Е Пасков е този, който говореше по Евроком и не само там как един от труповете били пушили цигара т.е. постановка било и не знам си какво, че дори Възраждане го качиха това в социалните си мрежи и в YouTube. Като им разкриха лъжата веднага изтриха всичко каквото са поствали и все едно нищо не е ставало, а всъщност пропагандираха как това било доказателство за фалшификат.
https://zonanews.bg/razkritia/kak-plame ... ki-feykove
Ето му глупостите - https://www.youtube.com/watch?v=aodElBR4zNk
Още по-нагло е, че си личи как от Евроком са срязали точно този момент, в който говори за цигарата и си личи как прекъсва в неудобен момент и в следващият кадър се говори за съвсем друго нещо. Забележете само след 5 минута и 25 секунда как изведнъж разговора изчезва и то точно този отрязък, където се говори за цигарата.
Ето го видеото, което удобно изрязаха.
[offtopic]https://www.youtube.com/watch?v=fvfnpQnwQHQ[/offtopic]
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Евроком били независими, божеее мъка.
Мастерче, кажи си че те дразни едната пропаганда и просто искаш да слушаш другата. Като няма исторически източници и трябва да се разсъждава и става проблем, а?
Да не се припозна с коментара ти за бобониколов, че не приемал чуждото мнение и само неговата гледна точка била вярна.
Като обсъждаш политиката и Герб сега, поне имаш ли хора в министерство и общини, знаеш ли точно как се случват нещата и с какво другите са по-добри от Тиквата или си говориш като страничен наблюдател общи приказки? За другите партии, всички произлезли от БКП общо взето, това са си твоите хора, но без СССР да им бърше насрания задник и да издържа държавата ни.
А как точно се осъществяват кражбите и схемите?
Дай по-добре опорките колко е велик соца, там поне си чел нещо, пък било и странни интерпретации на периода.
Мастерче, кажи си че те дразни едната пропаганда и просто искаш да слушаш другата. Като няма исторически източници и трябва да се разсъждава и става проблем, а?
Да не се припозна с коментара ти за бобониколов, че не приемал чуждото мнение и само неговата гледна точка била вярна.
Като обсъждаш политиката и Герб сега, поне имаш ли хора в министерство и общини, знаеш ли точно как се случват нещата и с какво другите са по-добри от Тиквата или си говориш като страничен наблюдател общи приказки? За другите партии, всички произлезли от БКП общо взето, това са си твоите хора, но без СССР да им бърше насрания задник и да издържа държавата ни.
А как точно се осъществяват кражбите и схемите?
Дай по-добре опорките колко е велик соца, там поне си чел нещо, пък било и странни интерпретации на периода.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Re: !
Drunken_Master написа:Смити, късогледата продажба на Нефтохим, по кое време беше, че съм забравил. Иначе е ясно, че пак Русия е виновна, ама все пак да питам...
По времето на борбата за оцеляване на страната, борба причинена от щетите направени от Жан Виденов и кликата му.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Soulen написа:Като няма исторически източници и трябва да се разсъждава и става проблем, а?
Тъй ли ? На теб ли ти е проблем ? Аз такъв не чувствам... Между другото, що си мисля, че ти самият имаш проблем с мен ? Щото от няколко седмици насам гледаш да ме ковеш под всеки пост ? Точно като Помиярчето... Ей, как се набарахте двамата, а ! Ай, дерзайте !
Soulen написа:Евроком били независими, божеее мъка.
Ами, когато само в една телевизия се дава различна гледна точка, това разбирам аз под "независими". Вече съм обяснил защо, ако не си я разбрал, там нямам вина...
Soulen написа:Да не се припозна с коментара ти за бобониколов, че не приемал чуждото мнение и само неговата гледна точка била вярна.
Сериозно ? Аз дето казах, че в уж демократична държава всеки заслужава да му се чуе мнението и всеки има право да се защити ? И как стигна до този извод. Логиката ти е "Стомана Перник", брато ! Май общо-взето пишем, колкото да не заспим...
Soulen написа:Като обсъждаш политиката и Герб сега, поне имаш ли хора в министерство и общини, знаеш ли точно как се случват нещата и с какво другите са по-добри от Тиквата или си говориш като страничен наблюдател общи приказки? За другите партии, всички произлезли от БКП общо взето, това са си твоите хора, но без СССР да им бърше насрания задник и да издържа държавата ни.
