Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Вие вярно ли чакате зализаният министър на жужето да има функция различна от това да постави кривоносото глупаво момченце на върха в беееефесе? Направи си лига, направи си отборче, назначи си министърче, сега му остава само да си сложи пионка в бфс и да застрои Борисовата градина. А, тук имаше някакви дето искаха да подкрепим тоя плужек Барболина ...
110 години любов!
Колко лесно и с лека ръка се оправдават лумпените, говоря за пред кенефа по макс спорт.
Не можаха всички от тези плямпала да разберат, че живота и здравето на хората е на първо място!
Клубовете имат вина, ушеф също, журналята също....
Не можаха всички от тези плямпала да разберат, че живота и здравето на хората е на първо място!
Клубовете имат вина, ушеф също, журналята също....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
- Странджата
- Контакти:
Тук безусловно става дума за нарушение на обществения ред - и то на обществено място! Държавата и нейните органи са отговорни и правомощни за този ред. Но каква е държавата и какви са органите се видя от влачещите момчето полицаи. Неспособността им по цивилизован начин да арестуват даже и един човек е аватар на цялата ни държава. Не намесвайте тука клуба - той , разбира се, може да направи много, но не може да изземе функциите на правораздаващите органи - както ги наричат, но по нашите ширини органи би трябвало да се замени ху.ове ... Жандармерията с палки ли е единственият инструмент на тази държава. Както тука го наричат - пияндето от МВР - да покаже, че поне с една група дребни нарушители може да се справи. Можа да привика де що ходи само да подписват декларации за кого да не гласуват, а не може стотина гамена да привика и да ги навре в миша дупка. Но - както се казва напоследък - не му е приоритет - не за спокойствието на нормалния гражданин трябва да се грижи и не за това е назначен този "слуга на народа". Назначиха го да провежда избори и до там ...
Един прекрасен клип за синята лавина в Благоевград!
Има го и момента с бруталното извличане но момчето от друг ъгъл, не е за хора със слаби сърца!
https://www.youtube.com/watch?v=4QyDTkxDDXM&t=445s
Има го и момента с бруталното извличане но момчето от друг ъгъл, не е за хора със слаби сърца!
https://www.youtube.com/watch?v=4QyDTkxDDXM&t=445s
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:
-
Blue_Blood84
След хубавите резултати на отбора идват и хубави новини и извън терена. След като Миланов удължи договора, сега сме откупили Кордоба и от 1-ви юли му започва новия 3-годишен договор, отделно се пише за Филип Кръстев, че ще остане още 6 месеца, но там е на 50 процента, другите 50 зависят от Сити груп.
-
Blue_Blood84
Вече имаме едно стабилно ядро от играчи с дълги договори, двамата бразилци, нидерландеца, Сонко, Кордоба, Стефанов, Миланов плюс евентуално нови 6 месеца с Филип, който е под наем. Остава Мъри да докара и останалата част от тобора лятото, да видим с какво ще ни изненада.
Паралелно с отличните финансови постъпления от кампанията, новината за договора на Кордоба е може би една от най-добрите!
Аз лично имах известни притеснения, че нещо може да се обърка, но за щастие ръководството ме опроверга, браво!
Аз лично имах известни притеснения, че нещо може да се обърка, но за щастие ръководството ме опроверга, браво!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
При всичките ми резерви, които имах към Мъри Стоилов смятам, че това е човекът, който ни държи над водата във всяко едно отношение. И игрово и като ентусиазъм сред публиката. Най-силният трансфер на Сираков. Ясно е, че тези играчи са тук за да тренират с най-добрият български треньор.
Много съм щастлив за договорите на Жоро и Кордоба. Ядрото на отбора става доста прилично. Оттук нататък само надграждане и думата на Стоилов - закон!
Много съм щастлив за договорите на Жоро и Кордоба. Ядрото на отбора става доста прилично. Оттук нататък само надграждане и думата на Стоилов - закон!
110 години любов!
groti написа:При всичките ми резерви, които имах към Мъри Стоилов смятам, че това е човекът, който ни държи над водата във всяко едно отношение. И игрово и като ентусиазъм сред публиката. Най-силният трансфер на Сираков. Ясно е, че тези играчи са тук за да тренират с най-добрият български треньор.
+1, бих добавил, че е единственият силен "трансфер" на "собственика" ни, но пък какъв! Помним преди година какви ментаци докара, виждаме сега, когато Мъри ги селектира, каква е разликата. Треньорът наистина е поне половин отбор, особено видно при нас, след като с тези мъртъвци и селекция от 0 лева направи отбор, който, откакто Мъри е начело, е в топ 3, ако гледаме класирането само оттогава, то за последните 15 мача Левски е втори на 3 точки от зализания и на 2 пред високия, но този пусти скапан старт ни осра сезона. Затова плътно зад отбора, купуваме си билети и фен артикули и се надяваме за евроучастие!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
groti написа:При всичките ми резерви, които имах към Мъри Стоилов смятам, че това е човекът, който ни държи над водата във всяко едно отношение. И игрово и като ентусиазъм сред публиката. Най-силният трансфер на Сираков. Ясно е, че тези играчи са тук за да тренират с най-добрият български треньор.
Както винаги съм казвал и вярвал, че треньора е най - важния в един клуб и отбор.
Остава да намери поне 3 качествени попълнения латиноси от долните девизии и тогава да видим кой кой е.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"