Серия А: сезон 2021/2022

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Серия А: сезон 2021/2022

Мнениеот Udoji90 » 03 апр 2022 22:50

И според мен си беше коректна дузпата, както и пребиването. Ювентус най-вече на себе си трябва да се сърдят до момента. За Лаутаро според мен щеше да е пресилен втори жълт за онази ситуация с Киелини, в която контактът ми се стори минимален.
Последна промяна от Udoji90 на 03 апр 2022 22:51, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 03 апр 2022 22:51

Дузпата е 100%, ама е тъпа, подарена от наша страна. Не беше опасна атака.
Лаутаро трябваше да го изгонят поне втория път.
Тотално ги смазахме, не мога да повярвам, че водят.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 03 апр 2022 23:55

Честита победа на феновете на Интер.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 апр 2022 23:59

Е толко ли не можахте един хикс да измъкнете?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 апр 2022 00:12

Ювентус много футболери трябва да сменя. Алегри не съм убеден, че може да направи отбор от нулата.
Защита и халфова линия трябва да бистри с нови играчи, ако приемем, че в атака Киеза и Влахович са достатъчно добър избор.
Влахович като Де Лихт - добър играч, ама надплатен с едни 40-45 милиона според мен. Дибала изглежда като за 2.3 милиона заплата на година. Четох преди, че искал 8.5 на сезон, за да подновява или нещо такова.

Мората... Атлетико ако получи повече от 5 милиона за него, не знам...
Не си спомням там какви бяха договореностите за откупуване, но по едно време се пишеше за нещо в диапазона 45-55 милионаИзображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 апр 2022 07:35

Всеки мач ще е финал до края. Юве изтърваха питомното и ще гонят дивото. Все пак имам 3 изявени коня, не е зле нали!??
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 04 апр 2022 10:51

Groucho написа:Ювентус много футболери трябва да сменя. Алегри не съм убеден, че може да направи отбор от нулата.
Защита и халфова линия трябва да бистри с нови играчи, ако приемем, че в атака Киеза и Влахович са достатъчно добър избор.
Влахович като Де Лихт - добър играч, ама надплатен с едни 40-45 милиона според мен. Дибала изглежда като за 2.3 милиона заплата на година. Четох преди, че искал 8.5 на сезон, за да подновява или нещо такова.

Не си спомням там какви бяха договореностите за откупуване, но по едно време се пишеше за нещо в диапазона 45-55 милионаИзображение

Подозирам, че си гледал 3 полувремена на ЮВЕ от началото на годината.
Мората беше най-добрия ни офанзивен играч през първото полувреме вчера, отне няколко топки, от 2 месеца е супер полезен за отбора, макар и на фланга.
Влахович е оптималният трансфер на нападател за ЮВЕ. Трябва да оправи първото докосване и да е здрав. Вчера само първото полувреме го блъснаха 3 пъти в гръб и дори 1 нарушение нямаше. На 22 години е, ако е здрав може да надмине Трезеге.
Юве има нужда от 3-4 футболисти като е важно да се вземе класен краен бранител.
Ако сравниш играта ни от мача за супер купата и вчера се вижда колко много се е развил отбора.
Една съдийско-късметлийска загуба и 2 по-слаби сезона не са проблем.

Пп Интер ако не преподпишат с Брозович ще си цъкат в лигата на конференциите, дано!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 апр 2022 12:16

Sardukar написа:
Groucho написа:Ювентус много футболери трябва да сменя. Алегри не съм убеден, че може да направи отбор от нулата.

