NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA сезон 2021-22
Козел, на по пет бона, че Бъкс ще защитят титлата.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
!
pill написа:Козел, на по пет бона, че Бъкс ще защитят титлата.
Чакай малко, говоря за целите плейофи, първи кръг, полуфинали, финали и т.н.
Иначе и аз съм за финал Милуоки-Сънс.
След няколко дни, започваме...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: NBA сезон 2021-22
pill написа:Козел, на по пет бона, че Бъкс ще защитят титлата.
И ти ли, Бруте :Д
Re: РМ фен
"Еми то това си е абсолютизиране до някъде, това че си фен на ЛеБрон не означава че не се кефиш на натурални отбори в крайна сметка сме фенове на самият спорт преди всичко."
Е, нали това казвам - не е невъзможно, но по-логично е да подкрепяш неговия подход (което всъщност правиш в останалата част от поста си). Самият спорт е противопоставяне, обикновено между най-добрите играчи/отбори. Тук подхода на заека, дето викал "кой ще се бие с мен" и като излязъл мечока и казал "аз" заекът казал "Добре, кой ще се бие с нас двамата?" не е естествен, поне за мен. Докато за отборите е естествено да се опитват да съберат първата петица на шампионата, за лидерите им трябва да е нормално да се опитват да се победят един друг. Явно Леброн промени отношението към това (всички справки, посочени от теб са след неговото "Решение"). Хубаво, има си хора да харесват това има и такива, които не го харесват. Място има за всички. Аз наистина просто търся първо логиката.
Между другото РМ логичното съкращение ли е?
Е, нали това казвам - не е невъзможно, но по-логично е да подкрепяш неговия подход (което всъщност правиш в останалата част от поста си). Самият спорт е противопоставяне, обикновено между най-добрите играчи/отбори. Тук подхода на заека, дето викал "кой ще се бие с мен" и като излязъл мечока и казал "аз" заекът казал "Добре, кой ще се бие с нас двамата?" не е естествен, поне за мен. Докато за отборите е естествено да се опитват да съберат първата петица на шампионата, за лидерите им трябва да е нормално да се опитват да се победят един друг. Явно Леброн промени отношението към това (всички справки, посочени от теб са след неговото "Решение"). Хубаво, има си хора да харесват това има и такива, които не го харесват. Място има за всички. Аз наистина просто търся първо логиката.
Между другото РМ логичното съкращение ли е?
- Drunken_Master
- Контакти:
23
Buck32 написа:Явно Леброн промени отношението към това (всички справки, посочени от теб са след неговото "Решение").
Bullsh*t ! Примери преди Дъ Кинг... БОЛ !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: 23
Drunken_Master написа:Buck32 написа:Явно Леброн промени отношението към това (всички справки, посочени от теб са след неговото "Решение").
Bullsh*t ! Примери преди Дъ Кинг... БОЛ !
Имаш предвид когато през 1989 Майкъл отиде при Джон Стоктън и му каза "Джон, писна ми да ме бият тези Пистънс, хайде да се съберем и да ги разбием"?
- Drunken_Master
- Контакти:
32
Пич, тия глупости очаквам да ги напише някой като бат ТранЖоро, дето да няма изобщо грам понятие от материята, ама ти да го напишеш...
Айде, започваме с...
[offtopic]
[/offtopic]
Продължаваме с... което се случи долу-горе по едно и също време с Хийт
[offtopic]
[/offtopic]
С...
[offtopic]
[/offtopic]
С...
[offtopic]
[/offtopic]
С...
[offtopic]
[/offtopic]
И завършим с...
[offtopic]
[/offtopic]
Айде, започваме с...
[offtopic]

Продължаваме с... което се случи долу-горе по едно и също време с Хийт
[offtopic]

С...
[offtopic]

С...
[offtopic]

С...
[offtopic]

И завършим с...
[offtopic]

