2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 11 апр 2022 22:26

rhaegar написа:Или пък не живее във форума като нас?

Тайбeл се е оказал още по-прост и от Кайри и няма да играе в плейофите, както е тръгнало.

https://www.espn.com/nba/story/_/id/337 ... y-decision
;)))
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2022 23:21

И един мармот...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 апр 2022 08:24

Паднала е глава в ЛА!
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 апр 2022 09:40

Юта получават голям бонус. Лука Дончич е с контузия и уж няма да играе в първия мач.
Спекулира се че може да не играе въобще в първи кръг.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мавс

Мнениеот Drunken_Master » 12 апр 2022 10:10

Pichichi написа:Лука Дончич е с контузия и уж няма да играе в първия мач.
Спекулира се че може да не играе въобще в първи кръг.

Тъкмо това чета в приложението си на телефона... Лошо, Седларов !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

2023

Мнениеот Drunken_Master » 12 апр 2022 10:22

ЛеБрон Джеймс очаква Лос Анджелис Лейкърс да направи драстични промени в ростъра си и отборът да стигне до плейофите през следващия сезон в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА). "Езерняците" пропуснаха елиминациите тази година и това се случи за седми път през последните девет.
Джеймс каза, че приема "всякакъв ростър, който ще донесе повече победи" през 2022/2023. Новият отбор ще има и нов треньор, след като Франк Вогел бе уволнен от поста си.
Джеймс завърши сезона средно с по 30.3 точки на мач и стана първият баскетболист в историята, който подобрява този показател в 19-ия си сезон. Той обаче все още не е имал разговори с ръководството за продължаване на изтичащия му договор.
Лейкърс спечелиха титлата през 2020 в "балона" във Флорида и втората голяма звезда на отбора Антъни Дейвис смята, че двамата с ЛеБрон могат да бъдат гръбнака на нов шампионски състав. Той обаче също призна, че от тогава измина много време и ростърът най-вероятно ще трябва да претърпи промени.
Самият Дейвис е преследван от контузии в последните два сезона, в които изигра общо едва 76 мача.
"Причината да не сме много добри като колектив е ясна на всички - просто не бяхме на игрището заедно достатъчно време. Това, по дяволите, е причина номер 1", категоричен е Дейвис.
ЛеБрон не бе особено тих и през последните два периода за свободни агенти. Той призоваваше на няколко пъти за привличане на Ръсъл Уестбруук и също така бе цитиран с мнение против сделка със свободния агент Демар Дерозан. Сега Краля твърди, че е твърдо фокусиран върху новия сезон в НБА.
"Вярвам искрено, че ръководството ще направи всичко възможно, за да изгради нов успешен отбор", добавя Джеймс.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 апр 2022 14:36

Не виждам защо ги пускаш тия неща. Едно че сме в темата за плейофите, друго че всички знаем че няма как да се направи сериозна промяна по ростъра на Лейкърс през лятото. Нямаме пикове, нямаме кап, на Джини не ѝ се плаща такса лукс, евентуално махане на Уестбрук ще включва даването на нещо допълнително, за да му вземе някой договора. Шансовете през следващия сезон да сме в коренно различен (и по-добър) състав са нищожни. Единствено остава да се надяваме тримата да са на паркета заедно в 60, а не в 16 мача от редовния сезон.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 12 апр 2022 16:05

rhaegar написа:Не виждам защо ги пускаш тия неща. Едно че сме в темата за плейофите, друго че всички знаем че няма как да се направи сериозна промяна по ростъра на Лейкърс през лятото. Нямаме пикове, нямаме кап, на Джини не ѝ се плаща такса лукс, евентуално махане на Уестбрук ще включва даването на нещо допълнително, за да му вземе някой договора. Шансовете през следващия сезон да сме в коренно различен (и по-добър) състав са нищожни. Единствено остава да се надяваме тримата да са на паркета заедно в 60, а не в 16 мача от редовния сезон.

Аз все още се надявам, да напусне Лос Анджелис... Дано да му дойде акъла !
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 12 апр 2022 16:43

rmfan5 написа:Добре бе пич защо обръщате баскетбола и живота като цяло на детско филмче и бели и черни герои, това ми е най-странното при феновете на MJ.
Хем докато ЛеБрон си седи в Кавс и най-доброто което му дават за 7 години е Мо Уилямс,Варехао и Big Z се плюе че е безтитленик хем като смени отбора пак проблем. И защо сменянето на даден отбор да е търсене на лесен път човек ще каже че е отишъл при Бостън след като го биха или при ГСУ след рекордният им сезон.

