miro_rz написа:Jimmy се разиграл!
Но пък Букър пострадал :(
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Jimmy се разиграл!
Drunken_Master написа:Pichichi написа:Иначе това за хендчекинга е интересна тема.
С 1982 отдавна сме я разисквали. Истината е, че реалният хендчек е забранен в краят на седемдесетте години, ако не ме лъже паметта. Освен това никой не отчита факта, че когато в НБА започва да се играе лична защита, сума ти суперзвезди скачат като попарени, включително и Майкъл Джордън.
Buck32 написа:Drunken_Master написа:Pichichi написа:Иначе това за хендчекинга е интересна тема.
С 1982 отдавна сме я разисквали. Истината е, че реалният хендчек е забранен в краят на седемдесетте години, ако не ме лъже паметта. Освен това никой не отчита факта, че когато в НБА започва да се играе лична защита, сума ти суперзвезди скачат като попарени, включително и Майкъл Джордън.
А каква защита се е играела преди личната в НБА (за един приятел питам)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Buck32 написа:Сега разбрах, сигурно Джордън затова се отказва третия път, понеже тогава я позволяват. И той скача като попарен и окончателно се пенсионира.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Зонална, де... Не лична. Разбра ме.
Drunken_Master написа:Последните няколко страници са и причината винаги да ми става смешно, когато разни баскетболносталгици ми обясняват едно време, какво било, що било и как сегашните играчи щели само да носят вода на старите пушки. Сегашният баскетбол е изключително по-динамичен, по-бърз. Високите играчи, типични за онова време изобщо нямаше да виреят, понеже сегашният баскетбол изисква от тях да бъдат много по-универсални. Сега дори и те вече мятат тройки. Играта се измести по периферията, това е... Ония отбор на Уориърс със Змията от сезон 2016-17 щеше да бие Булс от 95-96.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:Зонална, де... Не лична. Разбра ме.
Buck32 написа:За клипчетата - седнал е някой като теб и ги е направил нещо, което трябва да приемем за доказателство? .
Drunken_Master написа:Ти български говориш ли, ве ? Не чу ли думите на суперзвездите, които цитираха Ем Джей ? Или ще казваме, само това, което ни отърва..?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта