Drunken_Master написа:Ами това се тиражира и в Лейкърс нейшън, и доколкото разбрах Бък си мели тая теория, от край време... Това за мен е пълен абсурд !
Както викаше Мартин Лорънс в "Лоши момчета" - "Защо ме замесваш в това човече, аз си гледам децата":)
Пак да кажа - Леброн е най-добрият ни играч в момента и един от най-добрите в историята (макар и не най-великият според мен). Освен това той е един пресметлив егоист (което не е смъртен грях, но при него е в степен да не ми харесва като човек и лидер). Сегашното състояние на Лейкърс е резултат от неговите и на мениджмънта действия, но не конкретно на гоненето на рекорда на Карим.
Сега, да припомня - настоящата дискусия тръгна главно от моя коментар по повод поста на Майстора, в който той след реална оценка на проявите на Леброн в последната част снощи, направи заключение, че нещата са добре, понеже реализаторския план върви и ако той бил на мястото на Леброн щял да зареже нещастниците от отбора. Аз просто изразих мнение, че това е нелогичен завършек, без да използвам терминологията на Регър за оралните контакти. Майсторът, както му е обичаят прие всяко несъгласие с него като посегателство върху "легасито" на Леброн и нещата утекоха в обичайната посока.
Това е, в общи линии, сега можем пак да продължим по любимата тема или Майстора за разнообразие да отговори по конкретната забележка и да обясни как така от критика (макар и нежна) към Леброн отиде към призива "да си бие камшика от тази сган" (която помогна да съберат).