Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 28 мар 2022 15:41

Днес тези, които обявиха новината за Тен Хаг се завъртат на 180 градуса. Имаме обрат - Луис Енрике.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 28 мар 2022 17:32

Louis van Gaal today: 'I think Erik ten Hag is a great coach. And a great coach is always good for Manchester United. But Manchester United is a commercial club. Those are difficult choices for a coach. You better go to a football club. I'm not going to guide his career. He can call me himself because we sometimes have conversations with each other. But he should choose a football club and not a commercial club.'

Ем прав си е

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 28 мар 2022 17:53

Като цяло сме в добра позиция за привличането на Тен Хаг, но не искаме да прибързваме с решението си. От друга страна с него са се свързали още 2 клуба според Фабрицио Романо. Отделно това пречи и на евентуални трансфери, подновяване на договори и т.н., тъй като играчи и агенти искат да знаят кой ще е следващия мениджър на клуба. Та от много чудене ще вземем някой рандъм накрая да ребилдва. :D
Иначе и аз попаднах на доста неща за Енрике, но честно казано не виждам как ще успеем да го ангажираме преди Световното, а да ни стане мениджър след това означава да хвърлим още един сезон на боклука, защото ще цъфне по средата му. Та там ситуацията я виждам леко сложна, а и честно казано не мисля, че самият Луис Енрике изгаря от желание да ни е треньор в момента.
Иначе думите на ван Гаал са си чисти факти, единствено тия преструктурирания в йерархията на клуба могат да дадат някаква надежда, че няма да осерем кариерата на поредния треньор, но аз лично изпитвам сериозни съмнения, дупе да му е яко на следващия :D
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 мар 2022 17:57

Започва да ми липсва ЕД, онзи поне действаше с размах ! Какви са тези интервюта...Ще ги сравня със срещи от интернет, срещат се по няколко пъти и ги е срам да си поискат секс....Пълна аматьорщина...Да се стягат, защото на Тен Хаг ще му писне

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 мар 2022 10:40

Ван Гаал ни е върнал в първи клас! Голям е Гумената глава :D Точно това се случва вече 9 години след Фърги - ФК Комерс. Няма изгледи да се промени скоро. И Тен Хааг да дойде, и той ще отиде бързо в кофата от мелачката. На играчите и техните агенти им е дадена пълна свобода на действие. Затова вече ми е все тая какво се случва. Отдавна спрях да се паля и кахъря за хора, които прибират поредния милион в края на седмицата, а през уикенда отново са окендзали свещената червена фланелка.

Някаква промяна може да започне с махането през лятото на Погба, Лингард, Рашфорд и Марсиал! Следват заплатаджиите Мата, Хендерсън, Байи и тоталните нефелници Бисака, Магуайър и Шоу. Ба го, то не остана никой :D Следя трендът тук, че Роналдо и Бруно пречат. Окей. Махаме и тях :D Да видим кой после ще отнася псувните.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 29 мар 2022 11:04

Люк Дебелото щял да остава, че бил важна фигура... Много важна, един пълен сезон здрав няма, ама е важна фигура. Що не ставах и аз един футболяга, щях да си драпам мъдете цял сезон и да вземам и кинти за това...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 мар 2022 12:28

MuFc1878 написа:Следя трендът тук, че Роналдо и Бруно пречат. Окей. Махаме и тях :D Да видим кой после ще отнася псувните.

Хахаха обичам ти иронията :))))
Аз съм критичен към Бруно, защото знам че може и то много, но този сезон е подгигравка за стандартите си. Разхожда фланелката здраво.

На разговори с Почетино, ако дойде тоя СПИРАМ като Тонката !

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 29 мар 2022 12:35

Ван Гаал си е обобщил нещата при нас много добре. Ама МНОГО точно! Каквото и тук пишем от сумай си време де. Докато сме комерсиален отбор, а не фубтолен, то тогава никой треньор няма да успее при нас.

Относно чистката: забравяте един много ключов играч! Легендарният ФИЛ ДЖОУНС, който, като че ли, е играчът с най-дълъг стаж в сегашният Юнайтед!? Може би Де Хеа е някъде колкото него. САФ, Мойс, Ван Гаал, Моуриньо, Оле, Рангник! Майната му на Роналдо, майната му на Скоул, майната му на Рио! ТОВА Е ЛЕГЕНДАТА!!!! Сега да видим дали и следващият треньор ще го задържи! Равносметка: 11 години при нас, по 70 000 паунда на седмица, общо игрови минути за 190 мача във всички възможни турнири и турнирчета (средно по 17 мача на сезон), 6 гола, 10 асистенции!

Не знам за Шоу, ама за мен ето това е истинският тулуп и муфта! :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 мар 2022 12:39

Люк Шоу след интервюто, което е дал....Трябва да му изхвърлят името от шкафчето на съблекалнята на ОТ.
Пълен боклук и мизерник !!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 мар 2022 13:17

Половината играчи като са с националите разправят колко са депресирани в Юнайтед. Обаче това ти е работодателят дето ти плаща чували с пари, за да не работиш. Ебати парадокса сме :D Ние искаме победи, хубава игра и трофеи. Това няма да стане.

Тоя дебелак Шоу, ако отиде в Реал дори в Б отбора им ще е резерва. В Севиля за 2-3 седмици разкриха какъв ментак е Марсиал и там е твърда пейка. Ние го дундуркаме маса години вече :D

Нулево внимание към Юнайтед в сегашния му еврейски вид на социален бранд. Хвърляйте по едно око към лайвскора. Повече не заслужават. Рашфорд като ми показва среден пръст след мача с Атлетико и аз ще му пеем кур и смърт. Това е положението.

Върни се в “Манчестър Ю”