Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Sole » 03 мар 2022 12:22

Честито 109г. на най-стария футболен клуб и първи шампион на България - Черно море Варна :!:
Честит двоен празник на всички Моряци :!:

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 03 мар 2022 12:32

ЧЕСТИТО МОРЯЦИ!
МОРЕТО Е ВЕЧНО!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 03 мар 2022 14:39

Честит празник, Моряци!!! Най-добри пожелания за всички потомствени и бъдещи Черноморци! Нека празнуваме и в събота, пожелавам си поне толкова на трибуните, колкото на мача с Лудогорец! Обичам Черно море!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 03 мар 2022 18:26

И ще обиколим земята със зелено знаме във ръка, с отбора най любим в сърцата ще пеем вечно песента...
Честит двоен празник Моряци!

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 03 мар 2022 19:00

След три дни е рожденния ден на първия ми любим Отбор, но няма начин да не пожелая успех по повод 109 години ЧЕРНО МОРЕ!

НАЗДРАВЕ!!!!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 мар 2022 21:35

Черно море ще има „сателит” в Бразилия
08.03.2022
Снимка Сайт на Черно море

Черно море ще има свой „сателит” в Бразилия, който ще се намира в Ресифе. Футболният клуб ще бъде сформиран от бившите играчи на варненци Адемар Тавареш и Ели Маркес, информира „Мач Телеграф”.
Идеята на двамата бившия футболисти е клубът да има две юношески формации, а най-изявените играчи да търсят реализацията си в Черно море.

Клубът, който ще носи името Черно море – Ресифе, вече има свое собствено лого. Очаква се той да се сдобие и с официален сайт.
Това е първият случай, в който български тим ще има свой „сателит” в чужбина.

guglata
Контакти:

Представяне на футболисти на Черно море в националните отбори

Мнениеот guglata » 25 мар 2022 21:53

Не знам защо нямаме такава тема с оглед на многото национали от нашият отбор в националните гарнитури. Днес много силно представяне на Виктор Попов, един от най-добрите на терена, справи се чудесно със задачите си. Много съжалявам, че не пуснаха Велислав Василев можеше да донесе победата със скороста, техниката и удара си в последните минути когато нидерландците бяха уморени и се бяха пооголили в защита.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Представяне на футболисти на Черно море в националните отбори

Мнениеот ogrizko » 26 мар 2022 09:09

Ми, ние А отбора май не го следим чак толкова ...а какво остава за младежите. Истината е, че вече почти никой не вярва в нашите национали и не се интересува особено. Затова и няма подобна тема, има всекидневна за отбора дето може да се обсъди това ...а пък и аз като съм пускал нещо за националите няма никакви коментари, затова може би не съм пускал подобна тема поне аз. Иначе няма лошо да има вероятно.

Вероятно Велислав да го пазят за другия мач ...ако има такъв?! Вероятно 2 мача ще се играят през няколко дни, така че за там ще бъде свеж. А пък иначе за Виктор аз не го смятам за голям успех това, че играл добре за младежите .....вече има толкова опит и игрова практика, че въпроса е дали може да допринесе за мъжкия национал?!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 06 апр 2022 12:47

Докторът, оперирал Панайотов: Може да започне общо физически тренировки след две до три седмици
https://fakti.bg/sport/667850-doktorat- ... cHa9kDq09E

Той коментира, че е още много рано да се прогнозира завръщането му на терена, но оптимистичният срок е между 35-ия и 45-ия ден.
Контузеният футболист на Черно море Васил Панайотов, който бе опериран вчера, ще започне общо физически тренировки след около две до три седмици, каза за БТА д-р Георги Ганчев, който извърши хирургическата интервенция.

Той коментира, че е още много рано да се прогнозира завръщането му на терена, но оптимистичният срок е между 35-ия и 45-ия ден. Д-р Ганчев каза, че операцията на лявата ръка на играча е преминала успешно. Футболистът е с тежка фрактура на двете кости на предмишницата.

Васил Панайотов получи контузията вчера по време на мача с Ботев Враца. Той бе изнесен на носилка около 5 минути преди края на редовното време на срещата, а Черно море доигра мача с десет души, защото треньорът Илиан Илиев бе извършил и петте смени.

Черно море спечели срещата с Ботев Враца с 5:0, като Панайотов вкара първия гол в мача в 14-ата минута. В класирането в efbet Лига Черно море е на трето място с 45 точки. В събота "моряците" гостуват на бившия тим на Панайотов - Левски.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”