Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот groti » 04 апр 2022 22:03

Вие вярно ли чакате зализаният министър на жужето да има функция различна от това да постави кривоносото глупаво момченце на върха в беееефесе? Направи си лига, направи си отборче, назначи си министърче, сега му остава само да си сложи пионка в бфс и да застрои Борисовата градина. А, тук имаше някакви дето искаха да подкрепим тоя плужек Барболина ...
110 години любов!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 апр 2022 22:25

Колко лесно и с лека ръка се оправдават лумпените, говоря за пред кенефа по макс спорт.
Не можаха всички от тези плямпала да разберат, че живота и здравето на хората е на първо място!
Клубовете имат вина, ушеф също, журналята също....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 05 апр 2022 10:57

Тук безусловно става дума за нарушение на обществения ред - и то на обществено място! Държавата и нейните органи са отговорни и правомощни за този ред. Но каква е държавата и какви са органите се видя от влачещите момчето полицаи. Неспособността им по цивилизован начин да арестуват даже и един човек е аватар на цялата ни държава. Не намесвайте тука клуба - той , разбира се, може да направи много, но не може да изземе функциите на правораздаващите органи - както ги наричат, но по нашите ширини органи би трябвало да се замени ху.ове ... Жандармерията с палки ли е единственият инструмент на тази държава. Както тука го наричат - пияндето от МВР - да покаже, че поне с една група дребни нарушители може да се справи. Можа да привика де що ходи само да подписват декларации за кого да не гласуват, а не може стотина гамена да привика и да ги навре в миша дупка. Но - както се казва напоследък - не му е приоритет - не за спокойствието на нормалния гражданин трябва да се грижи и не за това е назначен този "слуга на народа". Назначиха го да провежда избори и до там ...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 апр 2022 11:32

Един прекрасен клип за синята лавина в Благоевград!
Има го и момента с бруталното извличане но момчето от друг ъгъл, не е за хора със слаби сърца!

https://www.youtube.com/watch?v=4QyDTkxDDXM&t=445s
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 05 апр 2022 19:02

След хубавите резултати на отбора идват и хубави новини и извън терена. След като Миланов удължи договора, сега сме откупили Кордоба и от 1-ви юли му започва новия 3-годишен договор, отделно се пише за Филип Кръстев, че ще остане още 6 месеца, но там е на 50 процента, другите 50 зависят от Сити груп.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 05 апр 2022 19:12

Вече имаме едно стабилно ядро от играчи с дълги договори, двамата бразилци, нидерландеца, Сонко, Кордоба, Стефанов, Миланов плюс евентуално нови 6 месеца с Филип, който е под наем. Остава Мъри да докара и останалата част от тобора лятото, да видим с какво ще ни изненада.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2022 21:49

Паралелно с отличните финансови постъпления от кампанията, новината за договора на Кордоба е може би една от най-добрите!
Аз лично имах известни притеснения, че нещо може да се обърка, но за щастие ръководството ме опроверга, браво!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 апр 2022 09:14

При всичките ми резерви, които имах към Мъри Стоилов смятам, че това е човекът, който ни държи над водата във всяко едно отношение. И игрово и като ентусиазъм сред публиката. Най-силният трансфер на Сираков. Ясно е, че тези играчи са тук за да тренират с най-добрият български треньор.
Много съм щастлив за договорите на Жоро и Кордоба. Ядрото на отбора става доста прилично. Оттук нататък само надграждане и думата на Стоилов - закон!
110 години любов!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 апр 2022 09:24

groti написа:При всичките ми резерви, които имах към Мъри Стоилов смятам, че това е човекът, който ни държи над водата във всяко едно отношение. И игрово и като ентусиазъм сред публиката. Най-силният трансфер на Сираков. Ясно е, че тези играчи са тук за да тренират с най-добрият български треньор.
Много съм щастлив за договорите на Жоро и Кордоба. Ядрото на отбора става доста прилично. Оттук нататък само надграждане и думата на Стоилов - закон!

+1, бих добавил, че е единственият силен "трансфер" на "собственика" ни, но пък какъв! Помним преди година какви ментаци докара, виждаме сега, когато Мъри ги селектира, каква е разликата. Треньорът наистина е поне половин отбор, особено видно при нас, след като с тези мъртъвци и селекция от 0 лева направи отбор, който, откакто Мъри е начело, е в топ 3, ако гледаме класирането само оттогава, то за последните 15 мача Левски е втори на 3 точки от зализания и на 2 пред високия, но този пусти скапан старт ни осра сезона. Затова плътно зад отбора, купуваме си билети и фен артикули и се надяваме за евроучастие!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 апр 2022 10:05

groti написа:При всичките ми резерви, които имах към Мъри Стоилов смятам, че това е човекът, който ни държи над водата във всяко едно отношение. И игрово и като ентусиазъм сред публиката. Най-силният трансфер на Сираков. Ясно е, че тези играчи са тук за да тренират с най-добрият български треньор.

Както винаги съм казвал и вярвал, че треньора е най - важния в един клуб и отбор.
Остава да намери поне 3 качествени попълнения латиноси от долните девизии и тогава да видим кой кой е.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”