Re: 32
[quote="Drunken_Master"]Пич, тия глупости очаквам да ги напише някой като бат ТранЖоро, дето да няма изобщо грам понятие от материята, ама ти да го напишеш...
Ей, умираш да се правиш на луд. Нали си говорим за ситуация, когато най-добрият в момента отива при втория най-добър на позицията си да се договарят. В кой от посочените случаи имаш такава ситуация? Ако искаш ще ги анализираме един по един.
А Жоро изобщо не знам защо го намеси, сигурно за да имаш още един повод да избягаш от темата, като стане неудобно :)
Ей, умираш да се правиш на луд. Нали си говорим за ситуация, когато най-добрият в момента отива при втория най-добър на позицията си да се договарят. В кой от посочените случаи имаш такава ситуация? Ако искаш ще ги анализираме един по един.
А Жоро изобщо не знам защо го намеси, сигурно за да имаш още един повод да избягаш от темата, като стане неудобно :)
- Drunken_Master
- Контакти:
23
Buck32 написа:Нали си говорим за ситуация, когато най-добрият в момента отива при втория най-добър на позицията си да се договарят.
Чакай малко сега, така написано е прекалено общо и е въпрос на анализи, а ние двамата с теб не сме чак толкова добри специалисти, че да отсеем, кой е бил най-добрият на позицията си или вторият най-добър.
Айде ОК, казвам ти, че Селтикс от 2007-08 беше суперотбор, преди да го направи Джеймс.
Гарнет e в първия отбор в края на сезон 2007-08, а Пиърс е в третия. Това важи ли ? Освен това имаме и Рей Рей, който беше Оу Стар.
Buck32 написа:А Жоро изобщо не знам защо го намеси, сигурно за да имаш още един повод да избягаш от темата, като стане неудобно :)
И кога пък съм бягал от темата ? Дай поне един пример, не ми говори на ангро ?

Re: Лейкърс
Buck32 написа:Drunken_Master написа:ЛеБрон в последната махна ръцете си от волана, остави ги, по едно време докато беше на пейката Уестбрук вкара една тройка и поведоха с 5 точки. Ама после... тухла до тухла. Не можах да разбера, защо го направи това нещо Дъ Кинг. Измори ли се ? Oсвен това и в последната му стрелба постъпи адски тъпо. Ясно е, че цялата защита бе фокусирана срещу него, обикновено винаги постъпва мъдро и подава. Тоя път...
Иначе продължава да си води убедително в реализаторската класация. Аз ако съм на него, бих си набил камшика от тая сган...
Велик си в идолопоклонството си - първо 2-3 сравнително обективни изречения и после пак светото писание "води в реализаторската класация... Бих си набил камшика от тая сган".
Нали ти е ясно, че тая "сган" е резултат от идването му. Ето, днес игра и Дейвис, за когото той разкара предишния отбор. А на него не му е толкова зле - напредва с реализацията, адептите като теб вече пробиха ушите на хората колко са зле останалите. Изобщо точно както му харесва - няма отговорност, но пък прави страхотни мачове на 37.
quote="Buck32"]
Drunken_Master написа:ЛеБрон в последната махна ръцете си от волана, остави ги, по едно време докато беше на пейката Уестбрук вкара една тройка и поведоха с 5 точки. Ама после... тухла до тухла. Не можах да разбера, защо го направи това нещо Дъ Кинг. Измори ли се ? Oсвен това и в последната му стрелба постъпи адски тъпо. Ясно е, че цялата защита бе фокусирана срещу него, обикновено винаги постъпва мъдро и подава. Тоя път...
Иначе продължава да си води убедително в реализаторската класация. Аз ако съм на него, бих си набил камшика от тая сган...
Велик си в идолопоклонството си - първо 2-3 сравнително обективни изречения и после пак светото писание "води в реализаторската класация... Бих си набил камшика от тая сган".
Нали ти е ясно, че тая "сган" е резултат от идването му. Ето, днес игра и Дейвис, за когото той разкара предишния отбор. А на него не му е толкова зле - напредва с реализацията, адептите като теб вече пробиха ушите на хората колко са зле останалите. Изобщо точно както му харесва - няма отговорност, но пък прави страхотни мачове на 37.[/quote]
Ето ти пример - аз ти пиша за непоследователност в коментара ти, ти отиваш "ама лошо ли ви беше с него?". Моят коментар изобщо не е в насока добре ли ни е било да спечелим титлата с него.
По първа точка - какво общо виждаш за 2011 - Леброн е най-добрият, Уейд е най-малко втори на позицията си. Давай, кажи сега, че Гарнет е отишъл при Пиърс и са се уговорили.