NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA сезон 2021-22
Мъри най-вероятно ще се върне за плейофите. С него шансовете на Денвър се увеличават, стига да се завърне директно с добрата си форма.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Много бих се радвал, но е малко вероятно - повече от година и веднага в топ форма. Ще стискам палци де.
- Drunken_Master
- Контакти:
1
Buck32 написа:Много бих се радвал, но е малко вероятно - повече от година и веднага в топ форма. Ще стискам палци де.
Като си спомня, какво офанзивно чудовище беше Дерик Роуз преди 2012-та... и направо ми се реве. Какво ли го очакваше, само Господ знае. Но с подобен стил на игра... трудна работа.
Ей това движение с топката, без да ти свирят двоен дрибъл после, така и не се научих да го правя. Мога само отдолу да се завъртя като Байнъм примерно и да я поднеса.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: 1
Голяма класа беше Роузката. На това движение по-скоро ще свирят носена топка, а не двоен дрибълDrunken_Master написа:Buck32 написа:Много бих се радвал, но е малко вероятно - повече от година и веднага в топ форма. Ще стискам палци де.
Като си спомня, какво офанзивно чудовище беше Дерик Роуз преди 2012-та... и направо ми се реве. Какво ли го очакваше, само Господ знае. Но с подобен стил на игра... трудна работа.
Ей това движение с топката, без да ти свирят двоен дрибъл после, така и не се научих да го правя. Мога само отдолу да се завъртя като Байнъм примерно и да я поднеса.
Ей тази 95-та. МВП в редовния сезон беше моя човек. Първи в лигата и греда с/у Хюстън на финала.
После определено бях за Шак и Хардуей но голям бой изядоха.
От другата страна май имаше някакви мега мачове на Пейсърс в плейофите но и те загубиха финала с/у Орландо.
Сред любимите ми играчи си бяха Анфърни Хардуей от Орландо а след това и Грант Хил
от Пистънс и двамата както Д. Роуз в последствие ги прецакаха контузии.
Тези години съвсем сериозно бях зарязал футбола и ежедневно цъках баскет.
После определено бях за Шак и Хардуей но голям бой изядоха.
От другата страна май имаше някакви мега мачове на Пейсърс в плейофите но и те загубиха финала с/у Орландо.
Сред любимите ми играчи си бяха Анфърни Хардуей от Орландо а след това и Грант Хил
от Пистънс и двамата както Д. Роуз в последствие ги прецакаха контузии.
Тези години съвсем сериозно бях зарязал футбола и ежедневно цъках баскет.
- Drunken_Master
- Контакти:
ГОАТ
Колко от вас живеят в столицата, бе ? Ай, да си устроим едно форумно мачле... Ще ви сгъна направо, момиченца !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Грант Хил ми беше голям любимец, но пусти контузии.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: ГОАТ
Drunken_Master написа:Колко от вас живеят в столицата, бе ? Ай, да си устроим едно форумно мачле... Ще ви сгъна направо, момиченца !
:-)
Мастъре като ти чета мненията ми изглеждаш като доста експлозивна личност и би играл много сериозно за победа.
От друга страна така като гледам тук списващите доста от тях май са на една възраст дето играем футбол за
кеф вече и гледаме по-скоро да не се контузим отколкото да спечелим мач! В смисъл аз с камикадзета вече не играя!
:-)
Маями си осигуриха първото място на Изток. Остава да се види 2-4 как ще завършат. Ако Бруклин вземе 7то място, ми се иска да завърже една серия Милуоки-Бруклин. Скоро ще стане ясно.