Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Стойчо този път няма никакви оправдания. Наигра се много сериозно. Лично за мен постъпката му е доста страхлива и не приляга за достоен мъж !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Стойчо май ке гласи за треньор на 1914 или Черно море
- Смятате ли, че някъде в България може да се работи по начина, по който искате?
- Ще видим. Пример е Левски и Черно море.
- Смятате ли, че някъде в България може да се работи по начина, по който искате?
- Ще видим. Пример е Левски и Черно море.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
soilwork написа:Кой е с треньорски лиценз в ЦСКА след напускането на Стойчо и щабът му?
Акрапович
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Майтапа на страна, но Акрапович ще спечели купата ако дойде :) :) :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Ами относно селекциите е прав. Треньора трябва да определя, мениджър английски тип. Иначе не го искаме във Варна хаха, Илиан тук е всичко и ни кефи така, но е принципно прав и не е хубаво да влизате в руслото на Ганчевите медии и журналисти в плюенето. Виновник не е тренера, а именно Ганчев.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Drunken_Master
- Контакти:
!
MASTER_COOL написа:Стойчо този път няма никакви оправдания. Наигра се много сериозно. Лично за мен постъпката му е доста страхлива и не приляга за достоен мъж !
Сериозно ? Да разчиташ на играчи, които никога не си желал ? Това не е ли доста сериозно оправдание ? А кое щеше да бъде достойно, да завърти още 2-3 загуби и чак тогава да си замине ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- delqnski47
- Контакти:
ShooterMan написа:Ами относно селекциите е прав. Треньора трябва да определя, мениджър английски тип. Иначе не го искаме във Варна хаха, Илиан тук е всичко и ни кефи така, но е принципно прав и не е хубаво да влизате в руслото на Ганчевите медии и журналисти в плюенето. Виновник не е тренера, а именно Ганчев.
А по испански, немски, френски и италиански тип как е ?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
MASTER_COOL написа:Стойчо този път няма никакви оправдания. Наигра се много сериозно. Лично за мен постъпката му е доста страхлива и не приляга за достоен мъж !
Стойчо, малко в стил Ел Любо, явно се е изпокарал с всичко що мърда на Армията и в средата на април се е сетил, че от декември не се чува с Джуджака и са му ограничили мениджърските правомощия, .... а това че идва мач с подуянския сбирток е чисто съвпадение и случайност.
Стойчо го е страх, че хасковският каун с футболисти наети през Социално подпомагане, ще го бие и тогава версията "нямаме достатъчно класа и широчина" няма да мине пред организираните безделници, които му пазят задника!
За мен това е истината!
А какво правят организирани безделници на среща между работодател и наемен работник, който се е насрал до врата и какво накара същите тези безделници да мятат седалки на Овча купел с обяснението "Ще правим каквото си искаме!" е изключително важен въпрос, който удобно се премълчава.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Ако Алан Пардю наистина стане треньор на ЦСКА, това ще е първият истински треньор, който Ганчев назначава откакто пое управлението.. ВСИЧКИ останали, включително и клубните легенди Любо Пенев и Стойчо Младенов бяха измислени герои! За Младенов съм казал почти всичко, няма да се повтарям колко нелицеприятна треньорска фигура е той за мен, от Любо можеше да излезне треньор, ако не беше потресаващия му характер на класически селски бек, останалите назначения бяха на аматьори..

- delqnski47
- Контакти:
Red_Neck написа:MASTER_COOL написа:Стойчо този път няма никакви оправдания. Наигра се много сериозно. Лично за мен постъпката му е доста страхлива и не приляга за достоен мъж !
Стойчо, малко в стил Ел Любо, явно се е изпокарал с всичко що мърда на Армията и в средата на април се е сетил, че от декември не се чува с Джуджака и са му ограничили мениджърските правомощия, .... а това че идва мач с подуянския сбирток е чисто съвпадение и случайност.
Стойчо го е страх, че хасковският каун с футболисти наети през Социално подпомагане, ще го бие и тогава версията "нямаме достатъчно класа и широчина" няма да мине пред организираните безделници, които му пазят задника!
За мен това е истината!
А какво правят организирани безделници на среща между работодател и наемен работник, който се е насрал до врата и какво накара същите тези безделници да мятат седалки на Овча купел с обяснението "Ще правим каквото си искаме!" е изключително важен въпрос, който удобно се премълчава.
Основният проблем на всичко е ''Култът към личността'' . Няма никой , който трябва да е над ЦСКА . Звучи клиширано ,но това е истината.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.