Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Споко. Резултати ще са на лице 2024. Стойчо в момента изгражда шампионския отбор. Това са нормални грешки на растежа.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Определено има нещо гнило в отбор, който по правило сменя треньора си всеки март- април. Само че случаят със Стойчо е много различен. Били сме безидейни и безхарактерни с 10+ треньора в тия месеци, но аз не помня да сме имали проблеми да бием повечето отбори в долната осмица... Не сме побеждавали някой от тях, може би два от тях, може би сме ги биели с мъка, може би сме ги надигравали, но сме падали, но никога, ама никога не сме мъчили И не побеждавали срещу повече от половината от тях ?! Аз поне такова нещо не помня. Та ако сезонът беше започнал сега щяхме да сме конкуренция за изпадащите. Имали сме един, два безобразно слаби мача, после третия има някакъв лъч, после пак така, но такава продължителна тъмнина не помня. И то за първи път не сме си продали голмайстора по никое време. Че нещо се случва между всеки треньор и играчите е факт, че има някакви други фактори в клуба е ясно. Но да не се бърка недоволството към Стойчо с недоволството към всички други треньори преди него. Случаят е много, много различен. В момента няма двугодишно градене- ние лятото започваме да градим пак от нулата. Все едно тепърва сме с чисто нов треньор.
Няма как да играеш за треньора, когато същия те обижда. 4-5 кръга да слушаш ние сме ЦСКА, бля-бля-бля и адреналина свършва. Стойчо е идеален за Черно море и от сорта на тях.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Стойчо Младенов е най-добрият треньор, който е водил ЦСКА през последните години. След паузата не знам, явно нещо се случва. Вероятно има интриги, има някакво напрежение в тима. Но определено преди паузата Младенов водеше тима по идеален начин. Не може да се мерите с Лудогорец, това е абсурдно. Ония само левия им бек струва, колкото целият ви състав. Колкото до "ние сме ЦСКА", това се нарича надъхване Помияр. Както, когато преди няколко години постоянно говореше за "директиви" и т.н. Това е нещо, което често го използва. Помните ли сезон 2002-03, когато блъскаше по масата на журналистите и викаше: "Искам само да знаете ЦСКА ще бъде шампион ! Искате или не, всеки мач играем срещу 14, но ние ще сме шампиони, да го знаете от мен !"
Да е жив и здрав ! :)
..............
Помните ли това ?
https://www.youtube.com/watch?v=wtAJOScbw4M
..............
Помните ли това ?
https://www.youtube.com/watch?v=wtAJOScbw4M
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
- Контакти:
Всеки който е гледал мача и разбира малко от футбол се вижда,че футболистите играят симулативно вече два-три мача,по нареждане от по високо ниво,но Г.Г гласува доверие на С.М. но си мисля ,че Г.Г ще пожертва полуфинала за купата и загуба от говедата и ще уволни С.М.
Re: !
Drunken_Master написа: Помните ли сезон 2002-03, когато блъскаше по масата на журналистите и викаше: "Искам само да знаете ЦСКА ще бъде шампион ! Искате или не, всеки мач играем срещу 14, но ние ще сме шампиони, да го знаете от мен !"
За съжаление го помним. "За съжаление" всмисъл, че понеже го помня много добре се почувствах адски дърт, защото оттогава са минали точно 20 години!!! :D Бебетата (тогава) вече са студенти втора година. Стойчо беше супер тренер преди 20 години. Само дето сме 2022, през 2022 Йешич си отмаря на Малдивите и се води треньор на "отбор" там, а Дедо Люпче плакне окото с млади виетнамки и жули змийска ракия. Защото това правят повечето хора след края на кариерите си. Разбира се, има си и успешни излючения, но рядко.
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Gotzev.88 написа:Drunken_Master написа: Помните ли сезон 2002-03, когато блъскаше по масата на журналистите и викаше: "Искам само да знаете ЦСКА ще бъде шампион ! Искате или не, всеки мач играем срещу 14, но ние ще сме шампиони, да го знаете от мен !"
За съжаление го помним. "За съжаление" всмисъл, че понеже го помня много добре се почувствах адски дърт, защото оттогава са минали точно 20 години!!! :D Бебетата (тогава) вече са студенти втора година. Стойчо беше супер тренер преди 20 години. Само дето сме 2022, през 2022 Йешич си отмаря на Малдивите и се води треньор на "отбор" там, а Дедо Люпче плакне окото с млади виетнамки и жули змийска ракия. Защото това правят повечето хора след края на кариерите си. Разбира се, има си и успешни излючения, но рядко.
Е, аз съм на 30... По-сериозно ! :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Годината е 2022 и Стойчо е амортизиран. На него след есенния сезон резултатите му рязко падат, което означава, че има проблем със съблекалнята или не може да води зимна подготовка. При титлите му нямам спомен да е имало проблеми със съдиите, а тогава бях голям фен и щеше да ми се запечата. Тогава ЦСКА имаше футболисти, които знаят какво е ЦСКА. Българите не бяха двама и Томаш, Янчев, Светльо Петров, Антонов, Данчо Тъча ги смятахме за дървета, а сега щяха са са национали. Велизар и Гъргоров бяха средна ръка за тогавашните стандарти... Стойчо е мрънкало, а такива трудно се търпят. Помним и преди шест години как падна 5-6 мача поред пролетта. Да речем, че футболистите са били без заплати, но помним и други случаи на отбори без заплати.
Стойчо е един от най-добрите треньори водили Цска, но вече му е време за пенсия. Футбола еволюира и се променя постоянно, а Стойчо си кара с методите от преди 10 години. И ако тогава е ставало само с надъхване и високопарни фрази, сега не става. С него имаме точно 2 силни мача(срещу Осиек и Пилзен). Аз от тогава грам не съм видял да мръдне този отбор, напротив вървим надолу. То няма грам мисъл в този отбор, центриране към Кайседо и това е. Извеждащи комбинации, двойни подавания, нещо градивно да се измисли - абсурд. Само едни приказки за висока преса и това е( тя и пресата ни е една,свят да ти се завие). Сега че футболистите не стават е ясно, ама ти ако си треньор от класа поне една идея ще си проличи нещо в играта на отбора, дори и с тези дървари. Просто грам не сме мръднали и поне на 80% за мен вината е в Стойчо, ако изобщо може да му се търси вина, защото за мен това му е нивото и тези, които са го сложили за треньор трябваше да знаят какво може да се очаква от неговото назначение.
Keep Walking
Кого ще сложите. На 1 месец сте го изяли, че не води отбора както трябва. В България не останаха назначени и гонени от вас треньори читави. Един Николай Киров остана....