Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот fcb_bg » 12 апр 2022 23:49

emerson1leao написа:Айде стига вече с тая епруветка... Още 80те години разполагаха с химически оръжия, когато трепеха кюрдите и във войната срещу Иран (ДОКАЗАНИ). Така че Колин Пауъл и да е сгрешил, че имат точно конкретно химическо оръжие, не е сбъркал изобщо че Ирак притежава такива и то много преди 2003г.!
Прочетете за операция "Анфал" от 1988г. срещу кюрдите и с какво ги тровеха и избиваха !

Само Щатите имат право на използване на химически оръжия, ядрени и в по-съвременно време на термобарични и бял фосфор.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 12 апр 2022 23:54

Доколкото се сещам Сталин (СССР) изобщо не са протестирали срещу атомките над Хирошима и Нагазаки, даже са аплодирали САЩ как приключват по тоя начин войната, вместо да се прави сухопътно нахлуване с още стотици хиляди жертви.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 апр 2022 00:04

Аз казвам мое мнение за нечии действия, ако още не си разбрал, глупавий.
За Сталин - при Мастъра да те пляска по задника.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 апр 2022 00:11

Всъщност САЩ в момента доста адекватно отразяват новините около боевете в Украйна и на няколко пъти противоречаха на новините пускани от Украйна. Не съм сигурен, но май не застанаха зад Украйна с твърдението за ракетата на гарата.

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 13 апр 2022 00:12

сервитьорчето 91 не може да пляска когото и да е, защото е кварталния идиот, т.е. него го пляскат. :)
Както виждаш не влизам в диалози със съществото, агънцето си знае че Гергьовден наближава. :))
Говоря просто за лицемерното поведение на руснаците през ВСВ и след това. Ту с едните, ту с другите и после хоп - ама ние винаги сме невинни. И разбира се обвиняват други за неща, които и те самите правят. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 апр 2022 00:39

paceto написа:Всъщност САЩ в момента доста адекватно отразяват новините около боевете в Украйна и на няколко пъти противоречаха на новините пускани от Украйна. Не съм сигурен, но май не застанаха зад Украйна с твърдението за ракетата на гарата.

Е, ако отразят адекватно намесата преди, около и после Майдана ше ги призная за обективни.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 апр 2022 00:44

Не твърдя за обективност, а за някакъв баланс и не са коне с капаци и каквото кажат в Украйна това е като бройки на загубите да речем. Самите американци си водят статистиката и тя е на половината на тази от Украйна или поне такива бяха в първите 3-4 седмици. Сега не съм се ровил или попадал на инфо какви са загубите на руснаците според САЩ, защото според Украйна те са почти 20,000, но в това число влизат и ранените и пленените т.е. не са само мъртвите.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 апр 2022 00:49

paceto написа:Тази жена отдавна говори за конспирации и мнозина и се присмиват за тези неща и не я взимат на сериозно..

Разбирам, просто са им свършили солидните аргументи, с които да я оборят. Обикновено след това безсилието ражда дефиницията за "конспиратор". Нали ти е ясно, че не случайно съм те споменал като човек, на който никога няма да му светне за нещо по-различно от това, което са му казали да мисли.

THE G.A.M.E написа:Тоест, разбираме, че и в САЩ има хора, дето хвалят Путин, ама нещо не им стиска да идат да се насладят на политиката, икономиката и "готината Русия", заживявайки именно в "Готината Русия".

То ти тези същите конспиратори се скъсваше да ги цитираш по темите за Ковид, но тази я отписа. Доста удобно....
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 апр 2022 00:55

bubka написа:То ти тези същите конспиратори се скъсваше да ги цитираш по темите за Ковид, но тази я отписа. Доста удобно....
В какъв смисъл съм я отписал ?
Още преди време ти писах, че явно не се четем.

Подкрепям всичко срещу Русия и отричам всичко, което хвали Русия.
Чисто от националистическа гледна БЪЛГАРСКА точка, е добре настояща Русия да се срине.
Пък не ми дреме с лъжи ли, извънземните ли, кое-как, не претендирам.
"Ма, укрите били нацисти"... Баш ми дреме на Сливенският. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 апр 2022 01:16

THE G.A.M.E написа:
bubka написа:То ти тези същите конспиратори се скъсваше да ги цитираш по темите за Ковид, но тази я отписа. Доста удобно....
В какъв смисъл съм я отписал ?
Още преди време ти писах, че явно не се четем.

Подкрепям всичко срещу Русия и отричам всичко, което хвали Русия.
Чисто от националистическа гледна БЪЛГАРСКА точка, е добре настояща Русия да се срине.
Пък не ми дреме с лъжи ли, извънземните ли, кое-как, не претендирам.
"Ма, укрите били нацисти"... Баш ми дреме на Сливенският. :)

Това, че отричаш всичко, което предлага алтернативна на мейнстрийма гледна точка не го прави вярно. Се'ш ли се? Най-малкото няма как да сринеш Русия, ако си правиш илюзии, делюзии и прочее вярвания, а не вникнеш чисто обективно и безпристрастно в причините и основите на конфликта. Приеми го и от чисто стратегическа гледна точка ако искаш.

Колкото до другото - ако всеки път чакаме в Русия или в САЩ да дойде "правилното" управление ще има да си чакаме до нано ерата след 1000 години. Ще се смени Путин и ще дойде някой друг? И какво? Русия вече няма да има интереси на Балканите ли? Ще спре да се меси? Руснаците ще почнат да пият текила вместо водка ли?Положителна промяна за България може да дойде само отвътре. От самата България. Не е вярно, че страната ни е малка, незначителна и неспособна. България може да си извоюва независимост такава, че външи фактори да не и се месят в политиката. Но това нещо е само малка степен функция на това кой управлява Русия и почти изцяло функция на нас самите и на нещата, които изискваме от политиците.

Успокой се. След падането на новата Желязна завеса ще сме от "правилната" страна. Тогава гордо ще можеш да отбележиш в паспорта си третото квадратче с "нямам пол".
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”