Подозирам, че си гледал 3 полувремена на ЮВЕ от началото на годината.
Мората беше най-добрия ни офанзивен играч през първото полувреме вчера, отне няколко топки, от 2 месеца е супер полезен за отбора, макар и на фланга.
Влахович е оптималният трансфер на нападател за ЮВЕ. Трябва да оправи първото докосване и да е здрав. Вчера само първото полувреме го блъснаха 3 пъти в гръб и дори 1 нарушение нямаше. На 22 години е, ако е здрав може да надмине Трезеге.
Юве има нужда от 3-4 футболисти като е важно да се вземе класен краен бранител.
Ако сравниш играта ни от мача за супер купата и вчера се вижда колко много се е развил отбора.
Една съдийско-късметлийска загуба и 2 по-слаби сезона не са проблем.

Пп Интер ако не преподпишат с Брозович ще си цъкат в лигата на конференциите, дано!

Сър-а малко прибързани заключения пише.
Влахович при сегашния пазар няма как да е цена под 55/60 млн. Е! Млад е и доста талантлив и има дълги
години да е жив и здрав да доминира в Италия. Дори да е надплатен не е чак с толкова огромна сума.
Мората имаше опция 10+10+35 но Юве нямат задължение да плащат последните 35 млн. Е. Атлетико
пък трябва да го продаде защото той май не му остава много от договора и ще си замине свободен агент
2023-та ако не бъркам. Според мен ако не го върнат във ВЛ за някаква цена около 20/25-на млн. Е ще се
спазарят с Юве за половината от тези 35-> 15 млн. Е плюс някакви бонуси 2/3 млн. Иначе Мората не играе
слабо в Юве.
Дибала- за мен не мога да очаквам нищо голямо вече от него, аз за това и съм силно притеснен от свързването
му с Атлетико. За мен така и не оправда очакванията към него да стане суперзвезда. Дано ПСЖ решат че става
за заместник на някоя от звездите им.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 апр 2022 13:32

Sardukar написа:Подозирам, че си гледал 3 полувремена на ЮВЕ от началото на годината.

Мне, повече. Двата мача с Милан, реваншът с Виляреал, загубата от Сасуоло, както и равния с Торино.
Плюс различни части от мачовете с Аталанта и Наполи, които не си спомням особено, плюс второто полувреме вчера, в което нищо сериозно не направиха футболерите на Алегри, за да избегнат загубата, дори да са играли силно през първото.
След като представянето на Мoрата ти харесва - ОК.

Pichichi написа:Влахович при сегашния пазар няма как да е цена под 55/60 млн.

Начи, него го обсъждахме в темата на Атлетико преди да почне новия сезон, когато имаше слух, че ще ходи при Чоло за 70 милиона. Целият пазар за футболери е страшно надут откъм цени. Но след като има кой да плаща милионите... Сърбинът е добър нападател, вероятно най-добрият на неговата възраст в Италия, но 85 милиона... Твърдо не според мен. На 50 мога да се съглася, както и за този в Бенфика, Холанд 60 да речем, Мбапе 70 примерно заради маркетинга, който върви с него. Само Меси и Роналдо някога са изглеждали като футболисти, които наистина струват 90-100 милиона и си заслужава да бъдат похарчени такива пари за тях. Но от Неймар насетне се отвори кутията на Пандора що се отнася до трансферните суми. Атлетико допринесе към надуването на балона със своите 125 милиона, които плати за Феликс.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 апр 2022 14:04

Ооо, тука има някакво объркване в мен, аз бях разбрал че за около 70/75 млн. са го взели ти слагаш едни
10/15 отгоре. 85 са много вярно е!
Иначе Д. Нунес от Бенфика на мен по не ми харесва като игра от Влахович! Уругваецът ми изглежда много дървен,
води топката изключително лошо, доста му бяга. Съгласен съм че цените изглеждат нереални но за да вземеш
играч на който "арабските" отбори са хвърлили око трябва да угодиш на мениджърите и продавачите иначе
играча отива при тях. До колкото се носят някакви слухове, Ж. Феликс е билс спазарен за Ман. С за същата сума
Мендес но да премине при англичаните с една година закъснение, което е наклонило везните да отиде в Атлетико.
Дали е вярно нямам идея но силно се спекулира за това.

Върни се в “Архив”