Мнениеот peliforewer » 13 апр 2022 09:28
Добро утро, част от братята пак не са спали, а уж ЦСКА го нямало.Тристане не лъжи, ЦСКА не ти е бил никога близък или скъп роднина, нито преди, нито сега.Блатер и още няколко братя ако могат да ми обяснят защо Славия ще дава мача на ЦСКА, ще им бъда признателен.Ако има договорка между двата отбора, не е ли нормално на Овча купел хикс, а на Армията останалото, а Вие сте болни мозАци.Съдията беше отврат, българският вариант на ВАР е мале мила.Отново 2-3 измислени жълти картони за футболисти на ЦСКА.Изключително малоумно изпълнение на част от червените фенове, водиш в резултата, играта на ЦСКА върви и нашите фенове прекъсват мача и почват да трошат стадиона, добре че на Попов не му подшушнаха да прекрати мача.Сега ще има пак десетки хиляди лева глоба за клуба, дано не се стигне до това в неделя Националния стадион да е затворен за фенове.На тези дето много се загрижиха за счупените седалка на стадиона в Овча купел, да припомня, че първи това упражнение на този сектор го играха сините братя.Почти е сигурно, че Стойчо Младенов си тръгва от ЦСКА, знам че много ще Ви липсва братя.Сега очаквам тонове помия по евентуалния нов треньор на ЦСКА, това Ви е генетично заложено.Хубав ден Ви желая.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...