Александров в моята сфера само може да ми крепи чепа по цял ден докато си върша работата. Аз коментирам футбол в някакъв аматьорски форум с 20 човека активно пишещи и моето мнение не е важно, но виж горкия Александров е вече за съжаление.peliforewer написа:Не го съжалявай, на светлинни години е Александров пред такива като теб.Щом и ти коментираш футбол защо и други да не го разбират.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
В този форум са от Джеки Чан нагоре! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
-
peliforewer
- Контакти:
Dust написа:Александров в моята сфера само може да ми крепи чепа по цял ден докато си върша работата. Аз коментирам футбол в някакъв аматьорски форум с 20 човека активно пишещи и моето мнение не е важно, но виж горкия Александров е вече за съжаление.peliforewer написа:Не го съжалявай, на светлинни години е Александров пред такива като теб.Щом и ти коментираш футбол защо и други да не го разбират.
Не ти знам сферата, ама ти се упражняваш в сферата на Александров, където той е години напред.А оня дето се прави на боксьор е по-зле и от теб.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Няма значение моята сфера, факт е, че великия "журналист" Александров се тресе от нервни импулси и съска през зъби аджеба да не каже лоша срещу Юлиан Инджов, че като виж вземе, че се обиди.
Тежка е съдбата ибрикчийска
Тежка е съдбата ибрикчийска
Последна промяна от Dust на 17 апр 2022 21:52, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Александров бил спортен журналист :)))) Туше!
Александров е червената противотежест на синият апологей Т.Русев. Колкото единият е журналист , толкова и другият.
Едни средностатистически фенове с поле за изява и толкова.
Александров е червената противотежест на синият апологей Т.Русев. Колкото единият е журналист , толкова и другият.
Едни средностатистически фенове с поле за изява и толкова.
Честито на феновете на Лудогорец за титлата!
Не ме кефят, но Русев или Александров излизат със своето име като журналисти и за да застанеш срещу тях и да ги плюеш най-малко трябва да излезеш с името си, иначе е малко курвенски! :)
Последна промяна от Ozzimozzi на 17 апр 2022 21:59, променено общо 2 пъти.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
- sinqkrepost1914
- Контакти:
OT-ЧАЙ-ВА-ЩА ЛОВЕШКА СЕЛЯНИЯ https://www.youtube.com/watch?v=diYGcN4lYFs
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
sinqkrepost1914 написа:OT-ЧАЙ-ВА-ЩА ЛОВЕШКА СЕЛЯНИЯ https://www.youtube.com/watch?v=diYGcN4lYFs
Точно вие ли? :)
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:sinqkrepost1914 написа:OT-ЧАЙ-ВА-ЩА ЛОВЕШКА СЕЛЯНИЯ https://www.youtube.com/watch?v=diYGcN4lYFs
Точно вие ли? :)
Това са представители на работническата класа, ниската част на обществото.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема