Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KOPScousers » 09 апр 2022 17:40

wolf написа:
Red_Neck написа:
zdravkos написа:Добро утро,
подписал е, но четох за 5 милки и евентуални 2.7 допълнително?
Представете си Къртис,Харви & Фабио след 2г. :-) - Тайлър Мортън резерва...

А при този сценарий дали и Оригито ще хване ръка? ;))

However, Sky Sports have now explained that his deal is set to expire in 2022, though that would be automatically extended to 2023 if he reached a certain number of Premier League starts this season.

Айде няма нужда

Няма нужда от мачове във ВЛ, 2 гола на полуфиналите и гол на финала на ШЛ ще са му напълно достатъчни на Дивок, за да се оттегли от клуба както подобава. Лошото тоя път е, че сега ги има Жота и Диас и шансовете Дивок да хване ръка до края на сезона са илюзорни.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 09 апр 2022 20:13

KOPScousers написа:
an4o_321 написа:
    jelew73 написа:
    an4o_321 написа:Защо се дават 7 млн. нагоре за свободен агент?

Понеже е млад не е съвсем свободен. Ако клубовете не се разберат цената му се определя от трибунал. Подобна беше ситуацията с Дани Ингс преди години.

Абе аз не съм вчерашен, знам че за тинейджърите има трибунал, ама тия трибунали определят цени от по няколко стотин хиляди...

Аз мисля, че и за Харви Елиът имаше трибунал и платихме сума от порядъка на 3-4 млн. на Фулъм. Доста време се проточи тогава, но в крайна сметка цифрата беше нещо от този сорт. Някъде четох, че Ливърпул е склонен да плати тази сума за Карвальо, понеже двата клуба са се разбрали за нея през януари и нашите искат да постъпят джентълменски в ситуацията. Не вярвам тези 5 + 2 и нещо милиона да ни объркат по какъвто и да е начин селекцията през лятото, така че няма проблем. Младежът определено има качества и потенциал да стане топ играч.

Комбинацията американец-милиони-джентълмен я има само във фантастичните филми :)))) Остане ли свободен и работата е я камилата, я камиларя. Плащат, докато все още имат някаква договорка с Фулъм за да не го изтърват лятото нанякъде. За Диаз джентълменски ли платиха или се задействаха за да не го изпуснат в Тотнъм или Уест Хям? Същият е принципа и сега. Я кажи това лапе, като е било цел и американците са джентълмени, защо не го подписахме 2 дена по-рано, а не в последния час, че да има време за факса с документите :))))

Потребителски аватар
    KOPScousers
    Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 09 апр 2022 20:59

Liverpool_EC написа:Комбинацията американец-милиони-джентълмен я има само във фантастичните филми :)))) Остане ли свободен и работата е я камилата, я камиларя. Плащат, докато все още имат някаква договорка с Фулъм за да не го изтърват лятото нанякъде. За Диаз джентълменски ли платиха или се задействаха за да не го изпуснат в Тотнъм или Уест Хям? Същият е принципа и сега. Я кажи това лапе, като е било цел и американците са джентълмени, защо не го подписахме 2 дена по-рано, а не в последния час, че да има време за факса с документите :))))

Това за "джентълменската договорка" го четох в някоя статия, май беше от нашумелия в последно време Фабрицио Романо, който пръв пусна информацията, че трансферът е завършен между другото. Аз не съм му от най-големите фенове така или иначе, принципно не чува много петлите, що се отнася до Ливърпул, а и като цяло работата по трансферите в клуба се върши доста по-секретно след фиаското с Ван Дайк от лято 2017. Не случайно в последните години имахме няколко трансфера ала Жота, за които се разбра в медиите буквално часове преди подписването на договора.

Иначе по темата за Карвальо - може и да си прав. Не мога да цитирам точните клубове, но през януари се говореше, че доста голям брой от топ отборите на континента го следят и искат да го привлекат. Пък и аз мисля, че договорката за тая цена е постигната още тогава и това е причината парите да се платят, а младокът да подпише с нас по никое време. Според информациите всичко вече е готово и подписано, а трансферът ще бъде официално обявен през следващия месец, докато трансферният прозорец отваря чак през юли, ако не се лъжа.
    Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
    [center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
    Liverpool_EC
    Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 11 апр 2022 01:38

