sinqkrepost1914 написа:Ozzimozzi написа:sinqkrepost1914 написа:Ozzimozzi написа:W84me написа:Ozzimozzi написа:Точно вие ли? :)
Това са представители на работническата класа, ниската част на обществото.
Не знам на кой са представители, но подобни сцени се наблюдават ревовно при вас, та за това ми беше риторичният въпрос.
Oк бе, нека го изгонят, ако е направил или казал нещо непростимо, но да го плюеш в лицето от метър и половина е проява на най-висша селяния ! По-добре да го беше ударил, но да плюеш в лицето на който и да било е едно от най-гнусните, долни и селски прояви, типична само за дълбок селски манталитет. И това се случва в ''по-цивилизованият'' сектор А, а не да кажем при баш крими елемтите в Г. Това е дъното на дъното.
Съгласен! Някой ги мажат с фекалии. Аз не го приемма това!
Прав си, знаем коя случка визираш. Покъртителна също. Но не я използвай за да оправдаеш това поведение, само защото е на ваши фенове. При нас поне се случи в Б сектор, където всеки знае какви хора ходят, докато тук говорим за сектор А на националния стадион, под козирката, където би трявбало да са така наречените по-умеренеи фенове, а не диви селски нерези, които плюят по лицата на хората. Все пак, ако получите инфо по вашите групи споделете тук защо се е стигнало до това.
Нищо не оправдавам и няма значение в кой сектор се случва. Има много примери и в двете посоки и не приемам такова поведение. Хората са отишли да си прекарат времето приятно и слд такива изпълнения следващият път просто ще сменят мястото и събитието. Поне сега има избор!