Първо, извинявам се за закъснелия отговор, просто вчера нямах време да пиша, само четох.
Освен това не съм сигурен дали Регър няма да ни накаже за офтопик - в темата за плейофите обсъждаме човек, който ще има до тях малко по-добър достъп от нас тук :Р

Нищо, разбира се, не е само черно или бяло, и аз никога не съм го твърдял. Просто като обсъждаме нещата тук се фокусираме върху тези точки. Също така фактът, че предпочитам Майкъл Джордън пред Леброн Джеймс не ме прави фен на първия.
Има доста примери за играчи стояли си в отборите и това не ги прави нито герои, нито злодеи. Не знам кой е плюл по Леброн за първите години в Кливлънд, че е безтитленик. Плюенето, доколкото го помня аз беше след "Решението". Тук по-скоро въпросът е в начина - има разлика (според мен) просто да отидеш в друг отбор с балансиран състав и да се бориш, и да отидеш в разцвета на силите си при (колкото и да не харесва на Майстора) единият от двамата най-добри шутинг гардове, около върха на възможностите му, а към това добавиш единия от двамата високи играчи от "Ридийм тим" (мисля, че никой от нас не подценява значението на този отбор за Щатите, явно, човекът е добър).

"ЛеБрон ако имаше съотборници като Скоти Пипън и Фил Джаксън за тренер можеше да си остане в Кавс, а как може да гарантирате че ако това го нямаше при Майкъл можеше да си набие камшика от Булс."
Ако имал в Кливлънд Скоти Пипън? Скоти Пипън стана играча, който е в Чикаго до Джордън. Аз бих се затруднил да си спомня млад играч развил се в звезда до Леброн, но сигурно ти ще попълниш тази празнина. Фил Джексън преди Чикаго беше тренирал отбори в Пуерто Рико. Майк Браун стана треньор на годината. Да, той не е Фил Джексън, но с него имаха добри сезони. Дали Джордън щеше да си набие камшика - твърде е възможно, но щеше ли според теб да отиде при Джон Стоктън или Баркли и да каже "хайде да викнем и Дейвид Робинсън и да им разкажем играта"? И после да се изтъпани и да обяви "Не една, не две..."?

"И говориш за спортсменското отношение, да удариш съотборник по време на тренировка е супер спортсменското.
Ако имаше социални медии по времето на Майкъл идеалният имидж далеч нямаше да е толкова идеален."
За второто съм напълно съгласен, макар че имиджът му така или иначе не е идеален.
Какво стана със съотборника, когото удари? Отиде ли си или остана, стана три пъти шампион и вкара победен кош в мач от финалите. Може би резултатът на Джеймс с Джей Ар Смит като съотборник е по-добър? Освен това в моя пост става въпрос за отношението към спорта като борба един с друг, между отборите, като противоположност да се наговорим с конкурентите си.

"Това е едното от нещата които най ме дразнят от фенщитата самите фенове ме карат да се дразня на играчи които харесвам защото вместо да се кефят на играта хейтят играчи които я бутат напред."
Аз лично на играчи, които харесвам не се дразня заради феновете им, а заради собствените им постъпки, но и твоят подход е интересен. На Джеймс му се дразня за поведението му, а не на техниката на стрелба, паса или друг игрови елемент. Дискусиите тук не са дразнене от него, а опит да обясня възгледите си, което правим всички. Друг е въпросът какво е "бутане напред на играта", но тук сигурно Регър ще е на твоя страна с player power:)

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 12 апр 2022 17:06

rhaegar написа:Не виждам защо ги пускаш тия неща. Едно че сме в темата за плейофите, друго че всички знаем че няма как да се направи сериозна промяна по ростъра на Лейкърс през лятото. Нямаме пикове, нямаме кап, на Джини не ѝ се плаща такса лукс, евентуално махане на Уестбрук ще включва даването на нещо допълнително, за да му вземе някой договора. Шансовете през следващия сезон да сме в коренно различен (и по-добър) състав са нищожни. Единствено остава да се надяваме тримата да са на паркета заедно в 60, а не в 16 мача от редовния сезон.

Вече имаше слухове за трейд с Хорнетс, договора му ще е expiring което го прави не чак толкова невъзможен за трейдване.

Въпроса е че Джини И Рамбис водят кораба и от тях не очаквам големи неща.
Ако вземат Док за тренер ще е **** mia :)
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”