Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Дано Стоилов знае какво прави. Попето не е най добрият пример за добър съотборник. Говоря в човешки план.
Малко настрани от темата.
Винаги съм се интересувал, колко си плаща Еквадорският патладжан за да има честта да играе в новото ЦСКА?
Винаги съм се интересувал, колко си плаща Еквадорският патладжан за да има честта да играе в новото ЦСКА?
САМО ЛЕВСКИ!
-
Blue_Blood84
От новата платформа InStat TV 30-те процента печлба, които са за тях, от контролите със Созопол и Септември ги дават на нас за кампанията Левски е вечен. 100 процента от приходите от тия два мача са за нас.
Екстра! Лятото да помислят за предплатен пакет за всички контроли на Левски - плащаш там 20-30 кинта накуп и си свиркаш. Ако си запукал бири на плажа или в хладна механа, пускаш записа, когато ти е удобно и зяпаш.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
StefanStoilov
- Контакти:
- Странджата
- Контакти:
Re: modor
От оранжевата до жълтата истина колко му е - махни му червеното и ето ти факт :)
Някъде има ли класиране на лигата, което да включва само мачовете, откакто Мъри ни е поел????
https://www.flashscore.bg/soccer/bulgaria/efbet/
цъкаш на форма и нагласяш на 20 мача
Левски е втори
Едната загуба е във Варна, след като първо имаше ръка.
Левски е втори
1914.1902 написа:https://www.flashscore.bg/soccer/bulgaria/efbet/
Левски е втори
Последни 15 мача:
1. Лудогорец - голова разлика 32:16
2. Левски - голова разлика 19:5
4. ЦСКА-София - голова разлика 19:13
5. Локомотив Пловдив - голова разлика 22:25
:) :) :)
-
Blue_Blood84
tarikat написа:Някъде има ли класиране на лигата, което да включва само мачовете, откакто Мъри ни е поел????
Май бяхме с 2 победи и 4 загуби, когато дойде.