Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Граф Игнатиев да стане Степан Бандера

Мнениеот Thurman Murman » 01 апр 2022 18:44

Drunken_Master написа:
Thurman Murman написа:
ivan56 написа:Ами примерно щото българина не харесва деспотични режими, изключвам естествено една клика русороби, ама те са зрънца и нищо не зависи от тях.

Влез във ФБ, страницата на посолството на укропитеците, където предлагат да си преименуваме улиците с кухите фрази на кухите им лейки, и прочети ХИЛЯДИТЕ коментари под тази повърня.
Зрънцата май ще се окажат петима полуидиота, плюещи до припадък тук.
Няма нужда да ми вярваш, просто виж с очите си.

Недей така, сега ще ти отговори, че не можеш да водиш спор...

Така е. Като липсват аргументи, ставаш “рубладжия”:)))
Толкова им е капацитета на хората. Дет’ се вика - ген.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Thsmith » 01 апр 2022 18:47

Мамо, мамо
- Как е правилно? Русизъм или расизъм?
- Миличък, ако мразиш негрите е расизъм. Ако мразиш всички е русизъм.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Украйна = Македония

Мнениеот Drunken_Master » 01 апр 2022 18:49

Soulen написа:Сигурно и след 20 години ще си пишеш едни и същи неща. И почвам и аз да спамя по инерция в грешни теми като видя някоя простотия.

Пиша за последен път, дано си разбрал. За мен абсолютно всяко подобно преименуване на улици е поредно доказателство, че сме се превърнали в хамериканско/натовска колония. А това, че Украйна била най-братската ни държава, понеже не знам си, какво си е само търсене на аргументи от задника. Аз общо с украинци нямам, да ти кажа. И не виждам и особена разлика между тях и руснаците. Демек са едни и същи хора, обяснявам ти го все едно си Помияра, щото долу-горе сте на един акъл...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 01 апр 2022 18:57

https://t.me/opersvodki/2722
ОТНОВО УДАР ПО БЕЛГОРОД (РУСИЯ), втори в рамките на 3 дена !
⚡️Пожар на нефтебазе в Белгороде начался в результате авиаудара двух вертолетов ВС Украины, которые зашли на территорию России на низкой высоте, сообщил губернатор региона Вячеслав Гладков

Украински хелокоптери с ракетен удар по руска петролна база в руския град Белгород. Това е такъв звучен шамар за пропагандата и зомбитата, че е не е ясно кое е по-голямо - болката от унищожението или срамът от публичното орезиляване. Преди няколко дена пак имаше удар, но от украински атакуващ бомбер СУ.
Мисля, че украинците дори да бяха ударили склад за стари гуми вместо петролната база, самият факт, че техните хеликоптери могат да достинат до големите градове на руска територия е достатъчен.
По време на война украински въртолети си влизат спокойно на руска територия и им унищожават стратегически важен обект. Руското ПВО/ПРО блее или пак са били на водка... :))
Горящите резервоари са 8 и още 8 са в опасност да прихванат огъня.
Всеки резервоар е по 2000 кубика, общо 16000 кубика гориво фира плюс допълнителен хаос и в без това хаотичната руска логистика.
"Унищожените" уж 10 пъти (по думите на говорителя ГЩ на РФ Конашенков) украински ВВС са се изхрачили направо в лицето на "безаналоговите" ПВО и космонавти. :)
Още кадри:
https://www.youtube.com/watch?v=8ptP1X626To
Последна промяна от emerson1leao на 01 апр 2022 18:59, променено общо 1 път.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 01 апр 2022 18:58

И още:

https://twitter.com/SputnikATO/status/1 ... 4605985820
https://twitter.com/RALee85/status/1509739963079962638
Местните руснаци в Белгород квичат на умряло как се допуска укропитеци да навлизат във великата рУСС и да бомбят техен град. :))

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 апр 2022 19:22

Drunken_Master Хайде малко да намалим излишният спам и да се съсредоточим в настоящият момент. Чаках те 2-3 дни да се спреш сам, ама започна да дъвчеш все едни и същи неща. Има тема за историята на България и на света и там ако искаш си развивай темите за любимият ти Сталин, Ленин, Путин. ;)

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 01 апр 2022 19:37

Изображение
Оперативният провал на руската армия в северна Украйна е пълен. Освободените населени места от ВС на Украйна в последните дни.

https://twitter.com/kemal_115/status/15 ... 6930404356
Свален руски хеликоптер Ми-28N в Луганско

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 апр 2022 20:59

Ukrainian Armed Forces shot down a #Russian military helicopter in the Luhansk region using a portable anti-aircraft missile system
https://twitter.com/nexta_tv/status/1509905451441401866

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 01 апр 2022 21:15

Изображение
В Белгород руснаците са изпаднали в паника, как е възможно украински хеликоптери да навлизат в руското въздушно пространство и да бомбят петролната база и складове в града. Къде блее ПВО/ПРО ?
Явно информационната завеса в Русия, в която са гледали само ОРТ, Первий канал и т.н. им е дала грешна представа как "военната операция" върви по план и побеждават по всички фронтове, та сега са шокирани какво им се случва. Доколкото видях има вече местни, които искат да се евакуират от града, очаквайки нови украински удари. В паниката си един човек, както виждате от коментарите казва - По тоя начин и до Москва могат да долетят без проблем и да бомбардират. :))

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 апр 2022 21:30

60 км. колона била унищожена.. Как бе.. Те стояха на място и чакаха.. Вий ташак ли си правите.. В казарма ходили ли сте.. Ум не ми го побира как вярвате.. Значи конвой от Варна почти до Нови Пазар спря да съществува.. Ми Путин да закрива панаира тогава..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Свободна зона”