В този мач определено бяхме надиграни от Сити и с оглед на това, резултатът е повече от благоприятен.
Здраве да е .....
Трябва да признаем, че Пеп беше изградил много добра стратегия за мача и донякъде спечели тактическото надиграване с Юрген. Някои видяха проблеми в средата на терена, аз видях друго - редица резки включвания на Кансело и Уокър зад гърба на Сашко и Робо и закъснели покривания от страна на Мо и Мане. Оттам се наруши синхрона краен защитник-централен (особено в зоната на ТАА и Матип) и почти всяко подаване в зоната между/зад тях носеше опасност.
Високата преса на Сити също беше по-ефективна от нашата и това доведо до някои необичайни грешки при изнасяне на топката (особено от страна на Фабиньо).
ВЛ: Манчестър Сити - Ливърпул 10.04.2022 |18:30| 2-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Манчестър Сити - Ливърпул 10.04.2022 |18:30| 2-2 FT
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
emerson1leao написа:С ВАР или без гол нямаше, глупако. Даже тука се ядосвахте как защитник изчистил от голлинията. Никой от феновете ви не е твърдял че е имало гол, който не е бил зачетен.
АКО е нямало спорове, то е било защото тогава сме мислели, че на тази технология може да се има доверие. Глупак ще викаш на баща ти, дето е трябвало да те хвърли в кенефа, ясно!?
Точно тези излизания зад защитата ни ги споменах след мача с Утофорд. Клопо явно и сега не беше "затегнал кранчето" достатъчно.Red_Neck написа:В този мач определено бяхме надиграни от Сити и с оглед на това, резултатът е повече от благоприятен.
Здраве да е .....
Трябва да признаем, че Пеп беше изградил много добра стратегия за мача и донякъде спечели тактическото надиграване с Юрген. Някои видяха проблеми в средата на терена, аз видях друго - редица резки включвания на Кансело и Уокър зад гърба на Сашко и Робо и закъснели покривания от страна на Мо и Мане. Оттам се наруши синхрона краен защитник-централен (особено в зоната на ТАА и Матип) и почти всяко подаване в зоната между/зад тях носеше опасност.
Високата преса на Сити също беше по-ефективна от нашата и това доведо до някои необичайни грешки при изнасяне на топката (особено от страна на Фабиньо).

Напрежението ще е върху Сити .....

- Liverpool_EC
- Контакти:
kadett1 написа:Сега, колкото и да не ми е приятно ще трябва да признаем , че човека е прав за някои неща. Първо : играта ни в тази среща не беше на нивото, на което искаме да бъде - Сити бяха по добри в този мач, определено. Второ : програмата ни е по тежка от тази на Сити и в това спор няма, което не значи, че не могат да се получат изненади, но те затова са изненади, защото са по малко вероятни. Трето : И Салах , и Мане не са това, което бяха преди година , две. Салах изигра силна есен, но откак се върна от Купата на Африка не му спори Вкарва, но и изпуска положения, които редовно вкарваше преди. Дали истерията с новия му договор му повлия - не знам. Мане няма тръпка, дори и след гол е един вял, не смее да се зарадва. Добре, че е Жота да компенсира донякъде, а Диаз има още да обръгва, въпреки че има много качества. В средата, освен Тиаго другите поиздишаха в този мач. Изненада ме Фабиньо - бавен в обработването на топката, неповратлив и не така ефективен, както сме свикнали да го виждаме. Така, че не всичко ни е съвсем наред в момента и аз си мисля, че ще си останем със тази купа, която взехме - дано да не съм прав.
Амнайсет поредни победи, ти си без мнение, но сега след нечуваната издънка- равен, като гост на Сити, намери време да ни обясниш за всички проблеми в отбора :)))))))))))) Признай си с ръка на заешкото сърце, това подчертаното откога го таиш в себе си и искаш да го напишеш? Добре, че имахме гостуване на Сити, че да си излееш душата :))))))