2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот Pichichi » 19 апр 2022 20:02

:-)
Аз имам изгледани 5/6 мача на кръст от НФЛ тази зима и още не мога да се оправя с правилата които регъра ми даде за домашно .... :-)

Давам си отвод по тази тема!

Иначе това за хендчекинга е интересна тема. Даже си заслужава реплика Мастъра за мнението как ГСУ с КД щели да бият Булс. Та зависи кои са съдиите и по какъв критерии ще свирят фаулове.

ReBorn1982

Re: !

Мнениеот ReBorn1982 » 19 апр 2022 20:14

Drunken_Master написа:Последните няколко страници са и причината винаги да ми става смешно, когато разни баскетболносталгици ми обясняват едно време, какво било, що било и как сегашните играчи щели само да носят вода на старите пушки. Сегашният баскетбол е изключително по-динамичен, по-бърз. Високите играчи, типични за онова време изобщо нямаше да виреят, понеже сегашният баскетбол изисква от тях да бъдат много по-универсални. Сега дори и те вече мятат тройки. Играта се измести по периферията, това е... Ония отбор на Уориърс със Змията от сезон 2016-17 щеше да бие Булс от 95-96.

В сегашния баскетбол няма защити почти, естествено, че ще е по-динамичен. Фаулове се свирят за смехории ...

pan_Joro

Йокич

Мнениеот pan_Joro » 19 апр 2022 20:24

Бък, може и да си прав за техническия на Йокич. Спомням си, че Къри метна една тройка и веднага камерите превключиха на някаква разправия на Кольо със съдията. След това Къри би един фал и аз си помислих, че е технически на Йокич, а най-вероятно е било фал при стрелбата на Къри за 3. Сори, ама не ми се гледа мача за трети път…

Нямам фиксация към Йокич – човекът си играе играта. Щом правилата го позволяват не мога да кажа нищо. Това, че на мен не ми харесва, си е мое мнение и не се опитвам да го налагам на никой. Като изключим това, което не ми харесва, Йокич е един великолепен играч и аз много пъти съм бил за Денвър заради него, когато мачът не касае ГСУ и още 2-3 отбора, на които симпатизирам.
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 19 апр 2022 20:28

ReBorn1982 написа:В сегашния баскетбол няма защити почти, естествено, че ще е по-динамичен. Фаулове се свирят за смехории ...

ОК, ама за това не са виновни играчите, а федерацията.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Бък

Мнениеот pan_Joro » 19 апр 2022 20:46

Не наливам никаква вода на Майстора. Виж му само тенденциозните илюстрации. Нещастните мъде на Адамс пострадаха при опит за стрелба на Магарето (виж къде му отива дясната ръка) – много играчи, когато видят че ще загубят топката, скачат с коляното напред, за да убедят съдиите, че стрелят. Прави го Къри, прави го Крис Пол, сутринта Хардън точно по същия начин си изпроси фал, само дето не уцели защитника "правилно". Да се търси умисъл в тези ситуации е малоумие… Това се отнася и за случая с ЛеБрон от снимката. Просто тези неща се случват ежедневно. Спомням си как избиха едната леща от окото на Дреймънд при подобна борба, но и през ум не ми е минало, че това е умишлено. А и ЛеБрон е правил гадни файлове, но те не се броят…

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

МАЛИИИИИИИИИИИИ

Мнениеот Drunken_Master » 19 апр 2022 20:51

pan_Joro написа:Не наливам никаква вода на Майстора. Виж му само тенденциозните илюстрации. Нещастните мъде на Адамс пострадаха при опит за стрелба на Магарето (виж къде му отива дясната ръка) – много играчи, когато видят че ще загубят топката, скачат с коляното напред, за да убедят съдиите, че стрелят. Прави го Къри, прави го Крис Пол, сутринта Хардън точно по същия начин си изпроси фал, само дето не уцели защитника "правилно". Да се търси умисъл в тези ситуации е малоумие… Това се отнася и за случая с ЛеБрон от снимката. Просто тези неща се случват ежедневно. Спомням си как избиха едната леща от окото на Дреймънд при подобна борба, но и през ум не ми е минало, че това е умишлено. А и ЛеБрон е правил гадни файлове, но те не се броят…

AХАХАХАХАХАХАХАХАХ...
Аз като ви разправях, че половината от тука не са се събличали по физическо, вие не ми вярвате... АХАХАХАХАХХАХХА ! Пича откровено си вярва ! :ДДДДДДДД
"Скачат с коляното напред" !? Явно визира фейдъуей или нещо подобно... АХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХА !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Папагала

Мнениеот pan_Joro » 19 апр 2022 20:56

Тоя пак започна от разваленото място на плочата... Както се казва: "На Западния фронт – нищо ново.".

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Защита

Мнениеот Drunken_Master » 19 апр 2022 21:11

Pichichi написа:Иначе това за хендчекинга е интересна тема.

С 1982 отдавна сме я разисквали. Истината е, че реалният хендчек е забранен в краят на седемдесетте години, ако не ме лъже паметта. Даже старите пушки Бил Ръсел и Уилт били много разочаровани от този факт, като многократно подчертавали, че тогавшният (през осемдесетте години) баскетбол е по-мек. Освен това никой не отчита факта, че когато в НБА започва да се играе лична защита, сума ти суперзвезди скачат като попарени, включително и Майкъл Джордън. В днешно време, я има хендчек, я няма... Свири се по различен начин във всяка ситуация.

П.С.
Да не говорим, че Въздушният е един от малкото суперзвезди, които са се облагодетелствали от смяната на правилата. Говоря за т.нар. "неспортсменско нарушени", което вади зъбите на Бед Бойс.
Изображение

logo5
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот logo5 » 19 апр 2022 21:34

Не е аз съм живял в голяма заблуда. Мислех си, че мачовете ги почели отборът, който направи повече заслони. И ти сам казваш печели отборът, който ВКАРА ПОВЕЧЕ, а не каза отборът, който ДОПУСНЕ ПО-МАЛКО. И как е Гобер за сега в плейофите 0-1 и 5 точки и 2-5 и 8 точици втория мач. Ама нищо поне им прави заслони. Тез измислените статистики дето все ми ги показваш да не ти казвам къде да си ги навреш. Ти си гледай статистиките, а аз ще си гледам баскетбола. Така го казваш все едно нямам очи и не виждам какво прави. Май не знаеш, че вече всеки пас преди кош го броят за асистенция, само след борба ако вкараш или изнесеш топката сам и вкараш след това няма асистенция. Тука не става въпрос за асистед или ънасистед кошове, а за това, че като я подадат на Бам или Джарен, после тез двамата сами си създават ситуациите за кош и пак си има асистенция за тоз дето им я дал преди това, а Гобер е зависим от това някой друг да му направи коша и той само да скочи 20 санта и да я забие като му я хвърлят. И за какви качества ми говориш нито е някакъв атлетичен, нито някакъв координиран, просто е дълъг и има 3 метра, това не са качества или умения, а физически дадености.
И Бък гледах го това за обрязването. Но имай предвид, че във филма до голяма степен има изкривяване на истината и художествена измислица. Искам да те зарадвам, че вече в седми епизод има някакъв баскет, но на фона на останалите епизоди направо има много баскет в този епизод. Имам чувството, че филмът ще завърши с някви надписи от рода "И за периода на Междик в Лейкърс, отборът печели 5 титли и там още 5-6 изречения за периода". Смисъл с някакви надписи ще разкажат какво е станало във времето, когато са били династия.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Heat

Мнениеот miro_rz » 20 апр 2022 06:56

Jimmy се разиграл!
Изображение

Върни се в “Архив”