Всеки с мнението си лошо няма, въпроса е да се казват нещата право куме в очи за да няма спекулации, а истината трябва да се каже за всичко и всеки в този клуб, както и иска, Мъри!
[offtopic]TristaNNN , майтапех се, че ще се караме, минаха тези времена:)[/offtopic]
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Не разбирам логиката на това защо Боримиров би искал да ядосва Мъри с риск втория да тегли една майна на всичко и Левски да приключи курса? Абе, вие слушахте ли внимателно пустото интервю на Мъри?
Проксито на наркосите да прави сечено на Стоилов в този момент? Сериозен ли си?
Проксито на наркосите да прави сечено на Стоилов в този момент? Сериозен ли си?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Kotooshu написа:
[offtopic]TristaNNN , майтапех се, че ще се караме, минаха тези времена:)[/offtopic]
[offtopic]Аз не се майтапех, наистина не смятам да се карам повече с левскари, щото от малки караници стават големи караници и накрая всички губим, най-вече любимият Левски. Дотук повсеместното обединение на левскарите е приятно и в полза на отбора, така че аз лично смятам да продължа да давам своя скромничък дан за това, па макар и на микрониво във форума. :)[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- sinqkrepost1914
- Контакти:
mikata, защо си изтри мнението ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Ако някой ми беше казал, че след такъв мач ще има такава горчилка....... Щях да му кажа, че не е нормален.... А за мача с тирето,,отново ми става безразлично...
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Няма драми пичове, проблемите са били малки с палмите, по скоро с Разпопов и неразбирането му в чисто футболната материя!
Всичко ще е наред.
Само Левски!
Всичко ще е наред.
Само Левски!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:
Kotooshu написа:Няма драми пичове, проблемите са били малки с палмите, по скоро с Разпопов и неразбирането му в чисто футболната материя!
Всичко ще е наред.
Само Левски!
от къде получи тази информация?
За да се отпусне така Стоилов не ще да е само едно неразбиране на материята от някои си. Това са неща които много лесно се изглаждат. Друго е. Но ще се оправи и това. Идват 2 хубави мача. Хубаво време и пълни стадиони се очакват.
-
Blue_Blood84
Вълчан написа:За да се отпусне така Стоилов не ще да е само едно неразбиране на материята от някои си. Това са неща които много лесно се изглаждат. Друго е. Но ще се оправи и това. Идват 2 хубави мача. Хубаво време и пълни стадиони се очакват.
С тирето времето няма да е хубаво, проливен дъжд и 6 7 8 градуса го дават, пак е в тяхна полза да няма качествен футбол.
Blue_Blood84 написа:Вълчан написа:За да се отпусне така Стоилов не ще да е само едно неразбиране на материята от някои си. Това са неща които много лесно се изглаждат. Друго е. Но ще се оправи и това. Идват 2 хубави мача. Хубаво време и пълни стадиони се очакват.
С тирето времето няма да е хубаво, проливен дъжд и 6 7 8 градуса го дават, пак е в тяхна полза да няма качествен футбол.
ПО добре дъжд от колкото сняг, но пак ще е в полза на маскираните катъри и ще поизравни силите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"