NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: 23

Мнениеот Buck32 » 03 апр 2022 00:40

Drunken_Master написа:Ами това се тиражира и в Лейкърс нейшън, и доколкото разбрах Бък си мели тая теория, от край време... Това за мен е пълен абсурд !

Както викаше Мартин Лорънс в "Лоши момчета" - "Защо ме замесваш в това човече, аз си гледам децата":)
Пак да кажа - Леброн е най-добрият ни играч в момента и един от най-добрите в историята (макар и не най-великият според мен). Освен това той е един пресметлив егоист (което не е смъртен грях, но при него е в степен да не ми харесва като човек и лидер). Сегашното състояние на Лейкърс е резултат от неговите и на мениджмънта действия, но не конкретно на гоненето на рекорда на Карим.

Сега, да припомня - настоящата дискусия тръгна главно от моя коментар по повод поста на Майстора, в който той след реална оценка на проявите на Леброн в последната част снощи, направи заключение, че нещата са добре, понеже реализаторския план върви и ако той бил на мястото на Леброн щял да зареже нещастниците от отбора. Аз просто изразих мнение, че това е нелогичен завършек, без да използвам терминологията на Регър за оралните контакти. Майсторът, както му е обичаят прие всяко несъгласие с него като посегателство върху "легасито" на Леброн и нещата утекоха в обичайната посока.
Това е, в общи линии, сега можем пак да продължим по любимата тема или Майстора за разнообразие да отговори по конкретната забележка и да обясни как така от критика (макар и нежна) към Леброн отиде към призива "да си бие камшика от тази сган" (която помогна да съберат).

pan_Joro

ГСУ

Мнениеот pan_Joro » 03 апр 2022 06:21

Драматична победа за ГСУ – обърнаха Юта в последните минути, при все че ония водиха по едно време с 20 точки, а по средата на последната четвърт – с 14. Голям мач за Клей (36 т. и 8 тройки), голям мач и за Джордан Пул (31 т. и 6 тройки). Практически ГСУ си осигури участие в плейофите, но в ЛайвСпорт продължават да не им слагат стрелкичката за класиране. Конспирация! :-)
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот miro_rz » 03 апр 2022 08:26

Бе голям мач и за Дюрант, 55 точки, Ървинг с 33!
Ама победата е за Трае и КО!
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 апр 2022 08:33

miro_rz написа:Бе голям мач и за Дюрант, 55 точки, Ървинг с 33!

Двама играчи вкарват 86 от 115 точки за отбора.... Другите за чий кур са там, питам аз?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 03 апр 2022 08:52

rhaegar написа:

Двама играчи вкарват 86 от 115 точки за отбора.... Другите за чий кур са там, питам аз?

Кайри беше 12-32 така че Дюрант беше единствената надежда на Бруклин в този мач, но в защита са като конуси и дават точки лесно.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2022 09:00

Buck32 написа:Това е, в общи линии, сега можем пак да продължим по любимата тема или Майстора за разнообразие да отговори по конкретната забележка и да обясни как така от критика (макар и нежна) към Леброн отиде към призива "да си бие камшика от тази сган" (която помогна да съберат).

Ами в момента е в топ форма, на тези години. Вероятно ще играе до към 39-40, следователно е редно да се възползва от възможността, че през лятото е свободен агент и да се разкара от един отбор, в който дори и за него е непосилно да ги мъкне на гръб. Освен това като чета глупостите на феновете на Лейкърс (не само тук), те изобщо не заслужават, той да остане още една година. Компренде ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 апр 2022 09:19

rmfan5 написа:
rhaegar написа:

Кайри беше 12-32 така че Дюрант беше единствената надежда на Бруклин в този мач, но в защита са като конуси и дават точки лесно.

Приличат ми на някого, ма не се сещам точно :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 03 апр 2022 10:40

Атланта са изпълнили 49 FT! Не си спомням скоро такова чудо :). Неш цял сезон гърби Дюрант с много минути, в най-добрите традиции на Тибодо и въобще в последно време почнаха да се появяват откровени критики относно качествата му като треньор. Няма комбинации, когато мача е на кантар, просто дай топката на Кей Ди и каквото стане. Пишат, че Симънс може да се появи в плейофите (ако има такива за Нетс). Твърдо почнал да съди Фили за 20те милиона, които му удържаха. Смехория :)

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 03 апр 2022 10:48

Larsenn написа:Атланта са изпълнили 49 FT! Не си спомням скоро такова чудо :).

Bad and lazy defense :)
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2022 22:27

rhaegar написа:...

Here are the scenarios to make the play in:
If we go 5-0, Spurs need to go 3-2.
If we go 4-1, Spurs need to go 2-3.
If we go 3-2, Spurs need to go 1-4.
If we win less that 3 out of 5, we're done.

It's not over but the road isn't easy. Let's win this game
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Архив”