KOPScousers написа:
    Liverpool_EC написа:Комбинацията американец-милиони-джентълмен я има само във фантастичните филми :)))) Остане ли свободен и работата е я камилата, я камиларя. Плащат, докато все още имат някаква договорка с Фулъм за да не го изтърват лятото нанякъде. За Диаз джентълменски ли платиха или се задействаха за да не го изпуснат в Тотнъм или Уест Хям? Същият е принципа и сега. Я кажи това лапе, като е било цел и американците са джентълмени, защо не го подписахме 2 дена по-рано, а не в последния час, че да има време за факса с документите :))))

Това за "джентълменската договорка" го четох в някоя статия, май беше от нашумелия в последно време Фабрицио Романо, който пръв пусна информацията, че трансферът е завършен между другото. Аз не съм му от най-големите фенове така или иначе, принципно не чува много петлите, що се отнася до Ливърпул, а и като цяло работата по трансферите в клуба се върши доста по-секретно след фиаското с Ван Дайк от лято 2017. Не случайно в последните години имахме няколко трансфера ала Жота, за които се разбра в медиите буквално часове преди подписването на договора.

Иначе по темата за Карвальо - може и да си прав. Не мога да цитирам точните клубове, но през януари се говореше, че доста голям брой от топ отборите на континента го следят и искат да го привлекат. Пък и аз мисля, че договорката за тая цена е постигната още тогава и това е причината парите да се платят, а младокът да подпише с нас по никое време. Според информациите всичко вече е готово и подписано, а трансферът ще бъде официално обявен през следващия месец, докато трансферният прозорец отваря чак през юли, ако не се лъжа.

Не поня да го е писал в постовете си в туитър. Той статии изобщо пише ли, работи за Скай Италия??? Ако си сигурен, че си го прочел това, ти гарантирам, че е било в ФСГ-Еко. А Романо последните години се превърна в най-достоверният източник за трансфери в Европа. И макар да не е близък до Ливърпул, не забравяй, че от другата страна може да му снасят инфо. Нито Фулъм, нито Порто и т.н са решили да крият всеки трансфер, както Ливърпул.

an4o_321
    Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 15 апр 2022 01:59

Според Скай Австрия, водим преговори за Карим от Залцбург. Ще пробваме да подлеем вода на Борусия.

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 апр 2022 12:48

Нали уж бил договорен за 35млн евро във дортмунд? Искал да е титуляр и затова отивал там.
    Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
    KOPScousers
    Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 15 апр 2022 13:12

Аз не вярвам, че имаме интерес към тоя пич. За да вземем атакуващ играч, първо трябва да продадем някой от 5-цата ни, като по-вероятно е това да стане през следващото лято, отколкото през това. Оригиналното трио и без това имат договори за още 1 сезон и е твърде вероятно на поне 1 от тях да не бъде подновен. Ако ще се взема офанзивен играч, моето мнение го споделих преди известно време - Кристофър Нкунку е нашият човек.

zdravkos
    Контакти:

Мнениеот zdravkos » 16 апр 2022 17:29

Кинг Мо не е вкарвал решителен(важен) гол от 2+ месеца...
    Надявам се много сега на финалната права, точно когато имаме най-много нужда от него да се съвземе отново...
    Новия договор си го е заслужил и без играта от последните месеци :-)
    Изображение Изображение

an4o_321
    Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 16 апр 2022 19:40

KOPScousers написа:Аз не вярвам, че имаме интерес към тоя пич. За да вземем атакуващ играч, първо трябва да продадем някой от 5-цата ни, като по-вероятно е това да стане през следващото лято, отколкото през това. Оригиналното трио и без това имат договори за още 1 сезон и е твърде вероятно на поне 1 от тях да не бъде подновен. Ако ще се взема офанзивен играч, моето мнение го споделих преди известно време - Кристофър Нкунку е нашият човек.

Ама те Нкунку и Карим са на различна възраст, различни позиции и различна цена. Не ги сравнявай. Такива скъпи халфове си мисля, че не са по вкуса на янките.

ihtiandar
    Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 18 апр 2022 08:13

Повече от година твърдя,че Сала и Мане трябва да се продадат,докато има пари в тях.Мане преди 3-5г. ги правеше криви,а сега...Салата кога е минал някой ек-ек,спринтьор.Една контузия или вън от форма....вариант Джини.Няма незаменими и Диаз го доказва.Та така, Уан бай Уан..LIVERPOOL - FOREVER.
    Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Върни се в “Ливърпул”