Братята не са притеснени за Тирето, уверявам те! Не придавай измислена важност.
Те са само за сеира и непреставащата от 09.09.2016 гавра с правоприемника на Литекс.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
Непринуден
- Контакти:
Тук няма място за мен и поне днес няма да пиша. Дискусията е основно за феновете на Левски и те не са се спрели от сутринта. Оставям ви да следите ставащото в ЦСКА и няма да се меся в най-актуалната ви тема.
Между другото вчера вашия отбор игра, както и след няколко дни пак вашия отбор има предстоящ горещ реванш, но за тези теми ако остане време. Давайте по най-важното!
Между другото вчера вашия отбор игра, както и след няколко дни пак вашия отбор има предстоящ горещ реванш, но за тези теми ако остане време. Давайте по най-важното!
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
За пореден път техните хора им с***т в трахеите но друг им бил виновен!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
peliforewer написа:Чудна работа, декларация която трябва да вълнува червените фенове, а те братята по-притеснени.
Много сме притеснени. Ще трябва да заключим форума и няма да има кой да ни забавлява.
От кога червените фенове подкрепят Литекс?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- LoveAndPeace
- Контакти:
peliforewer написа:Чудна работа, декларация която трябва да вълнува червените фенове, а те братята по-притеснени.
Притеснени вика :))))))) хахахха
То цирк , то смех ......притеснени.
Винаги верните затриват втори отбор и ще припознават трети в има няма половин десетилетие хаххахах
Непринуден написа:Тук няма място за мен и поне днес няма да пиша. Дискусията е основно за феновете на Левски и те не са се спрели от сутринта. Оставям ви да следите ставащото в ЦСКА и няма да се меся в най-актуалната ви тема.
Винаги има място за още един припок, който да ни разсмива. :))))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- delqnski47
- Контакти:
Ебаси шушумигите . :)
До оня ден се подиграваха иронично , че Сектор Г нямал смелост да говори срещу Ганчев ... :)
До оня ден се подиграваха иронично , че Сектор Г нямал смелост да говори срещу Ганчев ... :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Ебаси шушумигите . :)
Вие говорите против някого и проявявате "смелост" само когато имате интерес, а не защото защитавате истината или клуба си.
rsk написа:шивача написа:soilwork написа:Честита титла на Лудогорец и г-н Домусчиев! Заслужена титла и с оглед на слабата конкуренция напълно закономерно. Да се надяваме че си е начесъл егото и скоро ще премести отбора в София
Има едно Добре Дошъл от мен!
Извади първо тоя на Гришата и го забърши, бе :)))))
що, мръсен няма ли да мууу го лапаш? Или на пеевски мирише на живанши и не си свикнал:)))
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
delqnski47 написа:Ебаси шушумигите . :)
Чакай да видим къде ще му излезе краят.
Да не се окаже така, че организираните припоци "говорят" като част от съвместен план за тихичко изнасяне на Господина обратно в Ловеч. След което следват приказки от сорта на - Ние изгонихме ГГ, ние сме Тирето и т. н.
Така хем ГГ си заминава тихо и по план, хем организираните припоци се явяват героите освободители, уж.
Та, не бързай със заключенията, че после пак ще ставаш за смях.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс