Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Войната в Украйна

Мнениеот ReBorn1982 » 19 апр 2022 19:52

Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:.......

За кое лъжа ??! Я виж по това време отношенията САЩ - Ирак .... виж дали американците не си затварят очите за зверствата на Саддам срещу кюрдите ..... и дали не му помагат във войната с Иран ..... тогава не беше лош, нали ??! .... стана лош после .... ма тогава нямаше за какво да го нападнат, та съчиниха лъжата за ОМУ .....

Това, че не е имало за какво да го нападат или са ги съчинили. Ето това е лъжата. Да, бяха негови съюзници, а после станаха врагове. Човека имаше и използваше химически оръжия и това беше повода. Не че някой го е интересувало това де.

Не е имало за какво ??!

Саддам използва химическо оръжие срещу иранците и кюрдите точно през '80-те, когато САЩ му помагаха. И те го знаеха, но не спряха помощта си.

15 години по-късно, когато Саддам отдавна вече нямаше никакви такива оръжия, те го нападнаха щото уж ..... правел оръжие за масово унищожение. Значи през 1980-те не им пречеше, че трепе с химическо оръжие, ама години по-късно, когато вече не трепеше, те го обвиниха, че ..... не е ли малко абсурдно ??!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 апр 2022 19:56

Thsmith написа:
boglev написа:И САЩ и Великобритания, признаха че не е имало химически оръжия и са били "подведени" от разузнаванията си.

Признаха, че не са намерени. Това е различно.

Браво, признали .... а животите на невинните избити някой ще върне ли ???!

Признали били ..... те и за Тонкинския залив признаха години по-късно ..... кел файда, що народ избиха във Виетнам ....

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 19 апр 2022 20:09

paceto написа:Мариупол. Явно вече не се крият какви мисли имат в главата си.

Изображение

Какво да крият бе, Паце, като те го казаха в прав текст още на 24.02 - свободни ЛНР и ДНР в географските им граници. Ако не знаеш, Мариупол е част от ДНР.
А новото от днес е, че ДНР разширява границите си - https://t.me/rusvesnasu/17603

В Херсонска област демонтират всички символи на украинската държавност, като гербове по сгради, знамена и т.н. Отделно вече са въведени рублата и руски медии. Украинците са изпищяли, че се печатат бюлетини и през май ще има референдум за създаване на ХНР.
Очевидно и Запорожието, което е част от сухопътната връзка с Крим, го чака същото.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 апр 2022 21:04

fcb_bg написа:Паце, откъде копира снимката?

Завъртя се някъде из twitter като пишеш, че е от там. Не съм ровил от кога е снимката понеже няма да ме изненада да са сложили подобна глупост сега като се има предвид, че като влизаха в Украйна си ги бяха окичили.

Изображение

Изображение

Thurman Murman написа:
Какво да крият бе, Паце, като те го казаха в прав текст още на 24.02 - свободни ЛНР и ДНР в географските им граници. Ако не знаеш, Мариупол е част от ДНР.
А новото от днес е, че ДНР разширява границите си - https://t.me/rusvesnasu/17603

В Херсонска област демонтират всички символи на украинската държавност, като гербове по сгради, знамена и т.н. Отделно вече са въведени рублата и руски медии. Украинците са изпищяли, че се печатат бюлетини и през май ще има референдум за създаване на ХНР.
Очевидно и Запорожието, което е част от сухопътната връзка с Крим, го чака същото.

Ама чакай сега Съветският съюз възстановен ли е вече или аз нещо съм изпуснал? Те като искат може да се приемат и като колония на Луната, ама колко ще прокопсат от подобно нещо е съвсем друг въпрос. Онези в Осетия, които се отделиха от Грузия сигурно сега процъфтяват.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 апр 2022 21:07

paceto написа:
fcb_bg написа:Паце, откъде копира снимката?

Завъртя се някъде из twitter като пишеш, че е от там. Не съм ровил от кога е снимката понеже няма да ме изненада да са сложили подобна глупост сега като се има предвид, че като влизаха в Украйна си ги бяха окичили.

Изображение

Изображение

Защото я пуснах на търсене по снимка и излязоха тъпотии.
Голям човек си за да слагаш тия сега.
То аз мога да напълня 3 стр. снимки с наци флагове, поздрави, изрисувани коли, татуси, Украйна ще кажеш ли че е наци?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 апр 2022 21:08

Ти верно ли за фейк не проверяваш като фраскаш тука инфо?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 апр 2022 21:10

Както ти казах не съм се ровил да видя от кога е при положение, че вече видяхме армията да се движи с такива флагове макар да бяха малко. Подлагам на съмнения нещо, което ще ми се стори странно и веднага ще го проверя. Сега нали не очакваш да стана член на factchek и да се ровя за всяка една снимка, видео или текст дали е вярно или не.

Това го оставям на вас поддръжниците на Путин, защото ще ви е изгодно да търсите дали е така или не и както се вижда ти си побързал да направиш проверка.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 апр 2022 21:13

Като напишеш в тубата ussr anthem in Ukraine ще видиш, че ги подковават от 2017та за сесерето. :)))

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 апр 2022 21:15

paceto написа:Както ти казах не съм се ровил да видя от кога е при положение, че вече видяхме армията да се движи с такива флагове макар да бяха малко. Подлагам на съмнения нещо, което ще ми се стори странно и веднага ще го проверя. Сега нали не очакваш да стана член на factchek и да се ровя за всяка една снимка, видео или текст дали е вярно или не.

Това го оставям на вас поддръжниците на Путин, защото ще ви е изгодно да търсите дали е така или не и както се вижда ти си побързал да направиш проверка.

Инак си и убеден за злите им планове. ;))))
С петнайсе наци фотоса ще се убедиш ли и за Украйна?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 апр 2022 21:16

Така работят западните общества - с годините са създали голямо доверие в хората, че всичко, което им казват е истина(голяма част от това доверие с изключение на последните 10-20 години наистина е било изградено на база силна демокрация и сравнително независими медии), при което всичко което попадне под ръка и е в унисон с "правилното" мнение за нещата, бива възприемано моментално за истина и не се подлага на съмнение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”