Thsmith написа:icko65 написа:Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Thsmith написа:boglev написа:И САЩ и Великобритания, признаха че не е имало химически оръжия и са били "подведени" от разузнаванията си.
Признаха, че не са намерени. Това е различно.
Браво, признали .... а животите на невинните избити някой ще върне ли ???!
Признали били ..... те и за Тонкинския залив признаха години по-късно ..... кел файда, що народ избиха във Виетнам ....
Ох, горките. Чакай да спра и да пролея една сълза за горкия Али Баба, който няма да има възможност да прави свинщини. Каква трагедия!
Извинявай ама си абсолютно праволинеен.. Меко казано. Когато Запада сгреши.. майната им на другите. Когато Русия сгреши вой до небесата и подигравки. Бъди обективен.. Но явно американската школовка ти е изпържила мозъка.. Това е демокрацията и морала явно. Ми аз никога няма да се съглася с този начин на мислене и поведение.. Ако ще и РАША да мине Дунава пак.
Аз многократно съм казвал, че за мен не е грешка свалянето на Саддам, а разсипването на колониалната империя на Великобритания. Както и че всички държави в този регион е най-добре да се управляват от Губернатор-генерал, а не от някой Аладин.
Разсипването на империята я започнаха тия дето избиха бизоните и после индианците.