Drunken_Master написа:Колко от вас живеят в столицата, бе ? Ай, да си устроим едно форумно мачле... Ще ви сгъна направо, момиченца !
Сам ли или ще водиш и братята :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:Колко от вас живеят в столицата, бе ? Ай, да си устроим едно форумно мачле... Ще ви сгъна направо, момиченца !
Larsenn написа:Сам ли или ще водиш и братята :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Larsenn написа:Drunken_Master написа:Колко от вас живеят в столицата, бе ? Ай, да си устроим едно форумно мачле... Ще ви сгъна направо, момиченца !
Сам ли или ще водиш и братята :)
Пени Хардауей ми е един от най-най-любимите играчи, да не каже топ 3Pichichi написа:Ей тази 95-та. МВП в редовния сезон беше моя човек. Първи в лигата и греда с/у Хюстън на финала.
После определено бях за Шак и Хардуей но голям бой изядоха.
От другата страна май имаше някакви мега мачове на Пейсърс в плейофите но и те загубиха финала с/у Орландо.
Сред любимите ми играчи си бяха Анфърни Хардуей от Орландо а след това и Грант Хил
от Пистънс и двамата както Д. Роуз в последствие ги прецакаха контузии.
Тези години съвсем сериозно бях зарязал футбола и ежедневно цъках баскет.
pan_Joro написа:Антъни Дейвис и ЛеБрон Джеймс през цялото време на мача с ГСУ стояха един до друг, разправяха си разни неща, ръчкаха се с лакти и бяха ухилени до ушите. Не забелязах до гледат много-много към паркета и да следят мача. Безразличие?
Larsenn написа:Маями си осигуриха първото място на Изток. Остава да се види 2-4 как ще завършат. Ако Бруклин вземе 7то място, ми се иска да завърже една серия Милуоки-Бруклин. Скоро ще стане ясно.
rmfan5 написа:pan_Joro написа:Антъни Дейвис и ЛеБрон Джеймс през цялото време на мача с ГСУ стояха един до друг, разправяха си разни неща, ръчкаха се с лакти и бяха ухилени до ушите. Не забелязах до гледат много-много към паркета и да следят мача. Безразличие?
Като вече са аут, какво се очаква от тях трябва да са намусени в ъгъла ли :D ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Snatch написа:Larsenn написа:Маями си осигуриха първото място на Изток. Остава да се види 2-4 как ще завършат. Ако Бруклин вземе 7то място, ми се иска да завърже една серия Милуоки-Бруклин. Скоро ще стане ясно.
И Милуоки аут :))
Snatch написа:Larsenn написа:Маями си осигуриха първото място на Изток. Остава да се види 2-4 как ще завършат. Ако Бруклин вземе 7то място, ми се иска да завърже една серия Милуоки-Бруклин. Скоро ще стане ясно.
rmfan5 написа:Snatch написа:Larsenn написа:Маями си осигуриха първото място на Изток. Остава да се види 2-4 как ще завършат. Ако Бруклин вземе 7то място, ми се иска да завърже една серия Милуоки-Бруклин. Скоро ще стане ясно.
Гледа ли Янис преди няколко дни какво ги направи?
Забелязвам втори пост в който ги хайпваш доста сериозно като фаворити срещу топ поставените, на какво се дължи ?
Не са показали нищо което да ги прави толкова страшни според мен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост