Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот bobonikolov » 13 апр 2022 20:52

Groucho написа:
bobonikolov написа:Опааа я кой имал имоти у нас. Сега нещо полиция и прокуратура дали ще се размърдат?

Що, къде е престъплението на въпросния при покупките на имотите според теб?
Не ми дреме за мутро-барока по Черноморието, да национализират имотите на този Медведчук, ама напиши на кое основание да се размърдат полиция и прокуратура.

Ами на основание това да се проверят от къде му идват парите и дали има заобикаляне на санкциите, че като гледам доста пируети са направили с фирми, регистрирани тук, други регистрирани в Кипър и накрая такива регистрирани в Украйна.

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: !

Мнениеот bobonikolov » 13 апр 2022 20:58

bubka написа:
Drunken_Master написа:Тоя Бобо Николов от поне месец-два тиражира едни и същи небивалици, как Русия е виновна за всичко, как комунистите са виновни за всичко, искаме лустрация и т.н. И в края на краищата се оказа, че пича си вее байряка в Лос Анджелис (примерно) и по цял ден милее за родината... на хиляди километри от нея. На мен лично ми звучи доста лицемерно, не знам за вас...

Абсолютно. Такива не знам защо си мислят, че са наясно с процесите в страната.

Мога да кажа, че съм много по наясно с процесите в страната от колкото някой, който е вътре в нея. Живота в чужбина дава възможност човек да се изолира от пропагандата в страната и да "прогледне" просто, защото има възможност да не бъдеш облъчен посредством постоянно гледане на Бг телевизия например. Имам възможност сам да избирам от къде да си набавям новините. И не не гледам американски новини и телевизия. Следя медии онлайн, както и други източници. Относно това дали имаме право да гласуваме -ние българите зад граница сме така да се каже, най-големият "чуждестранен" инвеститор в страната. Парите, които ние изпращаме на близки, семейство, роднини и т.н., инвестиране в недвижими имоти и други бизнеси в страната съставляват основно перо в българската икономика. Сумата е милиярди евро всяка година. И сме тук не от хубаво.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 апр 2022 20:59

Drunken_Master написа:Тоя Бобо Николов от поне месец-два тиражира едни и същи небивалици, как Русия е виновна за всичко, как комунистите са виновни за всичко, искаме лустрация и т.н. И в края на краищата се оказа, че пича си вее байряка в Лос Анджелис (примерно) и по цял ден милее за родината... на хиляди километри от нея. На мен лично ми звучи доста лицемерно, не знам за вас...

А не са ли виновни?. Двулично е да живееш в България а да искаш Русия да ти стане "майка". Това е върха на глупостта. Навални защо го арестуваха? Защото изкара кирливите ризи на всички руски политици. Отрочетата им до едно в Запада. Къщи за милиони във Франция, Италия, Германия, апартаменти за милиони в Лондон и Ню Йорк и т.н. Песков се появява с часовник за $600 000 долара на ръката, наема за ваканция яхта в Южна Италия за една седмица за $477 000 долара, ама иначе по документи получава "само" 120 000 долара годишна заплата. А в същото време плюе по "прогнилия" Запад. Ето това е двуличие. Двуличие и предателство е да си българин, да живееш в България, и да искаш насилствено да заживееш в още по-голяма мизеря като искаш Русия да дойде и да те "освободи". Поне си направете труда да направите икономическа и географска справка кои държави "подкпрепят" Русия и кои Запада. Африканските държави, Венецуела, Куба, Северна Корея и т.н. които са под прага на бедността. Дори хората в самата Русия извън големи градове като Москва и Санкт Петербург живеят в мизерия - без пътища, без канализация, без никакви елементарни условия. Та кажи ми пак кое точно са глупостите и кое е по-двулично - да живееш в чужбина и да се интересуваш какво става в родината или да живееш в родината и да искаш друга страна да те "завладее" каквото е мисленето на доста хора в България?
Последна промяна от bobonikolov на 13 апр 2022 21:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 апр 2022 21:00

Изгони Пеевски от НС, та с тоя се захвана. Браво!
Я раздуй за кого искат да го разменят? После кажи как измъкнаха моряците под носа на злите рашки, дето разстрелват кучета, кукли и колелета.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 13 апр 2022 21:03

bobonikolov написа:

Небивалици са само в твоята глава. Двулично е да живееш в България а да искаш Русия да ти стане "майка".

