Ла Лига: Селта - Реал Мадрид - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Селта - Реал Мадрид, Събота от 19:30
Вече дори не е смешно... Жалки сте да чакате на съдиите. Да си влачиш краката само и само да се закачиш за защитник - недопустимо е за отбор като Реал! Да ви дават титлата и да приключва този цирк.
Последна промяна от Dani Kiki на 02 апр 2022 21:00, променено общо 1 път.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 
Dani Kiki написа:Вече дори не е смешно... Жалки сте да чакате на съдиите. Да ви дават титлата и да приключва този цирк.
Защо не го написа на Валенсия - Реал Мадрид 4:1?
- Furious_Monk
Важното е титлата... другото според уменията на локомотивците, ако добре си спомням кой беше този Кики..
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Dani Kiki написа:Вече дори не е смешно... Жалки сте да чакате на съдиите. Да си влачиш краката само и само да се закачиш за защитник - недопустимо е за отбор като Реал! Да ви дават титлата и да приключва този цирк.
Абе ти си страшен жалкар аре у лево
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Аз ви казах, че се появява само в такива моменти и после ми говори "Аз не гледам мачове на Реал, аз си имам живот извън форума" и все такива заучени фрази.
Валенсия миналата година като ни вкараха 3 дузпи нищо не се рече, ама днес ни свириха на нас 3, които си ги имаше и този веднага идва да сее акъл.
Валенсия миналата година като ни вкараха 3 дузпи нищо не се рече, ама днес ни свириха на нас 3, които си ги имаше и този веднага идва да сее акъл.
Dani Kiki написа:Вече дори не е смешно... Жалки сте да чакате на съдиите. Да си влачиш краката само и само да се закачиш за защитник - недопустимо е за отбор като Реал! Да ви дават титлата и да приключва този цирк.
Кой да ни я дава , те едвам ни дишат , че ще правим лиги и простотиите на Перес , камоли някой да има сметка да ни подпира . Да не говорим , че сме и слаби една камара ..
- Furious_Monk
В момента Реал не играе добре и хора като него ни дават реална представа за моментното състояние. Защото само омразата може да вникне в детайлите на твоя провал.
Не сме добри, това е, но в момента Реал трябва да спечели титлата, заради личното успокоение , поне за кратък момент.
Не сме добри, това е, но в момента Реал трябва да спечели титлата, заради личното успокоение , поне за кратък момент.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
Аз не знам някой от началото на сезона да е казал, че играем добре.
Имаше мачове, в които показахме добра игра, но ние в сравнение с останалите показахме постоянство и ако Винисиус и Бензема не вкарат нещата са ясни какви щяха да са като класиране.
Вземете за пример Барселона до януари месец каква мъка бяха в нападението и като вземаха Феран и Обамеянг нещата им се промениха в предните позиции поне до момента. Ако бяха останали със същото нападение щяха да са още в борбата за четвърто място.
Имаше мачове, в които показахме добра игра, но ние в сравнение с останалите показахме постоянство и ако Винисиус и Бензема не вкарат нещата са ясни какви щяха да са като класиране.
Вземете за пример Барселона до януари месец каква мъка бяха в нападението и като вземаха Феран и Обамеянг нещата им се промениха в предните позиции поне до момента. Ако бяха останали със същото нападение щяха да са още в борбата за четвърто място.
Furious_Monk написа:В момента Реал не играе добре и хора като него ни дават реална представа за моментното състояние. Защото само омразата може да вникне в детайлите на твоя провал.
Не ви мразя. Просто ви казвам истината, но вие не искате да я чуете. Чакам само някой с думи прости да ми обясни как ще си рискува кариерата Мбапе в този куц отбор. Имате един вълшебен Куртоа, донякъде Милитао и Валверде са малко над средното ниво, а нататък? Или Бензема, Модрич и Кроос ще играят още 10 години?!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 
- paceto
- Контакти:
Re: Ла Лига: Селта - Реал Мадрид - 1:2 FT
Изчакай 2 месеца и ще видиш как ще "рискува" кариерата си Мбапе.