Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот JimBeam » 16 апр 2022 01:04

Пропусна да кажеш и как са избили индианците и как бият негрите, за да може опорката от Москва да е пълна.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 апр 2022 02:11

Комплект бормашини в отлично състояние, разграбен от украинско семейство, се продава на интернет пазар в Твер, Русия
„Съпругът го донесе от специалната операция в Украйна“

Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 16 апр 2022 09:10

JimBeam написа:Пропусна да кажеш и как са избили индианците и как бият негрите, за да може опорката от Москва да е пълна.

Опорките обикновено са лъжа. Това лъжа ли е? Всъщност забравих, че на тях всичко им е простено, извинявай.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 16 апр 2022 10:11

paceto написа:Комплект бормашини в отлично състояние, разграбен от украинско семейство, се продава на интернет пазар в Твер, Русия
„Съпругът го донесе от специалната операция в Украйна“

Аз си мислех, че "спец-операторите" са още в Украина, ама явно е приключила операцията и са почнали да се връщат :)
Паце, дай малко по-сериозно, тая пропаганда само за реднеци става...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 апр 2022 11:06

fcb_bg написа:
ivan56 написа:
fcb_bg написа:Като разясним това, ще минем на обстрели на гранични руски села.
Щото, те украинците са хуманни пичове и такива работи не правят.

Доста нагъл пост.

Изкючително е нагъл. Аз досега за украинец епитет не съм употребил, ти през 2 поста все си с обиди.
А имам право повече от теб.
Та, защо е нагъл?

Верно ли ме питаш, що е нагъл?
Значи руските прасета им сринаха градове и села до основи, обаче имало обстрел по гранични руски села.
Ем сигурно има военна техника там и скрити баби с РПГ-та.
"Руски прасета" -диви азиатски орди, които са нашественици и агресори в чужда суверенна държава, която не съм чул с нещо да е застрашила родината им или обявила специална военна операция на територията на РФ.
Па обиждай се, някой да те е спрял.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 апр 2022 11:20

ivan56 написа:
fcb_bg написа:
ivan56 написа:
fcb_bg написа:Като разясним това, ще минем на обстрели на гранични руски села.
Щото, те украинците са хуманни пичове и такива работи не правят.

Доста нагъл пост.

Изкючително е нагъл. Аз досега за украинец епитет не съм употребил, ти през 2 поста все си с обиди.
А имам право повече от теб.
Та, защо е нагъл?

Верно ли ме питаш, що е нагъл?
Значи руските прасета им сринаха градове и села до основи, обаче имало обстрел по гранични руски села.
Ем сигурно има военна техника там и скрити баби с РПГ-та.
"Руски прасета" -диви азиатски орди, които са нашественици и агресори в чужда суверенна държава, която не съм чул с нещо да е застрашила родината им или обявила специална военна операция на територията на РФ.
Па обиждай се, някой да те е спрял.

Когато украинците сринат до основи Нижни Новгород и бомбардират Москва и Петербург, тогава може руснаците да се жалват.

Руснаците тук вместо да си заринат главата в пясъка от срам какво прави държавата им, тръгнали да търсят сметка на украинците защо убивали и издевателствали над руснаци в Украйна. Какъв шок, сигурно не трябва да реагират никак и да им ръкопляскат.

Ако ние нападнем Македония, защото тормозят българите там и сринем Скопие до основи, ние прави ли ще бъдем? Мен лично би ме било срам, ако така действа държавата ми към по-слабите си съседи при това кажи речи един народ.

Не като американците къде ходят да бомбят някакви орки на майната си, а бели хора твоя кръв кажи речи както са украинците към руснаците.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 16 апр 2022 12:24

Понеже вчера с Пацето стана въпрос за джавелините, та по тоя повод, Bloomberg пишат, че САЩ вече са изчерпали в Украйна 1/3-та от собствените си запаси и едва ли ще могат отново да ги доставят. А в същото време, Германия и Канада, отказват да продължат доставките, поради недостиг, което пък би породило заплаха за собствената им сигурност.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 апр 2022 14:04

Soulen написа:Ако ние нападнем Македония, защото тормозят българите там и сринем Скопие до основи, ние прави ли ще бъдем? Мен лично би ме било срам, ако така действа държавата ми към по-слабите си съседи при това кажи речи един народ.

Не като американците къде ходят да бомбят някакви орки на майната си, а бели хора твоя кръв кажи речи както са украинците към руснаците.

Американците бомбиха наш съсед с обеднен уран, не го забравяй, когато говориш как американците са по-малко варвари от руснаците. Имаше паднали снаряди и на наша територия.

Дай пример как трябва да реагира държавата и от какво не би те било срам, ако северномакетата почнат да тормозят българи.
Кои са цивилизованите действия, на които ти би заложил?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 апр 2022 14:11

Groucho написа:
Soulen написа:Ако ние нападнем Македония, защото тормозят българите там и сринем Скопие до основи, ние прави ли ще бъдем? Мен лично би ме било срам, ако така действа държавата ми към по-слабите си съседи при това кажи речи един народ.

Американците бомбиха наш съсед с обеднен уран, не го забравяй, когато говориш как американците са по-малко варвари от руснаците. Имаше паднали снаряди и на наша територия.

Дай пример как трябва да реагира държавата и от какво не би те било срам, ако северномакетата почнат да тормозят българи.
Кои са цивилизованите действия, на които ти би заложил?

Сърбите не са никакви на американците и като цяло те предотвратиха по-голяма трагедия. Намесиха се в съществуващ конфликт като трета страна и предотвратиха геноцид. Ако зависеше от мен бих си затворил очите, но интересите им бяха такива.

Има много неща, които могат да се направят. Украинците започнаха да тормозят руснаци, след като последните отцепиха територии от тях. Ако българите в Македония отцепят земя и макетата почнат да ги избиват, нашата държава не трябва да се меси, освен да ги приберем в България.

Ако е непровокирана агресия вече има много инструменти. Войната също е един от тях, но със сигурност не е първия.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 апр 2022 14:22

Soulen написа:Сърбите не са никакви на американците и като цяло те предотвратиха по-голяма трагедия. Намесиха се в съществуващ конфликт като трета страна и предотвратиха геноцид. Ако зависеше от мен бих си затворил очите, но интересите им бяха такива.

И какво като не са никакви сърбите на американците? Можеха сухопътна операция да направят. Нали са суперсила? Защо трябваше да бомбардират 80 дни с обеднен уран мостове, електроцентрали и центъра на Белград?

Soulen написа:Има много неща, които могат да се направят. Украинците започнаха да тормозят руснаци, след като последните отцепиха територии от тях. Ако българите в Македония отцепят земя и макетата почнат да ги избиват, нашата държава не трябва да се меси, освен да ги приберем в България.

Ако е непровокирана агресия вече има много инструменти. Войната също е един от тях, но със сигурност не е първия.

Без такива, изброй инструментите, след като има много инструменти. Два-три кажи от тези, от които не би те било срам.

Тайван е китайска територия. Всичко е точно по твоята логика, ако другарят Си нападне Тайван, за да избие отцепниците, не?

Косово беше сръбска територия, защо американците имат право да се месят там, а България няма право да се меси в Северна Македония, ако теоретично някакви българи обявят независимост от Скопие?

Върни се в “Свободна зона”