ни проглуши ушите с подобна новина, ма знам ли.
damyanov1963 написа:delqnski47 написа:Dust написа:Дишащия с резервно захранване син отбор се представя по-добре
Знам, че са ти малко по - симпатични, ама недей приказва глупости :)
Може и да бъркам, но човека си е от Литекс, а след като вие им го откраднахте му станахте по-антипатични.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander и 18 госта