Buck32 написа:Drunken_Master написа:ЛОГО5, ти как би коментирал ? Аз май взех да откачам. Не намирам никаква логика...
За по-сигурно питай и РМфен, нали тримата правехте мнозинство тук :)
Ами просто не намирам никаква логика... ;д
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Buck32 написа:Drunken_Master написа:ЛОГО5, ти как би коментирал ? Аз май взех да откачам. Не намирам никаква логика...
За по-сигурно питай и РМфен, нали тримата правехте мнозинство тук :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Koe да коментирам пропуснал съм 10-15 страници, кое по-напред да коментирам. Исках да коментирам филма, ама айде кажи кое да коментирамDrunken_Master написа:ЛОГО5, ти как би коментирал ? Аз май взех да откачам. Не намирам никаква логика...
Buck32 написа:Drunken_Master написа:Чакай малко, дали съм разбрал... Пича е някакъв мега стат падър (по твои думи). Буквално е една-две обиколки пред Ембийд, Янис и Дюрант (говоря за нещо от порядъка на 3-4 десети, което към този момент е огромна стъпка с около 25 точки). Остават 4 кръга, той продължава да води, въпреки неистовите усилия на останалите трима. И в момента, в който той почти сигурно ще стане... спира да играе !? В резултат на което, не е влизал от 3 срещи, Ембийд вкарва по 40+ всеки мач и е с една десета пред него, нищожна преднина. Ти сериозен ли си в момента ?! Еб*х аз тоя егоист...
"Мега стат падър" е понятие от твоя речник, аз такова словосъчетание не бях срещал. Аз винаги съм твърдял, че е пресметлив егоист. И продължавам да го твърдя. За какво му е една реализаторския титла, като гони общия рекорд. Да вземе в тези мачове, особено, ако са със залог, някой малоумник да му скочи в коляното или да му се подложи? Благодарим за такава грижа. Ще си почине хубаво, ще дойде другия сезон, ще си вкарва в безнадеждно загубени мачове, когато няма и да го пазят. А? Не е ли по-добре?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
logo5 написа:Koe да коментирам пропуснал съм 10-15 страници, кое по-напред да коментирам. Исках да коментирам филма, ама айде кажи кое да коментирам
logo5 написа:Усещам, че ще стане много дълъг коментар.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта