Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Ето стигаме и до момента когато почваме да плачем за някакви диви сатрапи в близкият изток, които дори и собственият им народ ненавижда.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Ето стигаме и до момента когато почваме да плачем за някакви диви сатрапи в близкият изток, които дори и собственият им народ ненавижда.
Всъщност никой не плаче за някакъв сатрап. Това са примери доколко лъжат или не лъжат САЩ и Великобритания, ама след като си намерил "плач" за някакъв сатрап в написаното - ОК.
Иначе, 500 000 деца също не са сатрапи. Трябва да пораснат. Ама те па ще станат терористи, така че убу, че САЩ са наложили санкции и тия деца са измрели от глад преди да станат терористи.
И чисто статистически: по-голям сатрап от САЩ през 21-и век няма. Ако се съберат жертвите от преките им военни намеси и санкциите, които налагат по тяхно усмотрение, в зависимост от това кой точно катил може да им е полезен, никоя друга страна в света не може да им бие резултата на избити цивилни.
Ще ме извиняваш ама тука и сега говорим за агресията на Русия спрямо Украйна, ама вие що си биете негрите някак не е много по темата.
Аз съм склонен да вярвам на украинците, а не на тия, които до 23.02, та и след това разправяха, че няма да нападат никой.
И се хилеха на западняците, които уж искали да създадат конфликт.
Аз съм склонен да вярвам на украинците, а не на тия, които до 23.02, та и след това разправяха, че няма да нападат никой.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Сводки с фронта - Коридор в Крым уничтожен / Пылающий Меч
https://www.youtube.com/watch?v=gOzSh5iSnjc
Опааа, Кримския коридор сдаде фира. Папалченци, чеченци и друга измет дето се хвалят с обсадата на Мариупол, сега те самите са отрязани от запад и скоро ще усетят какво е те самите да бъдат обсадени. :)
Украинската армия е разрязала коридора от Крим към ДНР и вече е на Азовско море западно от Бердянск.
Ще видят "руZZкий" Донбас през крив макарон. Ще чакаме следващата опорка на руснаците като бъдат разбити и там, каква ще бъде ? Сигурно - Ама ние искаме само Крим и положението от март 2014г., Донецко и Луганско са си украински области. :))

https://www.youtube.com/watch?v=gOzSh5iSnjc
Опааа, Кримския коридор сдаде фира. Папалченци, чеченци и друга измет дето се хвалят с обсадата на Мариупол, сега те самите са отрязани от запад и скоро ще усетят какво е те самите да бъдат обсадени. :)
Украинската армия е разрязала коридора от Крим към ДНР и вече е на Азовско море западно от Бердянск.
Ще видят "руZZкий" Донбас през крив макарон. Ще чакаме следващата опорка на руснаците като бъдат разбити и там, каква ще бъде ? Сигурно - Ама ние искаме само Крим и положението от март 2014г., Донецко и Луганско са си украински области. :))

Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
ivan56 написа:Ще ме извиняваш ама тука и сега говорим за агресията на Русия спрямо Украйна, ама вие що си биете негрите някак не е много по темата.
Tи следиш ли въобще дискусията? Разбираш ли написаното?
Говорим за лъжи в момента, а не за негри и кой ги бие.
Във войната не са замесени само Русия и Украйна. Активно участие взимат разузнаванията на САЩ и Великобритания.
bobonikolov казва, че руснаците лъжат и затова е лесно да се установи истината за Буча.
ОК, съгласен съм, руснаците лъжат. Само че аз не съм склонен да приема, че американците и британците не лъжат за кое да е събитие в тая война, защото също са пряко замесени. Дефакто управляват Украйна. Намери си сам видеото, в което Байдън се хвали, че е сменил прокурор в Украйна.
Склонен си да вярваш на украинците? ОК, твое право си е. Има други хора, които не са склонни да вярват на всичко, което идва от украинците и помагащите им САЩ и Великобритания, защото САЩ и Великобритания са доказвали многократно през годините, че също лъжат и ги боли уя колко точно цивилни ще изтрепат във войните, в които участват.
- Thurman Murman
- Контакти:
emerson1leao написа:Сводки с фронта - Коридор в Крым уничтожен / Пылающий Меч
Според тая карта и Херсон са превзели укропитеците, хаха:))
Ето ти не руска, а британска карта на ситуацията към днешна дата -> https://t.me/RVvoenkor/6760
Специален поздрав за теб - https://m.youtube.com/watch?v=Lu4J0C9tM7U
Сънувай розово, че лека-полека приближаваме до края на войната:))) Тогава ще има “ама то сега няма да им позволят да си запазят взетото”, хаха:)))
Последна промяна от Thurman Murman на 05 апр 2022 19:17, променено общо 1 път.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

След зверствата на руските убийци,ако това е начина да се махнат.....
https://www.youtube.com/watch?v=H9XdrVV8w7U
https://www.youtube.com/watch?v=H9XdrVV8w7U
-
ivan56 написа: Лъсна им гъза на прехвалената им армия за местна консумация.
Тракторите ги разбиха.

:-)
-

Украинеца: мъртъв си фашист !
Рашиста: Не, укроп ебаnий, жив съм. Освен това и вашите кълцам, кълцаме режим всеки укроп
смучи си задника ебаn. Носи си личната карта та когато чистя двустотните /убити/ да те разпозная и да си взема още едно ухо за спомен !
Украинеца: Не ти остава много, куче, ще умреш, кучешка смърт за тебе !
==========================================================
Вече са идентифицирани част от състава на 155-та бригада морска пехота на Тихоокеанския флот на раZZия, която е участвала в военните престъпления в Буча, Ирпен и Гостомел.
Това горе е чат на украинец с един от индетифицираните и неговите отговори.
Има и един, който е от Путинюгенда Юнармия, за която писах преди седмица, че създава зомбирани деца, младежи идеологически верни на рашисткия режим за пушечно месо и използването им за извършване на военни престъпления и престъпления срещу човечеството.
Повечето имат стаж в Сирия, където рашистите вършеха същите престъпления - рушене, избиване и мародерство.
А изглеждат, като нормални хора. Би трябвало да са нормални хора. Би трябвало ...би трябвало....
С години зверската пропаганда на рашистките политическите ток-шоута на ненавистта е превърнала тези хора в нещо друго. В тези помийни ями на сеещи ненавист и омраза, руснаците са особени и уникални, превъзхождащи всички останали, богоизбрани и с мисия победители и спасяващи света, предопределени да властват над съседи и света. И отвсякъде всички, всякаква мерзка твар се опитват постоянно да ги обиждат, унизят и унищожат. раZZия им е малка на рашистите, затова им трябва да владеят и съседите. Пък то си е и "изконно" тяхно - Мы за мир. Желательно весь. По възможност и останалия свят. Украйна не съществува, украинци няма, най-много да са малороси, не съвсем пълноценни руснаци и нямат право на мнение и избор на начин на съществуване. Останалите са недочовеци и азовци, които трябва да се денацифицират и избиват.
В статията има много снимки и информация.
https://www.slidstvo.info/warnews/bucha ... DW4yCCbddg

Този изрод, който се хвали че реже уши на украинци (Миша Ткач) не му остава много време живот...

Ужасяващото,че има и много български фашизоидни подчовеци,като оня подчовек които поства карта със някакви нови граници в суверенна държава.Точно такива зомбита убиват невинни мирни хора.