NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
23
Зависи...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
!
miro_rz написа:Преди 24 години два пъти за едно лято изкълчих глезен. Бе кофти работа!
Напълно е нормално, защото когато глезена се изкълчи, връзките се разтягат и после много по-лесно може да бъде изкълчен отново. Аз за един месец четири пъти го изкълчих, и накрая един авер ми подари HyperDunk.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: NBA сезон 2021-22
Е, хора, виждате Рамунчо в действие. Първо трябва да те обвини в нещо (каквото и да е, важна е атаката). В случая трябвало да имам собствена преценка. Голям смях! Как да прецениш от далечна камера? Дори лайв-коментаторите много често не могат да преценят – фал ли е, фал в атака ли е, крачки ли са отсъдени или нещо друго?! Понякога минава минута докато нещата се уточнят… Но щом заключението не е дадено от Рамунчо, то е нелепо. Ха-ха!!!
Второ, изрично съм упоменал, че става дума за коментар на английски (гледах мача лайв от НБА). Рамунчо веднага се хваща да убеди аудиторията, че става дума за стари български коментатори, дето за нищо не ставали, щото били проХамерикански. Ами проруски ли да са? То хубаво ЛеБрон да е руснак и да е личен приятел на Путин – представяте ли си дали някой щеше да смее да каже "гък" във форума?!? Що се отнася до новите коментатори в Диема Спорт (визирам основно Лъчо Танев и Пламен Дамасков), заедно с гостите в студията, те са на ниво, за което Рамунчо може само да мечтае във форумните си изяви…
Обърнете внимание, че Рамунчо е един страхопъзльо и никога не отговаря на директно зададени въпроси, на които няма отговор. Типично комунистическа постановка – работил съм дълги години в подобна отровна среда и отлично знам за какво иде реч…
Та една от постановките е, че Рамунчо никога не пада по гръб. Ама както казваше един мой приятел за една мацка: "Тя не ще да легне по гръб, значи ще преминем към задна прашка…". :-)
Второ, изрично съм упоменал, че става дума за коментар на английски (гледах мача лайв от НБА). Рамунчо веднага се хваща да убеди аудиторията, че става дума за стари български коментатори, дето за нищо не ставали, щото били проХамерикански. Ами проруски ли да са? То хубаво ЛеБрон да е руснак и да е личен приятел на Путин – представяте ли си дали някой щеше да смее да каже "гък" във форума?!? Що се отнася до новите коментатори в Диема Спорт (визирам основно Лъчо Танев и Пламен Дамасков), заедно с гостите в студията, те са на ниво, за което Рамунчо може само да мечтае във форумните си изяви…
Обърнете внимание, че Рамунчо е един страхопъзльо и никога не отговаря на директно зададени въпроси, на които няма отговор. Типично комунистическа постановка – работил съм дълги години в подобна отровна среда и отлично знам за какво иде реч…
Та една от постановките е, че Рамунчо никога не пада по гръб. Ама както казваше един мой приятел за една мацка: "Тя не ще да легне по гръб, значи ще преминем към задна прашка…". :-)
НЕма начин да нЕма начин!
- Drunken_Master
- Контакти:
бат Жоро Клъчъра
pan_Joro написа:Е, хора, виждате Рамунчо в действие. Първо трябва да те обвини в нещо (каквото и да е, важна е атаката). В случая трябвало да имам собствена преценка. Голям смях! Как да прецениш от далечна камера? Дори лайв-коментаторите много често не могат да преценят – фал ли е, фал в атака ли е, крачки ли са отсъдени или нещо друго?! Понякога минава минута докато нещата се уточнят… Но щом заключението не е дадено от Рамунчо, то е нелепо. Ха-ха!!!
Това, че камерата била далечна беше възможно най-малоумното оправдание. Следващият път се постарай повече. Не само, защото за тези неща не ти трябва камерата, да е кой знае колко приближена, а и защото не съм приятелчето ти Митко от село Веселиново, дето постоянно ми го навираш в лицето. Той тоя тип разбира от тоя спорт, колкото аз от ядрена енергетика. Долу-горе и двамата толкова разбирате, ама това вече е отделна тема.
pan_Joro написа:Второ, изрично съм упоменал, че става дума за коментар на английски (гледах мача лайв от НБА). Рамунчо веднага се хваща да убеди аудиторията, че става дума за стари български коментатори, дето за нищо не ставали, щото били проХамерикански.
Жорко, толкова бавно загряваш, че постоянно трябва някой да ти пояснява. Ставаше дума за финала между Испания и САЩ на олимпийските игри през 2012-та. Ставаше дума, че Кедъра още в началото на срещата пожела Дрийм-тийма "да размаже" еспаньолите, което е абсолютно недопустимо, а и аз самият съм луд фен на "Ла Фурия". В последствие реферите удариха едно здраво рамо на САЩ. Пояснявам ти ситуацията не само защото загряваш бавно, а и защото през 2012-та е абсурдно да си знаел, какво "аджаба" (на чист български) е това нещо баскетбол.
pan_Joro написа:Що се отнася до новите коментатори в Диема Спорт (визирам основно Лъчо Танев и Пламен Дамасков), заедно с гостите в студията, те са на ниво, за което Рамунчо може само да мечтае във форумните си изяви…
Съдейки по твоите идоли, представям си и тия колко компетентни ще са. Имаше един, дето имаше говорен дефект и не знаеше имената на играчите ? Да не е някой от двамата ? "ииии Лебуон Джеймс пуобива"...
pan_Joro написа:Обърнете внимание, че Рамунчо е един страхопъзльо и никога не отговаря на директно зададени въпроси, на които няма отговор. Типично комунистическа постановка – работил съм дълги години в подобна отровна среда и отлично знам за какво иде реч…
Съдейки по писанията ти, вероятно си работил като мияч на кенефи някъде...
pan_Joro написа:Та една от постановките е, че Рамунчо никога не пада по гръб. Ама както казваше един мой приятел за една мацка: "Тя не ще да легне по гръб, значи ще преминем към задна прашка…". :-)
Ихааа, къф лав само ! Това да не го е казал Митко от Славяново ?
П.С.
Не е добре работата...
miro_rz написа:Преди 24 години два пъти за едно лято изкълчих глезен. Бе кофти работа!
На 20-25 години, минава за седмица-две. Не е приятно, разбира се, но минава. В по-зряла възраст отнема повече време. Но пък той със сигурност не се лекува с антифлегмин :)
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Buck32 написа:miro_rz написа:Преди 24 години два пъти за едно лято изкълчих глезен. Бе кофти работа!
На 20-25 години, минава за седмица-две. Не е приятно, разбира се, но минава. В по-зряла възраст отнема повече време. Но пък той със сигурност не се лекува с антифлегмин :)
Аз моя още не мога да го оправя. А това, за което говоря се случи през 2018-та (преди 4 години). Имам чувстово, че съм направил някоя беля там, ама не смея да отида на лекар. Имам някакъв дискомфорт, нещо ми опъва. И още се гъне лесно. Имам чувството, че съм скъсал нещо...
Дори го има

за най-много изкълчвания на глезена за месец

за най-много изкълчвания на глезена за месец
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
В НБА провеждат гласуване за ALL-TIME NBA EUROPEAN 1ST TEAМ. Може да се гласува на https://nba75.jebbit.io/euroteamuk
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Buck32 написа:В НБА провеждат гласуване за ALL-TIME NBA EUROPEAN 1ST TEAМ. Може да се гласува на https://nba75.jebbit.io/euroteamuk
PG: Doncic
SG: Petrovic
SF: Kukoc
PF: P Gasol
C: M Gasol