Чисто като числа през сезона изглежда, че се справя повече от добре.
Това е само привидно обаче, Бруно този сезон е тотален регрес , ако се сравнява с първият му сезон. Тогава влиянието върху отбора, решаващи прояви - голове, асистенции бяха ключови и буквално ни носеше сам към победите.
Незнам какви са причините, но през този особено в големите мачове той просто отсъства и не успява да обръща мачовете или да поведе отбора към победа. Играчи като него, трябва да правят именно това. И оправданията, че има Роналдо и това пречи за мен не са изобщо сериозни. Има до себе си най-добрият, това не може да е вредно.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Чисто като числа през сезона изглежда, че се справя повече от добре.
Това е само привидно обаче, Бруно този сезон е тотален регрес , ако се сравнява с първият му сезон. Тогава влиянието върху отбора, решаващи прояви - голове, асистенции бяха ключови и буквално ни носеше сам към победите.
Незнам какви са причините, но през този особено в големите мачове той просто отсъства и не успява да обръща мачовете или да поведе отбора към победа. Играчи като него, трябва да правят именно това. И оправданията, че има Роналдо и това пречи за мен не са изобщо сериозни. Има до себе си най-добрият, това не може да е вредно.
Разликата обаче е, че тогава го нямаше бат Рони с инструкциите - гледай да ми подаваш винаги, дори и да може да стреляш. Видя се, че Бруно си е същия, когато Роналдо го няма, пак си шие голове и прави асистенции.
man_utd_ написа:MASTER_COOL написа:Чисто като числа през сезона изглежда, че се справя повече от добре.
Разликата обаче е, че тогава го нямаше бат Рони с инструкциите - гледай да ми подаваш винаги, дори и да може да стреляш. Видя се, че Бруно си е същия, когато Роналдо го няма, пак си шие голове и прави асистенции.
HERE WE GO: Bruno SIGNS Contract To 2027...Ten Hag NEXT, Fee & Announcement Agreed. Айде, чакаме офи скоро
- MASTER_COOL
- Контакти:
Пич от къде е инфото ???
MASTER_COOL написа:Чисто като числа през сезона изглежда, че се справя повече от добре.
И оправданията, че има Роналдо и това пречи за мен не са изобщо сериозни. Има до себе си най-добрият, това не може да е вредно.
Съжалявам, пичага, но не приемаш за сериозно единствената причина. Както го е казал колегата, нямаше го Роналдо да му дава наставления как да си върши работата. Бруно си вкарва редовно, прави асистенция редовно през сезона, бори се, изгаря на терена. Замесен е в 15 гола във ВЛ, Роналдо и той толкова. Само че при него ги няма тия тъпотии 14 мача да не чуеш нищо от него и изведнъж да вкара три гола и фенките да започнат да раздават курове навсякъде. Че има стъпка назад от следващият сезон, има! Но когато всичко трябва да минава през един човек, няма как да няма. Да видим какво ще стане като Роналдо не е на терена.
Роналдо е мноооого далеч от "най-добрият" в момента, пичага! Хората го виждат това и за националния отбор, както и в Юнайтед. Вкарва срещу Фарьорски острови, дузпи срещу Люксембург, Андора. Много хубаво! Но на високо темпо вече издиша и е нормално. Сега какво, ще ми кажеш, че Меси в ПСЖ е същият като Меси в Барса ли!? Ами не е! Бледо копие на себе си е. Роналдо и той така. На тази възраст, нормално! Никой не говори за постиженията им, 800 гола, 5000 асистенции, а се говори за това на какво приличат СЕГА! А сега си личи, че си имат своите изблици на гениалност и това е.
Така че Бруно няма най-добрият до себе си. Да имаше Мбапе, Лева, Хааланд, хубаво. Ама има Марсиал, Рашфорд, Кавани и Лингард.
Хубаво е, че е подписал за още 5 години. Разбира се, хубаво е ако си задържи ПОНЕ сегашната формата, да не кажа и тази от миналия сезон. Силно се надявам да не се окаже поредната п'тка и след като е подписал договор до пенсия, де му се вика, да спре да играе и да започне и той да е прави на интересен.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Оххх как ме дразнитеее :)))
Като имам време ще ви направя клипчета от фрапантните му пропуски през този сезон от малкия пеналт !!!!!!!!
Роналдо му е виновен нали, сигурно е тряскал и неговата жена !
Като имам време ще ви направя клипчета от фрапантните му пропуски през този сезон от малкия пеналт !!!!!!!!
Роналдо му е виновен нали, сигурно е тряскал и неговата жена !
Айдеее
BREAKING: Manchester United have agreed a bumper deal with German international, Antonio Rudiger according to Fabrizio Romano. 4 year deal plus an optional year extension by the club.
Rudiger is United bound. Here we go ⏳
BREAKING: Manchester United have agreed a bumper deal with German international, Antonio Rudiger according to Fabrizio Romano. 4 year deal plus an optional year extension by the club.
man_utd_ написа:Айдеее
В нормални времена бих си ударил г..а в тавана от кеф,но сега умерено се радвам и се надявам да не стане някой флоп с играча и да стане ниво Хари,Линдельоф и т.н. Но все пак доста добро попадение от рано!
Правим трансфер без да сме назначили треньор, който да си каже каква визия има, каква тактика проповядва, какви играчи му трябват. Браво, сила сме
Това май си е първоаприлска шега:D