Тц... хич нямам. Баща ми е сред най-големите бизнесмени в града си, освен това имам доста роднини, които въртят бизнес в други сфери. Естествено няма откъде да ги знаеш тези неща, ти мен не ме познаваш. Обаче въпроса е да ми влезеш рязко и да си търсиш проблем с мен, еми получи си го... И баща ми не е произлязал от БКП, нито някой от моите роднини. Благодаря за вниманието !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Евроком
paceto написа:...
ivan56 написа:...
Това, в коя телевизия сте видели да се излъчва ?
https://www.youtube.com/watch?v=wCvETKrreE4&t=2304s
А това ?
https://www.youtube.com/watch?v=nI1W2n6inlo
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: Тема за политика - Свят
Пхаха проблеми съм си бил търсил, много насериозно се вземаш, затова теб търся да кова като имам малко свободно време да убия. Кой друг ще се нервира. Общо взето си като шаранче, веднага кълвеш. :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Soulen написа:Пхаха проблеми съм си бил търсил, много насериозно се вземаш, затова теб търся да кова като имам малко свободно време да убия. Кой друг ще се нервира. Общо взето си като шаранче, веднага кълвеш. :)
Как реши, че се нервирам ? Не си кой знае колко висока топка, че да го правя. И как реши, че кълва "веднага", след като тичаш след всеки мой пост... от поне месец насам. Това "веднага" ли е ? Нещо не си много редовен. Колко време ти отне да го напишеш това ?!
Drunken_Master написа:Soulen написа:Пхаха проблеми съм си бил търсил, много насериозно се вземаш, затова теб търся да кова като имам малко свободно време да убия. Кой друг ще се нервира. Общо взето си като шаранче, веднага кълвеш. :)
Как реши, че се нервирам ? Не си кой знае колко висока топка, че да го правя. И как реши, че кълва "веднага", след като тичаш след всеки мой пост... от поне месец насам. Това "веднага" ли е ? Нещо не си много редовен. Колко време ти отне да го напишеш това ?!
Кълвеш на всяка провокация. Защо си мислиш, че Помияра ти пише. Просто си най-лесен за тролене.
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Soulen написа:Drunken_Master написа:Soulen написа:Пхаха проблеми съм си бил търсил, много насериозно се вземаш, затова теб търся да кова като имам малко свободно време да убия. Кой друг ще се нервира. Общо взето си като шаранче, веднага кълвеш. :)
Кълвеш на всяка провокация. Защо си мислиш, че Помияра ти пише. Просто си най-лесен за тролене.
Там е работата, че не само ми пише, а и е разпитвал из цяло Русе за мене. Нещо което самият той си призна. Ти там не се бъркай...
Кажи, много ли си ревал от мен, че постоянно да тичкаш след всеки мой пост. Че и намесваш и трети в спора. Хич не ми изглежда да си ми безразличен... ;д
Drunken_Master написа:Soulen написа:Drunken_Master написа:Soulen написа:Пхаха проблеми съм си бил търсил, много насериозно се вземаш, затова теб търся да кова като имам малко свободно време да убия. Кой друг ще се нервира. Общо взето си като шаранче, веднага кълвеш. :)
Там е работата, че не само ми пише, а и е разпитвал из цяло Русе за мене. Нещо което самият той си призна. Ти там не се бъркай...
Кажи, много ли си ревал от мен, че постоянно да тичкаш след всеки мой пост. Че и намесваш и трети в спора. Хич не ми изглежда да си ми безразличен... ;д
Признавам си само ме дразнят хора, които благодарение на демокрацията инат право да пишат свободно тук, а величаят соца. Баща ти има бизнес благодарение на демокрацията иначе кой знае в кое ткзс щеше да бачкаш на село. Това лицемерие е дразнещо. Поне да си бил партийно величие и да си ползвал облаги, че да се радваш на бекапето. А вместо това сега ползваме всички облаги като свободен Интернет, бизнес, пари, екскурзии, почивки, хубави коли, ама демокрацията е много лоша иначе. Всяка година 1 милион българи ходят в Гърция на море, ама е лоша тая демокрация.
Иначе знам, че те дразня, нямаше постоянно да ме репликираш. Това си ми е талант, не си само ти жертва. :)