realno написа:Не разбрах кой е виновен за загубата на кандидат шампиона? Нямаше оранжева декларация, която да ни разясни ситуацията. БФС или някой друг? Ако е БФС отивам да разпъвам палатката. Не може да продължава гаврата с този титан на българския футбол. Нещата стават нетърпими. :)))
И аз не разбрах кой е виновен половин век да не можеш да постигнеш в Европа успехите поне на Славия (за ЦСКА да не говорим). Нахлулият Варшавски договор ли, други комунисти ли, прокобата ли, тесно специализираните комунисти от ЦСКА занимаващи се само и единствено с отрочето си, а не с партийни дела. Не знам. Съответно и не знам къде да опъвам палатка, а е тъжно някак над 100 години да не можеш да направиш поне мъничко от това за което си създаден. Идеята да си нещо във футбола. Само декларации, лепила, репресии, оплаквания. Лайнарщина отвсякъде.
Да, да, да. Знам последващите отговори към мен, ЦСКА, комунисти и други ама това не променя мъката. Така или иначе си остава далеч от футбола този уж футболен отбор. Много стана вече. Над век.