Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
paceto написа:Вместо да смяташ и да се хилиш като пача по-добре се информирай, защото е лесно да се говори на сляпо. Войните са водени на етапно с по-малки групи и от двете страни, а не многобройна войска заставайки на полети и да се трепят каквото е било модерно за онова време. В продължение на години са се водили малки битки като например битка при Литъл Бигхорн на седящият Бик от едната страна имаш 2000 индианци, а от другата около 700 американците като загубите на вторите са повече от тези на индианците 270+ срещу 140+ в полза на индианците. Дори американците губят известният по това време генерал Джордж Къстър, ама няма какво да сядам да обяснявам на хора, които са предубедени и не четат историята и не правят проучвания. На мен поне ми се налагаше преди години да го направя при изучаването на американската история заради гражданството.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Soulen написа:paceto написа:Вместо да смяташ и да се хилиш като пача по-добре се информирай, защото е лесно да се говори на сляпо. Войните са водени на етапно с по-малки групи и от двете страни, а не многобройна войска заставайки на полети и да се трепят каквото е било модерно за онова време. В продължение на години са се водили малки битки като например битка при Литъл Бигхорн на седящият Бик от едната страна имаш 2000 индианци, а от другата около 700 американците като загубите на вторите са повече от тези на индианците 270+ срещу 140+ в полза на индианците. Дори американците губят известният по това време генерал Джордж Къстър, ама няма какво да сядам да обяснявам на хора, които са предубедени и не четат историята и не правят проучвания. На мен поне ми се налагаше преди години да го направя при изучаването на американската история заради гражданството.
95% от Индианците измират от болести донесени от Европа. Все едно пък нарочно са ги избили. Испанците извършват много повече зверства в Южна Америка.
Между другото повечето европейци пък измират в Африка от стотиците смъртоносни болести и животни.
emerson3leao написа:
Според тази карта има партизанска активност на украинците в района на Мелитопол (Запорожка област). Става въпрос за синичкото раирано - "Reported Ukrainian Partisan Warfare".
Дано и в Херсон се вдигнат и с помощта на ВСУ скоро да изметат окупаторите !
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
emerson3leao написа:HIMARS в Украйна, орките ще страдат. :-))
Видео от пристигането:
https://www.reddit.com/r/ukraine/commen ... n_systems/
The arrival of much needed heavy weapon systems from NATO M142 HIMARS for the Ukrainian army !
M142 High Mobility Artillery Rocket System (HIMARS)
M142 HIMARS range: 186 miles (300 km) for MGM-140 ATACMS; 310 miles (500km) for Precision Strike Missile
С тоя обхват могат да започнат да порят около Мариупол по руССофашистите, ще замирише на ватнишко печено. :)
Това е американска артилерийска ракетна система от ново поколение, не стари съветски бракми от нанайна си преди 50 години. Дупе да им е яко на рашистките орки ! :))
https://www.youtube.com/watch?v=otiG0BN982M
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта