NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 22:45

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:ЛОГО5, ти как би коментирал ? Аз май взех да откачам. Не намирам никаква логика...

За по-сигурно питай и РМфен, нали тримата правехте мнозинство тук :)

Ами просто не намирам никаква логика... ;д
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

logo5
Контакти:

Re: 23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот logo5 » 07 апр 2022 22:48

Drunken_Master написа:ЛОГО5, ти как би коментирал ? Аз май взех да откачам. Не намирам никаква логика...
Koe да коментирам пропуснал съм 10-15 страници, кое по-напред да коментирам. Исках да коментирам филма, ама айде кажи кое да коментирам

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 22:50

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Чакай малко, дали съм разбрал... Пича е някакъв мега стат падър (по твои думи). Буквално е една-две обиколки пред Ембийд, Янис и Дюрант (говоря за нещо от порядъка на 3-4 десети, което към този момент е огромна стъпка с около 25 точки). Остават 4 кръга, той продължава да води, въпреки неистовите усилия на останалите трима. И в момента, в който той почти сигурно ще стане... спира да играе !? В резултат на което, не е влизал от 3 срещи, Ембийд вкарва по 40+ всеки мач и е с една десета пред него, нищожна преднина. Ти сериозен ли си в момента ?! Еб*х аз тоя егоист...

"Мега стат падър" е понятие от твоя речник, аз такова словосъчетание не бях срещал. Аз винаги съм твърдял, че е пресметлив егоист. И продължавам да го твърдя. За какво му е една реализаторския титла, като гони общия рекорд. Да вземе в тези мачове, особено, ако са със залог, някой малоумник да му скочи в коляното или да му се подложи? Благодарим за такава грижа. Ще си почине хубаво, ще дойде другия сезон, ще си вкарва в безнадеждно загубени мачове, когато няма и да го пазят. А? Не е ли по-добре?

ТОВА !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: 23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 22:53

logo5 написа:Koe да коментирам пропуснал съм 10-15 страници, кое по-напред да коментирам. Исках да коментирам филма, ама айде кажи кое да коментирам

Но и за филма кажи :)

logo5
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот logo5 » 07 апр 2022 23:13

Усещам, че ще стане много дълъг коментар. По отношение на реализаторската титла - надъхал се е до някаква степен да я спечели, защото не го смятат за скорър и през цялата си кариера не пада под 25 точки средно на мач ( с изключение на първия сезон дето прави по 22 ли колко беше, все тая ). По отношение на статспадинга. Той не е спатспадър, а джорданхънтър. Много добре знае, че единственият начин да го смятат за най-велик е да настигне максимално Джордан по титли и подчертавам по МВП-та във финалите. Джеймс е пасинг фърст играч, а такива играчи по дефолт не играят за лична статистика, а играят за отбора на база конкретни ситуации и вземат решенията си според конкретната ситуацията. ЛеБрон винаги е бил и най-добрият скорър в отборите, тей че е логично да завърша основно той. Освен в защита Лейкърс имаха и огромни проблеми с вкарването, като се видя, че няма втори играч, който да вкарва по 20 точки и се наложи ЛБД да вкарва повече за победа, даже по едно време Лейксърс бяха нещо от рода на 2-7 слел ол стара и двете им победи бяха след вкарани 50 точки от него.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 23:24

logo5 написа:Усещам, че ще стане много дълъг коментар.

Добър усет имаш:). Отплесна се обаче малко в общи разсъждения за Леброн. Тук имаме конкретна ситуация - от грижи за отбора ли не играе тези мачове (приемаме, че е контузен, не знаем колко тежко)? Кое е по-важно за него - една реализаторска титла или общия рекорд? И кажи за филма.

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 07 апр 2022 23:31

А сега може ли да кажа и за шибания филм. Тей подчертавам изказвам лично и субективно мнение и като киноман и като баскетболен фен. Филмът страшно много ми харесва, пак повтарям лично на мен, не държа да се съгласявате. Обаче обективно погледнато, че дори и от гледна точка на създателите/продуцентите филмът е непечеливш и по-скоро грешка, отколкото удар. Така таргетът за този филм е много малък. Първо колко фенове на баскетбола биха гледали конкретно филм точно за Лейкърс и то в продължение на 10 епизода. Второ аз като баскетболен фен ще очаквам да гледам баскетбол от един уж баскетболен фили/ или филм за баскетболен отбор. Трето от гледна точка на кинофен ( без да съм фен на баскетбола ), няма да си го пусна никога тоя филм - какво ме интересува и какво интересно ще е за мен историята на някакъв спортен отбор. И така с един неточен куршум, 2 пропуснати заека - и баскетболните фенове биха спрели да го гледат като не видят баскетбол и истинските кинофенове никога не биха си го пуснали. 2 загубени таргет групи ей така. Аз го гледам много повече като кинофен, който търси актьорска игра, атмосфера, сценарий, кинематография, а това, че е уж на баскетболна тематика е вече бонус

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 08 апр 2022 07:42

Антъни Дейвис и ЛеБрон Джеймс през цялото време на мача с ГСУ стояха един до друг, разправяха си разни неща, ръчкаха се с лакти и бяха ухилени до ушите. Не забелязах до гледат много-много към паркета и да следят мача. Безразличие?
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 апр 2022 08:02

Единият си гледа космическата заплата, а другия рекордите! ;)
Изображение

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 08 апр 2022 08:03

Интересна е ситуацията с 3-то и 4-то място на Запад. ГСУ имат 2 гостувания – на САС и НОП, Далас имат 2 домакинства – на Портланд и САС. Подозирам, че ГСУ ще завършат четвърти и това май не е толкова зле, защото предопределя вероятен плейоф с Юта, които предпочитам пред Денвър...
НЕма начин да нЕма начин!

Върни се в “Архив”