ivan56 написа:За съветските бомбардировки нещо или така удобно ги забравяме.
Наясно ли си, какво са бомбардирали СССР и защо ?! Тука попадна на гредЪ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:За съветските бомбардировки нещо или така удобно ги забравяме.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Улица "Драган Цанков" в хубавата ни столица щяла да става "Героите на Украйна". Аз съм съгласен, той Драган Цанков и без това е малко противоречива личност, а "Героите на Украйна" ми звучи някак така звучно, някак така интернационално, някак европейски...
Всичко хубаво, ама се чудя, защо досега не е имало предложения за кръщаване на улици "Героите на Виетнам" примерно, или "Героите на Югославия" ? А "Героите на Ирак" ? Предполагам, че е случайност...
Drunken_Master написа:Soulen написа:Украйна е най-братската ни държава с най-голямото българско малцинство.
Предците на днешните украинци са масово хората мобилизирани да воюват срещу Османската империя и проляли кръвта си за нашата свобода. И те като нас си имат омразен враг голяма съседна държава и са посрещали нацистите като освободители в Киев.
Пич, ти не усещаш ли, че сме се превърнали в някакъв жалък хамерикански придатък ? И тук всичко живо дори подгрява здраво. Искат да свалят "МОЧА", а нито дума за "Паметникът на американските летци", който е същински позор. Няма друга държава, дето да си вдига паметник на тези, дето са бомбардирали населението му.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Drunken_Master написа:ivan56 написа:За съветските бомбардировки нещо или така удобно ги забравяме.
Наясно ли си, какво са бомбардирали СССР и защо ?! Тука попадна на гредЪ...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Soulen написа:Drunken_Master написа:Soulen написа:Украйна е най-братската ни държава с най-голямото българско малцинство.
Предците на днешните украинци са масово хората мобилизирани да воюват срещу Османската империя и проляли кръвта си за нашата свобода. И те като нас си имат омразен враг голяма съседна държава и са посрещали нацистите като освободители в Киев.
Пич, ти не усещаш ли, че сме се превърнали в някакъв жалък хамерикански придатък ? И тук всичко живо дори подгрява здраво. Искат да свалят "МОЧА", а нито дума за "Паметникът на американските летци", който е същински позор. Няма друга държава, дето да си вдига паметник на тези, дето са бомбардирали населението му.
Бла, бла, пак празни приказки, скачане от тема в тема, избягване на неудобни отговори и отклоняване на вниманието. Не че съм изненадан.
Руснаците сигурно толкова са направили за Украйна, а пък те да подкрепят дори Нацистка Германия пред тях. Ама пък и на нас Османската империя ни е изградила инфраструктурата, че и 500 години са оставили да вирее българското в техните земи. Предполагам, че трябва и да им благодарим по някаква изпратена логика като украинците на Русия.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ivan56 написа:Наясно съм да, съветски брътвежи не ми се слушат.
Имало ли е бомбени български градове имало е.
Греда и гол.
ivan56 написа:Ами примерно щото българина не харесва деспотични режими, изключвам естествено една клика русороби, ама те са зрънца и нищо не зависи от тях.
Thurman Murman написа:ivan56 написа:Ами примерно щото българина не харесва деспотични режими, изключвам естествено една клика русороби, ама те са зрънца и нищо не зависи от тях.
Влез във ФБ, страницата на посолството на укропитеците, където предлагат да си преименуваме улиците с кухите фрази на кухите им лейки, и прочети ХИЛЯДИТЕ коментари под тази повърня.
Зрънцата май ще се окажат петима полуидиота, плюещи до припадък тук.
Няма нужда да ми вярваш, просто виж с очите си.
Groucho написа:Thurman Murman написа:http://stavrev.net/wp-content/uploads/2014/05/Ukraine_Political_Regions.png
И според мен само южните области ги интересуват руснаците и въобще не са и имали намерение да превземат Киев или окупират цяла Украйна.
Drunken_Master написа:Soulen написа:Drunken_Master написа:Soulen написа:Украйна е най-братската ни държава с най-голямото българско малцинство.
Бла, бла, пак празни приказки, скачане от тема в тема, избягване на неудобни отговори и отклоняване на вниманието. Не че съм изненадан.
Руснаците сигурно толкова са направили за Украйна, а пък те да подкрепят дори Нацистка Германия пред тях. Ама пък и на нас Османската империя ни е изградила инфраструктурата, че и 500 години са оставили да вирее българското в техните земи. Предполагам, че трябва и да им благодарим по някаква изпратена логика като украинците на Русия.
Е, щом за теб, това са празни приказки и... "отклоняване на вниманието".
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, ogrizko, tiamat и 4 госта