Защо си правиш труда да му отговаряш на това човекоподобно ? По дефиницията на Ленин е н-тия полезен идиот.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 13 апр 2022 21:06

Бобо Николов бил наясно с процесите в страната повече от доста хора. Дотук добре. Сега, обаче и причината - понеже следял медиите онлайн !? Играчор, ти наясно ли си, че 85% от медиите са на Тиквата и Дебелия ? Има останали разни 15% (я има-я няма), като Евроком, дето да дадат и "други гледни точки"...
Колкото до Русия, единствено желая да мине пак Дунава. Нека да има пак нов Народен съд и боклуците крали и предавали нашата страна да си получат заслуженото както едно време. Костов, Тиква, Пешо Коня, Станишка, Доган... сите под ножа ! Ама искам буквално да бъдат избесени пред НС, за да служат за назидание.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 13 апр 2022 21:08

emerson1leao написа:Защо си правиш труда да му отговаряш на това човекоподобно ? По дефиницията на Ленин е н-тия полезен идиот.

Стига, бе, мен ! Фен на Лудогорец и Бойко Борисов, да ми говори за "идиоти" ?! Ми, това е точно същото като Помияра да говори за "идиоти" !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 апр 2022 21:21

bobonikolov написа:Ами на основание това да се проверят от къде му идват парите и дали има заобикаляне на санкциите, че като гледам доста пируети са направили с фирми, регистрирани тук, други регистрирани в Кипър и накрая такива регистрирани в Украйна.

Ае, какви санкции, какво финансиранеИзображение
Пиши, че трябва да му се вземат имотите, защото е близък до Путин, няма нужда да има обоснована законова рамкаИзображение

Тоя е украински депутат, доколкото чета.
Ако САЩ и Великобритания имаха други интереси в конфликта, нищо чудно да бяха обвинили Зеленски, че е диктатор и потъпква опозицията, като арестува Медведчук или както там му беше името Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 апр 2022 21:25

Drunken_Master написа:Бобо Николов бил наясно с процесите в страната повече от доста хора. Дотук добре. Сега, обаче и причината - понеже следял медиите онлайн !? Играчор, ти наясно ли си, че 85% от медиите са на Тиквата и Дебелия ? Има останали разни 15% (я има-я няма), като Евроком, дето да дадат и "други гледни точки"...
Колкото до Русия, единствено желая да мине пак Дунава. Нека да има пак нов Народен съд и боклуците крали и предавали нашата страна да си получат заслуженото както едно време. Костов, Тиква, Пешо Коня, Станишка, Доган... сите под ножа ! Ама искам буквално да бъдат избесени пред НС, за да служат за назидание.

Боже боже слез и си събери вересиите.....

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 апр 2022 21:27

Groucho написа:
bobonikolov написа:Ами на основание това да се проверят от къде му идват парите и дали има заобикаляне на санкциите, че като гледам доста пируети са направили с фирми, регистрирани тук, други регистрирани в Кипър и накрая такива регистрирани в Украйна.

Ае, какви санкции, какво финансиранеИзображение
Пиши, че трябва да му се вземат имотите, защото е близък до Путин, няма нужда да има обоснована законова рамкаИзображение

Тоя е украински депутат, доколкото чета.
Ако САЩ и Великобритания имаха други интереси в конфликта, нищо чудно да бяха обвинили Зеленски, че е диктатор и потъпква опозицията, като арестува Медведчук или както там му беше името Изображение

Бил е. Вече не е от поне година. Миналата година е арестуван за шпионаж и подривна дейност. Наложени са му санкции, като свръзано с Путин лице да не може да извършва сделки в ЕС. Затова е използвал името на жена му.

Върни се в “Свободна зона”