NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Larsenn
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот Larsenn » 08 апр 2022 13:20

rmfan5 написа:
Snatch написа:
Larsenn написа:Маями си осигуриха първото място на Изток. Остава да се види 2-4 как ще завършат. Ако Бруклин вземе 7то място, ми се иска да завърже една серия Милуоки-Бруклин. Скоро ще стане ясно.

И Милуоки аут :))

Гледа ли Янис преди няколко дни какво ги направи?
Забелязвам втори пост в който ги хайпваш доста сериозно като фаворити срещу топ поставените, на какво се дължи ?
Не са показали нищо което да ги прави толкова страшни според мен.

Това е просто пожелание. Не твърдя, че са страхотия през редовния сезон, но пък и доста им се струпа - контузии, отсъствия, сагата и фасоните на Брадата. Просто Кей Ди и Кайри може да избухнат в плейофите и най-малкото да направят труден живота на някой от сочените за фаворити, а искам това да са Милуоки, щото не им харесвам играта и някои играчи.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: ГОАТ

Мнениеот rhaegar » 08 апр 2022 13:35

Drunken_Master написа:
Larsenn написа:Сам ли или ще водиш и братята :)

Недей се ебава, вече си в черния ми списък... Ще те избутам до коша и така ще ти забия, че ще те вградя в асфалта... ;)

Регъра да заповяда и той, имам да му връщам за толкова много банове...

Кога съм те банвал аз тебе?

Е, май имаше един случай.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 08 апр 2022 13:38

Ахаа, призна си, а... Гадина такава ! ;д
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: !

Мнениеот Buck32 » 08 апр 2022 13:46

Drunken_Master написа:Ахаа, призна си, а... Гадина такава ! ;д

Аз като ти казвам, че цензурата си е безмилостна :)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 апр 2022 14:28

Напълно нормално всеки си има някакви симпатии, аз м/у ФИЛА, Маями, Нетс и Бъкс предпочитам
да спечелят Бъкс и след това втори избор Маями. Може да се допусне че Нетс могат да бият всеки
но напълно възможно и да отпаднат първи кръг. Все пак с/у КД и компания не бих заложил де.
Аз лично не харесвам отбор No1 в лигата този сезон. Д. Ейтън и Букър не са ми сред любимците
но са отлични играчи не отричам. Иначе се вижда локалната борба в някои мнения против Бъкс :-)

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 08 апр 2022 15:57

Това е интересно - Бъкс реално след 2011 май са първият отбор шампион само с 1 истинска звезда (може да сложим звездичка за ГСУ от 2015, защото Клей и Дреймънд още не бяха така утвърдени), и срещат такова настроение тук. За феновете на Джеймс е обяснимо, защото показва, че обединенията не са задължителни, но другите защо не ги долюбват. На мен са ми по-скоро безразлични - миналата година бях за Хоукс заради Боги и Гало, сега от изток щом не са Селтикс - каквото дойде.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

2011

Мнениеот Drunken_Master » 08 апр 2022 16:21

Оф, като почнете така. Единственият пример за станал шампион с една суперзвезда е Хакийм с Рокетс през сезон 1993-94. В следващият отново става шампион, но вече е с Клайд Дракслер. Всичко това, обаче си има и обективни причини. Отказването на Майкъл, отиването му в лигата на бейзболистите.
Друг пример, който може да се приеме е Дирк Новицки от 2011-та срещу Биг3, където ЛеБрон глътна доста водица. Но и при двата случая, и Олайджуон, и Новицки си имаха стабилна подкрепа. Особено през 2011-та, където Педжа и Тери бяха перфектни от пейката, Тайсън Чандлър пък играеше баскетбола на живота си и т.н. Хакийм пък беше рамо до рамо с младите Сам Касел и Кени Смит, Върнън Максуел и т.н. Титлата на Далас също се случи, поради извънредно обстоятелство - ЛеБрон определено се беше на*рал тогава и беше абсолютно неефективен, ни в атака, ни в защита. Да не говоря, че ако не беше допуснал да вкара само 8 точки в една от срещите, Хийт си ставаха шампиони... Може да отдам дължимото и на факта, че горещите още не се бяха сформирали като тим, пейката им куцаше определно. Нещо, на което в следващите години бе обърнато внимание. Чакаше се на мега слабия в атака Хейзлъм, одъртелият Майк Биби и онова кюфте Дeкстър Питмън.
Миналата година Милуоки станаха шампиони основно поради контузията на Кайри, половината суперзвезди в лазарета и т.н. Просто изключително благоприятно стечение на обстоятелствата.
Уориърс от 2015-та ? Ами и те станаха шампиони заради контузията на Лав и Ървинг. Иначе си заминаваха с бързия влак...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 апр 2022 16:56

Детройт от 2004 пръскаха със звезди.
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

2011

Мнениеот Drunken_Master » 08 апр 2022 17:01

Мисълта ми е, че не е нещо, което да не се е случвало, но почти при всички такива примери си има и обективни причини, които благоприятстват за успеха.
Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 08 апр 2022 17:22

На мен просто ми е интересно как ще играят Нетс със звездите си в плей-ин първо и (ако се класират) в 1вия кръг. Много вероятно да стигнат само дотам. Че Милуоки са с една или пет звезди не ме интересува. Играят мръсничко понякога и не ми харесват, няма нищо общо с това как са си сглобявали състава. А това кой с кого се наговорил и къде се събрали, мен не ме е бъркало никога. В крайна сметка не нарушават правилата. Единственият начин това да спре (ако толкова пречи на някого) е да се направят промени в КТД на НБА и никой отбор да няма право да надвишава определена сума (а не да се отървават със солени глоби). Едва ли ще се случи в близко бъдеще.

Върни се в “Архив”