Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Войната в Украйна

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 апр 2022 20:30

Трябва да се внимава с руското отстъпление на север.
Има податки, че руснаците очакват силите около Киев, да бъдат хвърлени на юг и тогава пак да настъпят, с "белоруски" подкрепления ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 05 апр 2022 20:45

THE G.A.M.E написа:Трябва да се внимава с руското отстъпление на север.
Има податки, че руснаците очакват силите около Киев, да бъдат хвърлени на юг и тогава пак да настъпят, с "белоруски" подкрепления ...

Това ще стане трудно. Първо, Киев ще е под охрана още доста дълго време. Второ-граничните райони също са под охрана. Украинците не са тъпи и не мисля,че ще допуснат тая грешка.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 апр 2022 20:55

bobonikolov написа:
Groucho написа:
ivan56 написа:Да не забравяме все пак, че има живи свидетели в това населено място, които сигурно си видели зверствата или всички им е казано да лъжат.
Но във времето на високите технологии истината рано или късно ще излезе.
Приятно гледане, до колкото може да е приятно. Тука вече предполагам няма как да се хънка и мънка " нацистите си измислят"
https://fb.watch/cb-AkLod6i/

Написах няколко пъти кое е странното за мен в новините за Буча. Странното е времевата рамка на излизане на новините за Буча плюс триседмичните сателитни снимки, които никой не е видял или е видял, но не е поискал да разкрие преди вчерашната дата.

Нямам намерение да тълкувам или оспорвам показания на свидетели от едната или другата страна доколко са истина, защото няма как да се разбере кой лъже. Да ги разпитват и определят виновника след като всичко е документирано и разполагат с показания.
В Мариупол свидетелите на едната страна казваха, че Азов не ги пуска да се евакуират, свидетелите на другата страна казваха, че руснаците не ги пускат да се евакуират. Ти можеш ли да кажеш кое от двете твърдения е истина и кое е лъжа за Мариупол?

Да ти кажа ли как се определя истината в този случай? По това кой излъга за всичко през последните два месеца и после сам се опроверга с действия. Путин вика "Няма да нападаме Украйна. Ще ви се смея истински, когато военните части се приберат в казармите след ученията" След един ден напада Украйна. Мария Захарова вика "Трябва да си пълен идиот да мислиш, че ще нападнем Украйна". След един ден Русия напада. Войната в Украйна е в разгара си. Лавров: "Ние никога не сме нападнали Украйна". Още ли имаш трудности да повярваш на някоя от двете страни?

Страхотно. Може ли да прекараш през тази призма американската намеса и и интереси, както и последствията за Европа?
Благодаря.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 апр 2022 21:01

Какво общо има САЩ с войната в Украйна? Нещо военни ли са разположили? Ракети? Нападнали са Русия?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 апр 2022 21:13

pomiqrat написа:Какво общо има САЩ с войната в Украйна? Нещо военни ли са разположили? Ракети? Нападнали са Русия?

Пиеш ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 05 апр 2022 21:16

fcb_bg написа:
pomiqrat написа:Какво общо има САЩ с войната в Украйна? Нещо военни ли са разположили? Ракети? Нападнали са Русия?

Пиеш ли?

За него не знам, ама за теб имам съмнения.

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 05 апр 2022 21:19

THE G.A.M.E написа:Трябва да се внимава с руското отстъпление на север.

Ами аз досега виждам беларуски части, ама такива дето се включват да се бият на страната на украинците (противници на Лукашенко) и развяват истинския беларуски флаг:
Изображение
Иначе Лукашенко какъвто и да е все пак трябва да му се отчете, че повече от месец устоява на натиска на гнома и не вкарва беларуската армия в Украйна в помощ на агресорите. Дали е щото се плаши от санкции съразмерими с тези над роССия или друго, не зная.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 апр 2022 21:23

bobonikolov написа:
fcb_bg написа:

Пиеш ли?

За него не знам, ама за теб имам съмнения.

Ок, ще ти го кажа като на дете - Лавров псува ЕС и съставя правителство на суверенна държава.
Реакциите ще са?
Хайде да заменим Лавров с Нюланд...

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 05 апр 2022 21:38

moreto vn написа:Ужасяващото,че има и много български фашизоидни подчовеци,като оня подчовек които поства карта със някакви нови граници в суверенна държава.Точно такива зомбита убиват невинни мирни хора.

В Мариупол свалени още два хеликоптера, докато се опитват да измъкнат азовската сволач. Тия глупаци ще останат без хеликоптери, за да спасят утайката.

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 05 апр 2022 21:54

https://www.reddit.com/r/ukraine/commen ... oto_on_ig/
Тракторчеее, тракторчеее...шаляляляляяяя.
Влачат ме мамо, украински трактор ме дърпа. :D
Знае ли някой дали трябва да има механик водач в машината или просто ги теглят като ремарке ? :))

Изображение
Дебилите започнаха сами да си бомбят позициите и да се избиват...хахахаха.

https://www.reddit.com/r/ukraine/commen ... y_ukraine/
Папалченски конвой на орките в Донбас попилян от украинците. Много точна тая артилерия беее...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”