2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

30

Мнениеот Drunken_Master » 17 апр 2022 12:25

Buck32 написа:А ти защо все това си повтаряш? Какво общо има сега?

Дай пример за глупост, която съм писал ?! А го повтарям, понеже е показателно за доста неща. Та, чакам...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: 30

Мнениеот Buck32 » 17 апр 2022 12:36

Drunken_Master написа:

Дай пример за глупост, която съм писал ?! А го повтарям, понеже е показателно за доста неща. Та, чакам...

Ами примерно постоянното използване на "ония" за единствено число.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот Drunken_Master » 17 апр 2022 12:41

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:

Ами примерно постоянното използване на "ония" за единствено число.

Това ли беше ? Мислех, че пишем в баскетболната секция...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: 23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот Buck32 » 17 апр 2022 12:48

[quote="Drunken_Master"
Това ли беше ? Мислех, че пишем в баскетболната секция...[/quote]
Точно ти, с най много отклонения да наблягаш на това е странно. Карай - оная дивотия с унижението на Джереми Лин от Коби става ли?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

24

Мнениеот Drunken_Master » 17 апр 2022 12:53

Ами не, не става... Можеш да погледнеш видеото по-внимателно. Лин на няколко пъти поглежда Байрън Скот, и на него му е пределно ясно, че остават няколко секунди и трябва да се фаулира, понеже часовника ще изтече, а вие падате с 1-2 точки. Напълно логично е. Та, Лин на няколко пъти поглежда Скот, но треньора ви не му дава абсолютно никакви индикации. Все пак Лин разчита на треньорското решение. И естествено - реакцията на Коби, който крещи "фаулирай, фаулирай...", ръкомахайки и се оглежда наляво-надясно, като че ли иска да види и мнението на публиката. Това последното беше от мен. Доста слаба актьорска игра от страна на Мамбата, с която иска да уязви новата звезда на езерняците.
Малко като изказването му в дебютният сезон на Леброн Джеймс в Лейкърс. "Смятам, че ще станат шампиони, имат всичко необходимо!" Ти как мислиш, дали сериозно го вярва това ? Просто иска да увеличи натиска към Кралят максимално... Въпрос на мислене, на гледна точка и т.н. Който разбрал, разбрал...
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: 24

Мнениеот Buck32 » 17 апр 2022 13:37

Drunken_Master написа: новата звезда на езерняците...

На такива места съм гледал да пишат "ахахахаха". Сега трябва ли на всеки твой пост аз да пиша "бе, какво му обръщате внимание, според него Джереми Лин е бил звезда на Лейкърс"? Според мен - не, но това е което ти правиш. Както и да е, извинявам се, че ти направих забележка, че при всяка критика към човек припомняш едно и също изказване. Вие ще си се разберете.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

24

Мнениеот Drunken_Master » 17 апр 2022 13:44

Buck32 написа:
Drunken_Master написа: новата звезда на езерняците...

На такива места съм гледал да пишат "ахахахаха". Сега трябва ли на всеки твой пост аз да пиша "бе, какво му обръщате внимание, според него Джереми Лин е бил звезда на Лейкърс"? Според мен - не, но това е което ти правиш. Както и да е, извинявам се, че ти направих забележка, че при всяка критика към човек припомняш едно и също изказване. Вие ще си се разберете.

Ами виж сега, доста добре си спомням с какви очаквания беше привлечен жълтура, така че... Това ще отречеш ли ?
Може "звезда", да не е най-точното определение, но в Рокетс правеше доста добро впечатление. Като се има предвид, че влизаше от пейката.
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лин !?

Мнениеот Drunken_Master » 17 апр 2022 14:21

Бъки ? Коментар ?
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Лин !?

Мнениеот rhaegar » 17 апр 2022 14:31

Drunken_Master написа:Бъки ? Коментар ?

Нека аз. Лин не е бил звезда абсолютно, ама абсолютно никога в тая лига. Имаше един много силен месец с Никс и общо взето това беше. Никога не е подписвал договор като за звезда, никога никой не е имал очаквания към него да е лидер на борещ се за нещо състав.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лин !?

Мнениеот Drunken_Master » 17 апр 2022 14:41

rhaegar написа:
Drunken_Master написа:Бъки ? Коментар ?

Нека аз. Лин не е бил звезда абсолютно, ама абсолютно никога в тая лига. Имаше един много силен месец с Никс и общо взето това беше. Никога не е подписвал договор като за звезда, никога никой не е имал очаквания към него да е лидер на борещ се за нещо състав.

Не питам за това, питам за ситуацията с Коби. Стига сте се хващали като удавник за сламка за всяка дума, няма да избягате от въпроса ми. Питам те директно, фен си на Лейкърс: Кажи ми как ще коментираш реакцията на Мамбата в тази ситуация ?

Бъки, ето в това видео се вижда черно на бяло, как жълтуркото наблюдава какъв знак ще даде Скот, но той не дава никакъв...
https://www.youtube.com/watch?v=3mpj2n8 ... =emb_title
Изображение

Върни се в “Архив”