Висша лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Висша лига (2021/2022)

Мнениеот KOPScousers » 11 апр 2022 09:15

plmar написа:
kingofpop написа:Пул отново изпозлват голямото си оръже - ефективността. Вкараха от нищото два гола с първите си удари за двете полувремена. Реално на моменти нищо не играят, но са много ефективни. Иначе Сити са си по-добри, колкото и да са ми неприятни :D

Сити днес бяха по-добри, само заради наличието на Хенди!

Хендо есента беше в отлична форма, но от НГ насам е ужасен и повече пречи, отколкото да помага. Лошото е, че като погледна пейката, не виждам играч, който да влезе на негово място и да играе по-добре. Кейта също е крайно колеблив, Джоунс се върти като пумпал и се лакоми една идея повече като за вътрешен халф, Елиът е още прекалено млад и неопитен за подобен мач, а Окс няма нужда да го коментираме дори. Гледам Де Бройне и плача, ако имахме такъв халф, нямаше да има кой да ни бутне. Лятото трябва да се бръкнем сериозно за класен халф, а ролята на Хендо в отбора трябва да стане все по-периферна. Коутиньо се върна във ВЛ и напомни за себе си, но има нужда от класа около себе си, за да разгърне пълния си потенциал. Със средняците във Вила просто не се получава. Да го връщаме на лято и да се свършва.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 апр 2022 10:12

KOPScousers написа:
plmar написа:
kingofpop написа:Пул отново изпозлват голямото си оръже - ефективността. Вкараха от нищото два гола с първите си удари за двете полувремена. Реално на моменти нищо не играят, но са много ефективни. Иначе Сити са си по-добри, колкото и да са ми неприятни :D

Хендо есента беше в отлична форма, но от НГ насам е ужасен и повече пречи, отколкото да помага. Лошото е, че като погледна пейката, не виждам играч, който да влезе на негово място и да играе по-добре. Кейта също е крайно колеблив, Джоунс се върти като пумпал и се лакоми една идея повече като за вътрешен халф, Елиът е още прекалено млад и неопитен за подобен мач, а Окс няма нужда да го коментираме дори. Гледам Де Бройне и плача, ако имахме такъв халф, нямаше да има кой да ни бутне. Лятото трябва да се бръкнем сериозно за класен халф, а ролята на Хендо в отбора трябва да стане все по-периферна. Коутиньо се върна във ВЛ и напомни за себе си, но има нужда от класа около себе си, за да разгърне пълния си потенциал. Със средняците във Вила просто не се получава. Да го връщаме на лято и да се свършва.

Аз бих им го дал Хендерсън на Вила но за съжаление капитанчо няма да напусне. Спрете да ревете като девица за... с тоя Коутиньо. 30 годишен и на всичкото отгоре в критичните мачове когато трябваше да е лидер, него го нямаше.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 апр 2022 10:23

wolf написа:
KOPScousers написа:
plmar написа:

Аз бих им го дал Хендерсън на Вила но за съжаление капитанчо няма да напусне. Спрете да ревете като девица за... с тоя Коутиньо. 30 годишен и на всичкото отгоре в критичните мачове когато трябваше да е лидер, него го нямаше.

Просто ще излезе по-евтин, а добре знаем плащачите как вадят пари. За мен трансферът на Диас беше истински шок. От нищото и за сравнително голяма сума. Имаме нужда от нещо подобно и лятото, просто нуждата от класен офанзивен халф е крещяща. Бековете ни покриват с креативността си по принцип, но вчера се видя разликата, когато единия има Де Бройне, а другия - не.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 апр 2022 10:53

Много стратегически резултат за Клоп! Не трябваше да губи и сега остава да си вземе мачовете до края. Сити не виждам как ще запишат само победи. Гостуванията са им бая тегави.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 апр 2022 11:08

MuFc1878 написа:Много стратегически резултат за Клоп! Не трябваше да губи и сега остава да си вземе мачовете до края. Сити не виждам как ще запишат само победи. Гостуванията са им бая тегави.

Абе Ливърпул не са в цветуща форма, а нивото на Лигата е такова, че всеки мач може да се окаже потенциален препъни камък, особено при натоварена програма. Освен това аз мисля, че Сити ще отпаднат от Чоло и ще си освободят програмата :).

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 апр 2022 11:18

drvasko98 написа:
MuFc1878 написа:Много стратегически резултат за Клоп! Не трябваше да губи и сега остава да си вземе мачовете до края. Сити не виждам как ще запишат само победи. Гостуванията са им бая тегави.

Абе Ливърпул не са в цветуща форма, а нивото на Лигата е такова, че всеки мач може да се окаже потенциален препъни камък, особено при натоварена програма. Освен това аз мисля, че Сити ще отпаднат от Чоло и ще си освободят програмата :).

Когато си прав, си прав нали така беше?

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 11 апр 2022 12:36

rhaegar написа:Толко си и гледал. Зяпай си там Педри и Гави и не давай акъл.

Педри и Гави поне биха Реал. Стягайте се. Разбрах, че Лукаку няма да играе в реванша, така че шансовете ви се увеличават значително.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 апр 2022 12:57

Какви шансове? Нали бяха отбор със защита на ниво А група и с проблеми около собственика, което им е пречило само в мача с Реал?

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 11 апр 2022 13:19

гледах мача, диемите пак се изложиха да не покажат гола. Но ме шокира как феновете на Челси подкрепят сити
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 апр 2022 14:28

locke написа:гледах мача, диемите пак се изложиха да не покажат гола. Но ме шокира как феновете на Челси подкрепят сити

Това е за благодарност, че ги направихме шампиони преди години...

Върни се в “Архив”