Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (2021/2022)
Предвид програмата в следващите кръгове, то най-добре би било Ман Сити да спечели, след това да си вземат поне 10/12 в следващите мачове, Ливърпул да се издъни 1-2 пъти в своите(не е като да няма почва Юнайтед, Евертън, Нюкасъл, Тотнъм) и толкова!
Целта в най-лошия случай е преди последният кръг Ман Сити да водят с 3 точки и да са с по-добра голова разлика, че ако случайно загубят да не стане някой сакатлък заради този параграф.
Скаузърите са с 10 поредни победи във ВЛ, 10 поредни домакински победи и 4 поредни като гост.
Предстоят им поредни мачове срещу Манчестърските отбори и редно е тази шибана серия да спре, толкова!
Целта в най-лошия случай е преди последният кръг Ман Сити да водят с 3 точки и да са с по-добра голова разлика, че ако случайно загубят да не стане някой сакатлък заради този параграф.
Скаузърите са с 10 поредни победи във ВЛ, 10 поредни домакински победи и 4 поредни като гост.
Предстоят им поредни мачове срещу Манчестърските отбори и редно е тази шибана серия да спре, толкова!
Аз пък благодаря на всички неутрални от наше име.
Другите да не забравят че това все пак е една игра, толкова злоба идва малко в повече.
Другите да не забравят че това все пак е една игра, толкова злоба идва малко в повече.

И да не станем шампиони ще сме вице такива... Юнайтед са в такъв разпад, че няма накъде и ги чакат още дълги десетилетия да се люшкат, толкова! В борбата сме за още 2 трофея освен ВЛ, толкова!
Последна промяна от Ponko на 10 апр 2022 17:38, променено общо 1 път.
Тези неутралните са за Ливърпул, защото от една страна мразят Гуардиола, а от друга Ман Юнайтед, толкова е очевадно.
Няма друга причина да си за Ливърпул в това дерби.
Точно пък най-озлобените фенове да ми говорят за емпатия, ха-ха...
Няма друга причина да си за Ливърпул в това дерби.
толкова злоба идва малко в повече.
Последна промяна от smoothc на 10 апр 2022 17:43, променено общо 1 път.
Е, те играят резултатен футбол, имат расово разнообразие, много хора викат за Пул и Клоп. А и са най-силния като резултати отбор в момента - не виждам, защо да не им симпатизират неутралните фенове, ако има такива.
МанЮ вече и за базик не стават...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
smoothc написа:Тези неутралните са за Ливърпул, защото от една страна мразят Гуардиола, а от друга Ман Юнайтед, толкова е очевадно.
Няма друга причина да си за Ливърпул в това дерби.толкова злоба идва малко в повече.
Защото играем открит резултатен футбол, не паркираме автобуса и не играем до гол във Фърги тайм?
Не е толкова зле положението, просто треньорите ни прецакват нещата в 80% от случаите.
Ако някой случайно направи паралел между нас и Ливърпул през годините(докато попаднат на Клоп), то кардиналната разлика е, че по време-цикли от 3-4 години, съставите им бяха(дори и за онези времена, когато милионите за трансфери не играха такава роля)
много слаби, буквално средняшка работа.
Докато след Мойс нашият състав никога не е бил на средно ниво, напротив, доста над средното, с няколко отлични като ниво играчи.
Ама, управлението на Ван Гаал и Моуриньо не успя да им извлече потенциала, третираха ги горе долу както Чоло Атлетико - има отбор да мачка с 3+ идиотите в Примера и не само, а ми играе дефазивно за 1-0, 2-0. Що!?
Солскяер малко отпусна каишката и в крайна сметка постиженията и резултатите(100+ гола в два поредни сезона), изобщо настроението към първичната философия на отбора се завърна, макар и да имаше още много за балансиране.
Ралф е интелигентна шваба, но очевидно липсата на практика и т.н. го правят негоден за топ треньор към днешна дата.
Дано като директор-ментор се справи по-добре, но за треньор на Ман Юнайтед категорично не става, дори и да влезем в ТОП 4, не мисля че вината ще е негова.
Даже вече се надявам повече на играчите да вземат нещата в свои ръце, защото Ралф изглежда импотентен да променя активно и мотивиращо нещата по време на мачовете.
Страхлив терньор е като цяло, за разлика от германските си колеги Клоп, Тухел и т.н. във ВЛ., които също имат кусури, но със сигурност не са страхливци.
smoothc написа:МанЮ вече и за базик не стават...
Не е толкова зле положението, просто треньорите ни прецакват нещата в 80% от случаите.
Ако някой случайно направи паралел между нас и Ливърпул през годините(докато попаднат на Клоп), то кардиналната разлика е, че по време-цикли от 3-4 години, съставите им бяха(дори и за онези времена, когато милионите за трансфери не играха такава роля)
много слаби, буквално средняшка работа.
Докато след Мойс нашият състав никога не е бил на средно ниво, напротив, доста над средното, с няколко отлични като ниво играчи.
Ама, управлението на Ван Гаал и Моуриньо не успя да им извлече потенциала, третираха ги горе долу както Чоло Атлетико - има отбор да мачка с 3+ идиотите в Примера и не само, а ми играе дефазивно за 1-0, 2-0. Що!?
Кога сме нямали играчи на ниво бе смучка, недей говори глупости. Само от школата ни излязоха Макманамън, Оуен и Фаулър и Джерард, отделно имахме Барнс, Ръш, Литманен, Макалистър, Анелка, Торес, Суарез и тнт. Огромния ни проблем беше във вратарския пост който беше под всякаква критика 20 години. Вашите имена бяха или за малко или пенсионери като Кавани и Фалкао. Де Хеа е много далеч от най-добрите си години, Погба не показва и 20% от това което можеше във Ювентус. Рашфорд и Марсиал ли са ви големите имена или дядо Мата?
Като каза Оуен, той беше феноменален футболист! Беше ми любимец, нищо, че беше от Ливърпул :) Провалиха го многото контузии и влечението към хазарта. Лично за мен няма друг като него в последните 20 години от англичаните. Да, Бекъм, Лампард, Рууни и т.н., имаше доста добри играчи, но за мен Оуен беше над всички, играта му беше като магия понякога :D
Последна промяна от glarus_ds на 10 апр 2022 18:04, променено общо 1 път.
CHELSEA