Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот шивача » 18 апр 2022 13:20

delqnski47 написа:Ебаси шушумигите . :)
До оня ден се подиграваха иронично , че Сектор Г нямал смелост да говори срещу Ганчев ... :)

тва е щото четат га и топспорт и тва им е опорката. ЦСКА може без всеки, няма се кланяме ни на сталин, ни на бфс, ни на шиши .
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 апр 2022 13:26

TristaNNN написа:
До оня ден се подиграваха иронично , че Сектор Г нямал смелост да говори срещу Ганчев ... :)

Чакай да видим къде ще му излезе краят.
Да не се окаже така, че организираните припоци "говорят" като част от съвместен план за тихичко изнасяне на Господина обратно в Ловеч. След което следват приказки от сорта на - Ние изгонихме ГГ, ние сме Тирето и т. н.
Така хем ГГ си заминава тихо и по план, хем организираните припоци се явяват героите освободители, уж.
Та, не бързай със заключенията, че после пак ще ставаш за смях.

аре па конспирации. Ще изгоним джудже, след това ще ви изгоним от София. Ние сме ЦСКА и ще си прайм квото си решим!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 апр 2022 13:28

Днес припоците пишат славни страници в тоя подфорум! :))
- Нямало да се кланят никому. Те не се кланяли.
- Левскарите били притеснени за Тирето.
- Левскарите четяли топприпокспорт и ГА
- Припоците нямали против Домуса да дойде на Софията. Тоест, да стане новият Господин на ЕкоТой Арена.
- Професионален трол се включва, за да ни каже, че нищо няма да казва.
- ГГ вече е понижен в "джудже".
- Нелегалните мигранти ще изгонят левскарите от София.

А още няма 14:00 часа, какво ли са ни подготвили до края на деня. :))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 апр 2022 13:31

шивача написа:
TristaNNN написа:

Да не се окаже така, че организираните припоци "говорят" като част от съвместен план за тихичко изнасяне на Господина обратно в Ловеч. След което следват приказки от сорта на - Ние изгонихме ГГ, ние сме Тирето и т. н.
Така хем ГГ си заминава тихо и по план, хем организираните припоци се явяват героите освободители, уж.

аре па конспирации. Ще изгоним джудже, след това ще ви изгоним от София. Ние сме ЦСКА и ще си прайм квото си решим!

Нищо не може да му направите на ГГ, освен ако той самият не реши нещо да се случи. Впрочем, можете - да му пръднете на х*я или... знаете там какво пред ципа, хайде да не го повтарям, че нещо почнахте да се сърдите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 апр 2022 13:35

TristaNNN написа:
шивача написа:
TristaNNN написа:

Нищо не може да му направите на ГГ, освен ако той самият не реши нещо да се случи. Впрочем, можете - да му пръднете на х*я или... знаете там какво пред ципа, хайде да не го повтарям, че нещо почнахте да се сърдите.

хахахах, тва да не сте вие, платените на батков и чорни послушковци. Черепа, титан и лупи вие ги изгонихте:))))

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 апр 2022 13:50

Най-грамотният левскар да напише нещо :Д
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 апр 2022 13:51

шивача написа:аре па конспирации. Ще изгоним джудже, след това ще ви изгоним от София. Ние сме ЦСКА и ще си прайм квото си решим!

Вие сте ЦСКА-София , 6 годишен гостуващ в София отбор , и не може да изгоните дори Царско Село , камо ли вековен Левски :)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 апр 2022 14:05

TristaNNN написа:

Още малко ще се изкарат поробени от люляка и след 6 годишно ловешко робство против волята им, ще направят припошко въстание и ще се освободят. Един ден в музея на екотой арена ще се разказва за първото припошко въстание и ще се показват исторически артефакти като декларации, палатки, люляци, къщички за пиленца и др., които ще надъхват младите припоци за нови геройства като бащите им. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 апр 2022 14:16

TristaNNN написа:Хич не ми допада това ревункане срещу реферите, заприличахме на рециклираните и почнахме с гришаганчевските мутренски номера.
Хем сме нямали резервна скамейка, хем отборът е бил малко изморен, хем Бари правил непростими за нападател пропуски, ама съдиите не знам си какво. Може би картонът на Стефанов беше пресилен, но що за необмислено влизане отзад е това във въпросната ситуация, в тази част на терена и при тези позиции на двамата играчи спрямо топката?
Боримиров вместо да плямпа "Ще видите в петък 20 000, ще видите това, само ако стане онова...." да каже какво стори(ха) като ръководител(и) , за да не се играе срещата баш на Разпети петък, и така Левски да се лиши от едни поне 10 000 на трибуните.

Идея си нямам как реагираха от Милан и Интер, че играха на Разпети петък. Все си мисля, че са по-религиозни от левскарите, които са повече от християните :Д
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2022 14:19

realno написа:
delqnski47 написа:Трахизанчо и останалите лаладжии, коментари за ципа на Ганчев и Сектор Г ще има ли ? :)

Ти от кои си?

Аз съм този , който признава единствено Мартин Петров и чичо Митко за единствените истински цесекари (от известните ) ;) . За съжаление съм сигурно единствения фен, който го знае това . Всички други си изцицаха паричките до дупка . Няма да казвам имена .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”